חדשים וחדשות:>

נירנו

New member
שלב ג'

טוב ...אז אני יודעת שהשיער יצא רע.. כי פשוט אין לי מושג איך לעשות שיער... טיפים מאוד יעזרו לי ..תודה(-:

נירנו

New member
שלב ד'

עשיתי גרביים כי אני לא יודעת איך לעשות נעליים ועכשיו מסתבר שאני לא יועת גם איך לעשות גרביים כמו שצריך..

wine forever

New member
קישור T.T

http://img516.imageshack.us/my.php?image=mydollok7.gif סליחה על האיכות :[ לא הצלחתי לעלות...

נׁעה

New member
ברוכה הבאה יקירה

אני נעה, נעים להכיר, מקווה שתרגישי פה בנוח אם חיפשת בפורום בודאי כבר למדת: דוליז - לשדח"ם בעל התמונון הסגול
שאלות - לשעוו"ה עם החילזון הסקסי שלה
הודעות - בלוח עם הפרה הידידותית שלו
ופטפוטים מעניינים באוף
לגבי אזכור בייס: אין כזה דבר "בייס מהפורום", "שכחתי מאיפה הבייס" וכדומה. הבוחרה שהכינה את הבייס השקיעה בו הרבה ,ומגיע לה הקרדיט. לכן - כשאת לוקחת בייס מאתר, תרשמי לך מאיפה לקחת אותו.. אם את לוקחת בייס מהפורום, באותה הודעה ימצא אזכור בייס. תרשמי לך. אם את בשום אופן לא יודעת מאיפה לקוח הבייס, אל תפרסמי את הדולי עד שתבררי. אם יש לך בייס שאת צריכה לדעת מאיפה הוא בא, נשמח לעזור לך בשרשור השעוו"ה. הבייס שהשתמשת בו הפעם לקוח מאתר שנקרא Historical Dolls. מי ייתן ותגדלי להיות דולרית לתפארת :)

wine forever

New member
אוקיי, תודה :]

שמרתי את כל הבייסים במחשב שלי בלי לדעת מי הכין אותם... אז צריך לבדוק >< תודה על הכל, ו... מה דעתך על הדולי בכל זאת ^^ ?

roni727

New member
אה../images/Emo122.gif

לא אמרו לך בעצם... דוליז חדשות משרשרים לשדחם שמסומן בתמנון :] מצטערת אם הייתי תקיפה הייתי בטוחה שציינו את זה אבל בעצם הסבירו לך דברים חשובים אחרים..:]

TheWingedPig

New member
../images/Emo45.gif :)

1. דוליז חדשות משרשרים לשדח"ם (תקראי את החוקים שלו, הם מופיעים בכל הודעה ראשית של השרשור). 2. אזכור בייס חובה. אם את לא יודעת מאיפה הוא לקוח (באזכור הבייס, הכוונה ליוצר שלו, לא מאיזה שרשור/אתר של מישהו אחר לקחת אותו), תשאלי בשרשור השעו"ה (מסומן בשבלול). 3. שמירת הקובץ של הדוליז שלך כקובץ BMP או GIF. אחרת האיכות מתפקששת. ברוכה הבאה:)

1פיצוש1

New member
כן אבללללל

לא ידעתי על השדח"ם סליחה !!!! אבל תיתנו עוד טיפים פליזזזזזזזז

TheWingedPig

New member
אין בעיה

שמרי את הדולי שלך כקובץ מתאים, כי האיכות ממש לא טובה, וקשה להעיר על הדולי בצורה כזאת. שרשרי לשדח"ם את הקובץ המסודר עם אזכור בייס, ואני בטוחה שיגיבו לך:)

Mimi chan

New member
תודה ../images/Emo13.gif

נראה לי שהבנתי פחות או יותר ><; אם גם תעשי כמו פרה אני אבין טוב יותר 3<

למעלה