חדשים וחדשות:>

1פיצוש1

New member
הדוליז הראשונה שלי =]

הייי הינה הדוליז הראשונה שלי =] טוב אני לא ממש יודעת איך עושים אותם ובגלל זה עשיתי אותה כדי שתגידו לי מה לא בסדר ותיתנו לי טיפים =] אני יודעת שהיא פשוט מכוערת =] טוב אני רק לומדת!!! אולי תתנו לי מדריחים פליייייזזז.יארללה בייייייי

Mimi chan

New member
חדשה כאן ><;

אני חדשה כאן D: ואני בהחלט לא מכירה מישהן בשם ענבר, טום ושחר מהפולום בטיפו D< אז אני בהחלט לא מבינה את מהלך העיניינים כאן @_@; ותעזרו לי מאוד אם תגידו לי מה מו מי ואיך O.ם; (כן, אני מצפה שתעשו כמו פרה P:) אממ.... אני אמורה לשים דולי לדוגמא? ><; למשנה, אני שמה בכול מקרה אחת ישנה שלי X: *אהמ אהמ* אני מריה, הכינוי הוא מימי, בת 13 (מי סופר עד 12 לספטמבר? ><;), אוהבת שוקולד ושחייה D: אם לא מגיבים להודעות שלי או לפוסטים שלי בבלוג אני שוחטת את כול מי שמתקרב אליי ואין לו כוונה להגיב O: ובוא לצד האפל, יש לנו עוגיות D: *אהמ אהמ* אה כן, וארוחת בוקר תתקבל בברכה 3>

1פיצוש1

New member
הדולי [הנורמאלית] הראשונה שלי P:

אמ... פעם קודמת הראיתי לכם דולי ממש מוזרה >< בלי לדעת כלום... אז עברתי על כמה מדריכים שהבאתם לי, והחלטתי לעצב דולי עם אחת החברות שלי [שלא הבינה מה זה דוליז עד שאמרתי לה ^^ היא הייתה היועצת ה"אופנתית" שלי] :] אז הנה, מקווה שתאהבו. ד"א השיער לא ממש מקצועי כי לא ראיתי מדריכים...

wine forever

New member
חדשה

היי, אני מאיה, בת 14 מהמרכז, הבנתי מה זה דוליז בדיוק... היום D: ודי התלהבתי >< ניסיתי להכין כמה ויצא לי כישלון O: עד שחיפשתי כאן בפורום מדריכים וכאלה, והצלחתי לעצב דולי סבירה, אמ... הנה היא, אני ניסיתי לעשות לה כותונת לילה עם הבד היפייפה ששכתי אתת שמו
אמ... אני לא ממש יודעת מאיפה הגוף [הבסיס כאילו] אני חושבת שהוא מאחד העמודים בפורום ^^

נירנו

New member
שלום לכולם

היי ... גלשתי בתפוז כי שעמם לי ואז ראיתי את הפורום הזה וניסיתי להכין דולי (בפעם הראשונה בחיים שלי).. כרגע היא בשלבי הכנה ואני אשמח לקבל עצות איך לשפר את מה שעשיתי.. תודה רבה ..

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifשלום שלום!../images/Emo140.gif

לא אמרת איך קוראים לך.. :] אני אופיר, בת-אוטוטו-16. הדולי שלך [דולי ביחדי, דוליז ברבים] מאוד לא מכוערת, ממש אהבתי אותה. זה כל כך שונה ממה שאנחנו רגילות לראות ולעשות. ממש כיף^^ בד"כ אנחנו מציירות על בייסים [גופים עירומים] מוכנים, מה שמקל על הציור של הבגדים עצמם. מדריכים תוכלי למצוא במאמרים ובטאגליינס, וגם בייסים ופלטות. ברוכה הבאה!

רחלי03

New member
ברוכה הבאה!

אני רחלי, בת 17 וחצי, ומאוד אהבתי את הדולי שלך! (ביחוד את השיער..) לא קשה כל כך להבין מה קורה פה, אני מקווה שתשלבי מהר. דוליז חדשות- לשדח"ם(
), על פי החוקים שכתובים בהודעה הראשית שלו, עזרה מבקשים בשעוו"ה (
), וב
מדברים על מה שבא.

רחלי03

New member
חמודה מאוד..

דוליז חדשות- שדח"ם
עזרה- שע"ווה
סתם שטויות לא קשורות- אוף
כדי פתוח שרשור חדש צריך סיבה טובה ואישור מהמנהלת, את מוזמנת לשרשר לשרשורים שפתוחים כבר. דוליז זה ברבים, דולי ביחיד ונא לקרוא את החוקים של הפורום! מקווה שתשתלבי

1פיצוש1

New member
היי אמבר

יפה מעוד וגם חמודה אבל משהו מפריע לי בנעליים תתקני אבלל ממש חמודה

TheWingedPig

New member
לא נותנים ציון פה

את מתבקשת לתת קרדיט ליוצר הבייס, ולשרשר את הדוליז שלך לשדח"ם. יש בעמוד הזה כמה שרשורי חדשות אחרות, את מוזמנת להעיף מבט בחוקים. היות ואת חדשה, את מוזמנת להציג את עצמך.

LittleDiddle

New member
ברוך\ה הבאה

היי אני ענבר קרא את חוקי הפורום, אל תתעצל אחרת כל הזמן יעירו לך דולי לא רעה בשביל ראשונה! נסה כמה מדריכים מהטאגליינס ומאתרים כדי ללמוד איך להצליל, לא אמורים להצליל כמו ההצללות של הבייס, כי תחשוב רגע איך בגדים אמיתיים נראים: הם לא צמודים לגוף כל כך, בבדדים יש קפלים, יש בדים שונים ולפעמים הם לא צמודים לגוף וחופשיים יותר. סימנתי שם גם עוד כמה דברים, למשל אתה עושה קווין ישרים שאמורים להיות מעוגלים יותר והם בכחול, וגם השיער קצת יצא מוזר אז עשיתי קווי מתאר משופרים בכחול. באדום היה חסר שיער, כאילו היא קירחת.. הנעליים לא מוצללות, אבל תוכל ללמוד מטוטוריאלים כל מיני דברים, לאט לאט כולנו התחלנו ככה. :] בהצלחה!

khturtknhkj

New member
קודם כל תודה.

אני קראתי כמה וכמה פעמים איך לעשות הצללות ופשוט לא יוצא לי אז חשבתי להצללי כמו הבייס. לגבי מאיפה לקחתי את הבייס? מאחד מההודעות פה בפורום.. להבא נשתדל יותר... מבטיחה להיות פה קבועה ולהשתפר עם הזמן. נממ.. עדדין לא קראתי חוקים{אני מסיימת פה והולכת לקרא מבטיחה..!}אז אנ'לא יודעת אם מותר לבקש פה אתרים שאפשר למצא בייסים... ומה זה בדיוק שדח"ם?. ולבסוף אני יציג את עצמי.. אני לי-אור בת 12 וחצי מבאר שבע... נממ..תלמידת תיכון ממחר :) אוהבת לשיר לרקוד לנגן ובנוסף לשחק {לא אני לא תינוקת לשחק במובן של משחק ,דרמה , תיאטרון} נממ.. זיהוווו :) שיהיה שבוע טוב לכולם ושנה טובה :) לי-אוריי

LittleDiddle

New member
בבקשה!

כשנותנים קרדיט לבייס זה לא מספיק לאמר שהוא מהודעות מהפורום, רושמים את שם האתר שממנו נלקח, אם את לא יודעת מאיפה את יכולה לשאול בשירשור שעווה - שירשור עזרה הדדית (משהו כזה) שדח"ם אני לא יודעת בדיוק מאיזה מילים זה מורכב אבל זה שירשור שאת יכולה לשים שם דולי חדשה שהכנת, רק אחת לשירשור אחד עם קרדיט לבייס.

khturtknhkj

New member
תודה שוב..

מי יכול לתת לי קישור לחוקי הפורום..?! שבוע טוב ושנה מעולהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה........!

למעלה