חדשים וחדשות:>

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifשלום מריה!../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה! אני אופיר :] אני מניחה שתטעמי פה במהירות ובקלות! תפוז אומנם נראה מסובך, אבל הוא לא באמת כזה. הוא רק עושה את עצמו. P: דוליז משרשרים לשדח"ם, יש לך שאלות? הן מופנות לשעו"ה ועידכוני- דוליז וכדומה, ללוח! בהצלחה

think shon

New member
ברוכה הבאה:)

הדולי מאוד מתוקה,אבל חייבים לציין איזכור בייס,זאת אומרת-מאיפה לקחת את הבייס. אני בטוחה שתשתלבי[:. אופיר ורחלי כבר הסבירו לך מה הם חוקי הפורום,אז אני מניחה שהבנת,ואם לא- תשאלי ואני אשמח להסביר לך

UnReAcHaBle 12

New member
../images/Emo15.gifשלום D: ../images/Emo140.gif

אני צוף, באוקטובר בת 14 , מחור מעפן בצפון D: סתם, הוא לא מעפן. רק האנשים שבו מעפנים. [חוץ ממני. אני מגניבה
] אני רואה כבר שאת מוכשרת ^^ מחכה לראות עוד דוליז שלך :)

sha chan XD

New member
שלום לך D:

עוד מישהי מטיפו XD דולי חמודה P: השתלבות מהירה ונחמדה XD (מה הקשר 'נחמדה'? O.ם) נו טוב X:

1פיצוש1

New member
אממממממממ.....

מה זה כל הדברים האלה שרשמת בסוף? ואיפה כל המאמרים האלה והבטאגליינסובייסים ופלטות?!!? מה זה לעזעזל? טוב לא משנה תגידו לי? לפעם הראשונה זה טוב? אבל עדיין לפי דעתי זה מכוער !!!!!

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifלפעם ראשונה זה ממש טוב!

אל תדאגי, את עוד תשתפרי המון! הנה, זה הטאגליינס. ופה זה המאמרים, שיש שם הסברים איך להצליל ולהשתפר. בהצלחה!

LittleDiddle

New member
ברוכה הבאה!

חח בואו נאמר שיש מה לשפר
דוליז עושים עם פיקסלים מקרוב ומצלילים והכל, יש מדריכים במאמרים ובטאגליינס כי מה שאת עשית זה ציור רגיל.. בואו נתחיל בזה שתקחי בייס (בסיס של דוליז שעליו מציירים את הבגדים, שיער, פיצ'יפקס) מהטאגליינס או אתרים שונים מהקישורים, תתקרבי בצייר ל 600X הוא יותר, ותציירי קווי מתאר לחולצה שאת רוצה, ואז את צריכה לבחור פלטה, בפלטה יש צבעים מדורגים, מהכהה לבהיר, כשמצלילים דולי זה הולך מהכהה לבהיר ולהפך. בסיסים, פלטות, מדריכים, כל מה שאת צריכה נמצאים פה:http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/taglines.asp?id=338 בהצלחה!

1פיצוש1

New member
תודה על הטיפ

פשוט לא היה לי מושג באיזה קובץ לשמור אז שמרתי בקובץ הראשון ששמתי לב אליו... אבל תודה עוד טיפים ישפרו את המצב !!!!!!!!!!!

1פיצוש1

New member
תודה

תודה שאתם לא צוחקים אליי אלה מבינים ומסבירים אתם כאלה מתחשבים =]

LittleDiddle

New member
הנה גם הכנתי לך דוגמה שתביני את הפרינציפ :]

רואים את ההדרגה בגוונים וגם כפלים, קווי המתאר לא חייבים להיות שחורים ועבים כל כך, קווי המתאר צריכים להיות דקים כמה שיותר.

1פיצוש1

New member
תודה =]

תודה על כל הטיפים !!!! מי יודע אולי בזכותכם אהיה מעצבת דוליז מפורסמת, ואני לא אשכח אתכם תאמינו לי =] יאללה בייייייי

למעלה