חדשים וחדשות...

יפה! לדעתי ג'וניור מדהיםםם ../images/Emo99.gif

תתחדשי:] אני מקווה שתצליחו ביחד
, אממ אני אישית אוהבת את ג'וניור:] מאחלת לשניכם רק את כל הטוב שאפשר[= תהני!

giri

New member
אני לא ממש בטוחה...

לא נכנסתי לתחום עם מטרות ברורות או כוונות להגיע לרמה מקצועית. למען האמת, כשחזרתי לרכב, לא דמיינתי שאני אי פעם אקפוץ - זה נראה לי אז מפחיד ומתקדם מדי. הזמן הפתיע אותי... בואי נאמר שתחרויות כנראה לא בתוכנית, אבל בהחלט להשתפר ברכיבה, ללמוד דראסז', להמשיך לקפוץ ו... נראה לאן זה יוביל אותי. בינתיים אני נהנית מאד פשוט מכל דקה עם סוסים בכלל ועם ג'וניור בפרט. זה סוג של פיצוי על שנים שבהן רציתי להיות עם סוסים ולרכב ולא התאפשר לי.

lions queen

New member
../images/Emo118.gifסוס תותח

ומאוד מנוסה.. הוא גם לא כזה פחדן פשוט צריך לשדר לו הרבה ביטחון ולקרוא אותו, אני בטוחה שתסתדרו..
שיהיה לך המון בהצלחה, בחירה מעולה לסוס.. אגב, ישלי תמונות שלו מפעם על המחשב הישן, אם תרצי באיזה שלב כמה אז רק תגידי... :)

giri

New member
תודה!

אני מאד אשמח לתמונות (שולחת לך מסר...) לגבי הפחדים - זה מעניין, תחת אוכף הוא באמת מאד רגוע. דווקא בהולכה בחוץ הוא קצת לחוץ, אבל אני נוטה לשייך את זה לאי הכרת האזור. ובאמת כשאני רוכבת עליו אל המאנז' ובחזרה, הוא דווקא רגוע וסבבה. יכול להיות שהוא מרגיש יותר בטוח עם רוכב מאשר כשהוא מולך. ויכול להיות שהוא צריך עוד שבוע-שבועיים להתרגל לסביבה. לא יודעת.

PinkHorse

New member
איזה חאמוד=]].

שמחה שטוב לך איתו.. למדתי ממנו ממש המון... וכמו שהוא לימד אותי ואהב אותי אני יודעת שכל זה יעבור גם אלייך ותתקדמי את והוא המון=). שמחה שזה בית טוב=). מזל טוב ובהצלחה!! ועכשיו אני לא מתחרה עונה הבאה כי אין לי סוס
.

ToryMaster

New member
רדי מהארץ!

תמצאי איזה סוס אלוף באירופה ותרכבי עליו כל הדרך לאולימפיאדה, ואז תשכחי מאיתנו

giri

New member
../images/Emo10.gif לא התכוונתי לגנוב לך את הסוס לתחרויות

אבל אני מודה שהרווח כולו שלי. וגם שהתמונות שלך יותר שוות, מה לעשות...

giri

New member
אני דווקא חושבת שהג'ינג' של הפרווה על הצוואר

כל כך יפה, שלא שווה לגלח (-:

giri

New member
לא!!! אני נראית לך כמו מישהי שתקרא לרעמה ככה?

יש לפרווה עצמה של הצוואר, בנקודות מסויימות, ברק אדום אדום שרואים רק כשרוכבים בשמש. מין זהרורים כאלה. כשמגלחים את הפרווה - היא פשוט חומה חלקה... אין את הזהרורים הג'ינג'יים... ולדעתי הם מדהימים!

The Bitter End

New member
תנסי פעם להתסכל על התחת של ג'וניור ברכיבה!

זה זהרורים ג'ינג'יים לשמם[=

למעלה