חדשים וחדשות...

belledejour

New member
היי... ../images/Emo13.gif

היי! אני לי בת 13.5 מירושלים, רוכבת בחוות אמיר... יש לי סוסה Belle de Jour ואני רוכבת אינגליש- קפיצות דרסאז'! עוד מעט מתחילים תחרויות בקפיצות.....

giri

New member
קניתי סוס! ../images/Emo6.gif ../images/Emo9.gif

לפני שבוע וחצי קניתי סוס - את ג'וניור מחוות נועם. לקח לי קצת זמן להתארגן על תמונות, אבל הנה הן... בינתיים עברתי ממצב של רכיבה פעם בשבוע לרכיבה ארבע פעמים בשבוע, ועוד פינוקים וכו'... עולם אחר. האמת שגם האינטראקציה שלי איתו היא ברמה שונה ממה שהיה לי עד כה עם סוסי בית ספר - ואני מאמינה שככל שהזמן יעבור זה יעמיק וילך. ו... זהו. אני מתלהבת. מותר, לא?

giri

New member
ויש לי עוד תמונות אבל תפוז לא אוהב אותי היום

תםטםOHIO

New member
איזה יופי ../images/Emo13.gif !!! והמממ -

מה הבעיה עם תפוז?, תבדקי את הפורמט לתמונות ואת הגודל של התמונה - עד 500KB

giri

New member
Jpeg, 180K, אין שום בעיה. זורק שגיאה

ומנחם אותי מייד שנשלחה הודעה לצוות התמיכה (?!?) קצת חבל, דווקא יופי של תמונה. אולי יותר מאוחר המנגנון יתרצה.

giri

New member
כמובן שהסיומת JPG...

ולמען האמת כבר העליתי את הקובץ ההוא לקומונה אחרת בתפוז. אין שום בעיה עם הקובץ, באמת שהיתה בעיה עם האתר.

תםטםOHIO

New member
אוקיי

זאת היתה התשובה שקיבלתי לגבי הפורמט קובץ שרשמת, אם תנסי שוב, נשמח לראות.

giri

New member
הוא באמת כזה...

למרות שבחוץ הוא מאד לחוץ ופחדני, כנראה כי הוא עוד לא רגיל לחווה שלנו, הוא באופן כללי מאד נשומה. ביום שבו באתי לרכב עליו לנסיון קפצתי איתו, ואני די חלודה כי היתה לי הפסקה בקפיצות אחרי נפילה טראומטית - בקיצור, באתי למכשול לא משהו בכלל - לא הכי ישר, לא לגמרי לאמצע וגם לא בצורה מאד החלטית, והוא בשיא הרוגע (ממש יכולתי לשמוע אותו שואל אותי : מה הלחץ? אל תדאגי, אני אקפוץ) ניגש למכשול, קפץ נקי, יפה, בלי להתרגש, ממש נשמה טובה. תכלס הוא בינתיים סוס מאד קל ביחס לסוסים שרכבתי עליהם לאחרונה - הוא אנרגטי, אין צורך להתאמץ יותר מדי בדרבון, הוא מאד נכון לעבוד ורגיש מאד לשינויי כיוון דרך הרגליים. אני רוכבת עליו יותר רגוע ושקט. בגמישות לצד ימין יש מה לשפר, אבל תכלס, די סוס חלומותי. אהבה ממבט ראשון. נראה כמה אני אוהב אותו בפעם הראשונה שהוא יעשה משהו מאד מעצבן... P-:

ToryMaster

New member
בחיי ../images/Emo99.gif

זה אחד הסוסים האהובים עלי, הוא פשוט יפה |המון ריר על הרצפה|

giri

New member
קניתי את כל הציוד משומש בחבילה עם הסוס

וגם הבנדג'ים באו באותה חבילה. אני מאמינה שניתן לקנות בנדג'ים צבעוניים בכל החנויות הגדולות - לפחות ברוכב ראיתי שיש, ולדעתי גם במגשימים.

למעלה