חדשים דנדשים

קובי221

New member
לא יודע,

פשוט המליצו על הסרט הזה בפורום 'פסיכומטרי' אז עניין אותי...

Dreaming Soul

New member
The Perfect Score

הסרט די טוב. קליל כזה. קישור. ולשחקן קוראים Bryan Greenberg. הוא ממש חמוד
. הוא גם משחק בסרט חדש עם אומה ת'ורמן בשם "פשוט מאוהבת" - Prime. (גיליתי את זה אתמול..) הוא מדבר על אישה בת 37 (ת'ורמן) שמתאהבת בבחור בן 23 (גרינברג), שבמקרה גם הבן של הפסיכולוגית שלה. <סתם לידע כללי>

תמריקי

New member
חחח נצל"ש היום גילתי שברוק שיחקה

איזה תפקידום בניפ\טק ..זה נכון?אם כן איזה פרק?

G Baby

New member
כן זה נכון..

היא שיחקה בעונה הראשונה של ניפ טאק, בפרקים 3, 6 ו-7 בתפקיד רידלי.

r i n a t 1 2 3

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif

את מוזמנת גם לקומונה של צ'אד מייקל מורי1.. אני מחכה שתצטרפי!

Ulong

New member
שלום לכולם

אני ממש אוהב את הסידרה. אני עכשיו צופה בעונה השנייה כי בשידור הראשון לא יצא לי לראות וקניתי את המארז המקורי מארה"ב. היום ראיתי את פרקים 5+6 ולפי מה שהיה עד עכשיו בעונה היא מתסמנת כיותר טובה מן הראשונה. מה דעתכם? וגם לפי דעתי, לא שאני נוהג להשוות, מגרש ביתי עולה על האוסי בגדול. ברוק ענקית.. וזהו.

G Baby

New member
שלום שלום ../images/Emo13.gif

לדעתי כל העונות ממש טובות, גם השלישית עד עכשיו. אני קצת פחות אהבתי את העונה השנייה בגלל היותר מדיי בלאגן שהולך שם..אני לא אפרט כדי לא להרוס
, אבל בעיקרון העונה הזאת טובה, בעיקר הסוף, לא יודעת אם יותר מהעונה הראשונה. וגם לדעתי מגרש ביתי יותר טובה מאו.סי

דוררה

New member
אני חדשה בת 29 לדעתי הקשישה כאן

אבל אוהבת לראות "בנות גילמור" the oc מגרש ביתי ועוד כמה תוכניות שלא מוותרת עליהם למרות שאני אמא לילדה בת שנה.... ו א י ן ל י ז מ ן ביי חמודים תהנו

k e l l y 1 8 1

New member
היי כולם....אני חדשה...

היי קוראים לי קלי אני בת 18.. התחלתי לראות (להוריד) את העונה הראשונה שבוע שעבר... התמכרתי מהפרק הראשון.... אני לא בקצב שלכם היום אני מתחילה את העונה ה2 אכשיו שאלה שאני ממממש רוצה לדעת....עם מי לוקאס בעונה ה2? ויש למישהו תרגומים של שני העונות הראשונות?????דחוף...

ברוכה הבאה ..!

ת'אמת הוא יהיה עם שניהם..פעם אחת עם פפייטון ופעם עם ברוק.. יענו לוקאס מאוההב בפייטון אבל חבר של ברוק!

G Baby

New member
ברוכה הבאה!!

אני איריס
ובקשר לשאלתך..
לצופי ערוץ 10: אם אני זוכרת נכון, בעונה השנייה לוקאס ופייטון הם רק ידידים. לפייטון יש עניינים אחרים מלוקאס. הוא מבין שהוא אוהב את ברוק אבל אז היא יוצאת עם פליקס, דמות חדשה בעונה השנייה, אז נדמה לי שהוא בעצם לבד.

למעלה