חדשים בפורום

suzzie q

New member
כן זה מזעזע

לי יש את התמונה עם צבע....זה פשוט עצוב אבל מה לעשות, הוא נחשב כסלבריטאי והעתונות תידחף לכל מקום בשביל פיסות מידע וחשיפה.....

ברוך הבא!

אני לא יכול להגיד שיש לי שיר אחד שאני הכי אוהב שלהם כי אני פשוט אוהב את כולם!!!! אני לא מסוגל לעצור אף שיר שלהם באמצע... וסתם בלי קשר...

ברוכ הבא...../images/Emo24.gif

אני רוני והשיר שאני הכי אוהבת של נירוונה... אמממ... where did you slepp lest night...הוא שיר כולככ טובבבבבבבב... לא יכולה להפסיק לישמוע אותו..

Mekhasheife1.

New member
רוני סטלנית יקירתי ...

יש לך טעם טוף! לגבי השיר הכי טוף של נירוונה ... הוא שיר ממש ממש משובח!!!

ממממ כי

עושימ עליהמ חרמ !1 גררר ממ כי זה לא פייר שרק לחמש אותיות מכל האלפ-בית יש אותיות סופיות ולשאר לא.. ממ למרות שזו לא הסיבה שלי אישית מממ אני סתמ כפר רגילה לזה מחפרות שלי ובלה בלה אז זהו..גרר

Mekhasheife1.

New member
ברוך הבא יקירי!

מאיפה אתה?? כמה זמן אתה שומע את נירוונה?? תספר על עצמך! אני נופר - נזק ... אז נעים מאוד יקירי!

יש פרטי משתמש לא?

מגיל 11 זה סיפור מעניין(NOT) יום שבת אחד פתחתי mtv וראיתי איזה בלונדיני קופץ עם גיטרה (זה היה קורט בטין ספיריט) וזה היכה בי!!! זה היה הדבר הכי חזק בעולם!!!! מאז לא הפסקתי לשמוע נירוונה....

Mekhasheife1.

New member
פשששש ..... ../images/Emo13.gif

איזה סיפור ... ת´אמת אני מגיל 7 שומעת אותם! אם לדייק הדיסק של נוורמינד היה כל הזמן במערכת כי אחותי אהבה אותם ואני זוכרת שכל יום התעוררתי כאשר צלילי טין ספירט ברקע! בגלל שאחותי כל בוקר הדליקה אמ טי וי וכל יום שידרו ת´קליפ הזה! פעם אמ טי וי היו משובחים ... היום סתם חרא! התחלתי לשמוע את נירוונה מגיל שבע אבל התחתי לאהוב אותם מתחילת כיתה ז´ ... נראה לי קצת לפני ... אבל בכל מקרה ...

Hole In The Sky

New member
וואו אני רואה שהרוב כאן

התחילו לשמוע נירוונה בגלל טין ספיריט אני התחלתי לשמוע אותם בגלל BREED ו-SUN OF A GUN

מממ..

ברוכ הבא איש
ממ מצטערת שאני לא כותפת יותר החלטתי לסתומ כי עוד כמה מילימ אני כבר יתחיל לסטות מהנושא

Hole In The Sky

New member
חדשים בפורום

כל הודעות "הי אני נחום ואני חדש בפורום!" ישורשרו לכאן כדי שיהיה מקום לעוד שירשורים בדף!

למעלה