חדשים בפורום

שלום אנשים אני איתן ואני חדש בפורום

declare nuclear

New member
היי גם אני חדש פה!!!!!!!!!!!

שלום לכולם וואו איזה מצויין שפתחו פורום nirvana סוף סוף אני הגשתי מועמדות לניהול הפורום, אבל משום מה לא נבחרתי והייתי ממש מבואס שאין לי איך להנציח את הערכתי ללהקה המושלמת הזאת!!! אבל גם זה טוב!!! אז על מה מדברים? יש כל כך הרבה נושאים לדבר עליהם? אז נתחיל בזה... מה השיר האהוב עליכם ביותר של נירוונה? שלי זה aneurysm נכון???

Southern Train

New member
שלום אנשים!

שלום לכולם, אני חדש כאן כפי שניתן לראות אני בן 17 מנתניה. למרות שאני לא אוהב כל כך נירוונה שרוף על נירוונה אלה רק מחבב החלטתי לכתוב בפורום הזה. שמתי לב שמקובל פה אצל אנשים חדשים לרשום איזה שירים אם אוהבים אז גם אני יעשה את זה. אז השירים שאני הכי אוהב של ניררונה הם: D-7 In Bloom Silver - שיר מצחיק Lithium On a Plain וזהו בערך. ואם אתם שואלים את עצמכם מאיפה הניק אז זה משיר של להקה שאני מאד אוהב והיא Stone Temple Pilots. ותגידו אתם אוהבים Alice in Chaines?

Mekhasheife1.

New member
ברוך הבא יקירי../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

ותראה , ביום שני ה-5.8 יש מפגש פורום בבית שלי בשעה 23:00 (אני גרה בחולון) ואתה מוזמן! כל הפורום מוזמן בלי יוצא מן הכלל! אז ... רשמתי איפה אני גרה בדיוק בהודעות הקודמות אז אם אתה לא מוצא אותם תשלח לי מסר ואני ירשום לך את כל שאר הפרטים ... אתה חושב שתוכל לבוא למפגש?? בכל מקרה ברוך הבא מותק!

Southern Train

New member
לא אני לא יכול יש לי יום הולדת!

ב 5 יש לי יום הולדת שאני עושה עם חברים והכל חבל... במפגש הבא שאני מקווה שיהיה (אני בטוח שיהיה אני יגיע) בכל מקרה תודה.

Mekhasheife1.

New member
וואי אז מזל טוף יקירי!

גם לרונית-נמש יש יומולדת ב-5 והיא באה! תבוא! נחגוג לשניכם!
מקווה בכל זאת לראות אותך אפילו אם זה יהיה לקצת זמן ...

חן ה

New member
ברוך הבא אחי......

ברוך הבא....., אני מקווה שתהינה פה....... אני גם אוהב מאוד את השיר in bloom שיר פצצה...... אני טס מחר......., אז מקווה שתיזכור שאמרתי לך ברוך הבא...., ותזכור אותי שאני יחזור ביי....

cleave

New member
welcome

שלום שלום אני לי enjoy מ.... alice in chaines! man in the box זה שיר גאוני תאמת אני לא ממש מכירה אותך! הסולן שלהם לא מת או משו ?

Mekhasheife1.

New member
ברוך הבא יקירי! ../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif

וכיין גם אתה מוזמן למפגש פורום נירוונה שיערך ביום שני הקרוב ה-5.8 בערב עד הבוקר-צהריים ... זה אצלי בבית (אני גרה בחולון...) אתה חושב שתוכל לבוא?? בכל מקרה אמממ ... לפי דעתי שיר ממש יפה של נירוונה שאני אישית מאוד אוהבת : WHERE DID YOU SLEEP LAST NIGHT .... ! ועוד פעם ברוך הבא יקירי! התמכרות נעימה!

Hole In The Sky

New member
תוכל למצוא את התירגום

במאמרים.. וברוך הבא.מצטערת שלא הצלחת לקבל את האישור לנינול הפורום
קרה לי אוות דבר עם פורום "הכי גאים שיש"

declare nuclear

New member
עצוב!!!

הייי חברים גופתו של קורט כפי שנמצאה ממש לאחר שהתאבד לא ממש ברור (אולי טוב שכך)

למעלה