חדשים בפורום

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
../images/Emo94.gif../images/Emo111.gifחדש../images/Emo6.gif

שלום לכולם..אני רז. למי שלא מכיר אז היי ויש כאלה שמכירים אותי בטח בעיקר מפורום O.C מפני שאני כותב שם פחות או יותר כבר איזה שמונה חודשים..אני הצטרפתי לפורום כי היום תתחיל העונה הראשונה בערוץ 10..אני רואה פרקים בדרך הלא חוקית..אין לי יס..אז ראיתי את כל הפרקים ואני אראה של האוסי בדרך השנייה..אתם בטח חושבים "אם הוא ראה ככה את הפרקים של האוסי אז למה מגרש ביתי" ואם לא אז אני אשיב על הציטוט..כי אני רואה יותר מידי סדרות במחשב ואין לי מקום לעוד סידרה..אבל אני אחרי העונה הראשונה שתסתיים בערוץ 10 אני אשיג את כולם ואני אסיים לראות את שתי העונות השניות..כלומר השנייה שהסתיימה כבר ואז השלישית שעוד מעט מתחילה.. ואת האמת אני ראיתי רק פרק אחד של העונה השנייה שהוא היה פרק מאוד נחמד ואני בהתחלה חשבתי שמגרש ביתי זאת סתם סדרה מפגרת..אבל כנראה שלא..וזה רק מפרק אחד מבלי להבין מי זה באמצע העונה.. אז אני מקווה להנות מהסידרה ומהדמויות..

courteney cox

New member
היי אני חדשה ../images/Emo13.gif

קוראים לי חלי ואני עוד מעט בת 15 היום יתחיל הפרק הראשון ושמעתי המון דברים טובים על הסדרה והחלטתי לראות את זה
אז מקווה שאני אשתלב מהר ושהסדרה תהיה טובה כמו שהיא נשמעת.. אהה... ולפעמים אני בטח אכנס עם השם -חלי 6- אז שלא יהיו בילבולים.. חחחחח

חדשה[:

התחלתי לראות את זה היום,בערוץ 10, ואני חייבת להגיד שאני התאהבתי[:. אז,בהחלט סדרה מגניבה. אני רוני, ומקווה להשתלב

maor tur

New member
../images/Emo13.gifהיי אני חדש מי בא להגיד שלום?!

היי אני מאור בן 14 (כמעט, זה נחשב) מנהריה, זה איפה שהוא שמה ליד ראש הנקרה... היום צפיתי במגרש הביתי והתמכרתי, התפגרתי והכל ביכלל פייטון! גם אתם מכורים אני מקווה נכון?? מקווה להשתלב פה מהר! יאללה תגובות שאני לא ארגיש בדד....

hadas168

New member
שלום!חדשה פה

היי רציתי לדעת עם העגיל שיש לשחקן שמשחק את נייתן הוא אמיתי? ואם אפשר לדעת קצת פרטים עליו? תודה הדס:)

looloop2

New member
שלום אני חדשה. אני מתה על צ'אד

מייקל מורי, עוד מתקופת בנות גילמור(כשעוד רבתי עם חברה שלי שאמרה שהוא לא משהו ואני נדלקתי ממבט ראשון), הישר לדוסון קריק, ועד לבית השעווה. בכל אופן, פספסתי אתמול את הפרק הראשון- אז שני דברים: א. מישהו יכול לתת תקציר מהיר על הפרק הראשון? ב. מישהו ידוע אם יש שידורים חוזרים לסדרה בערוץ 10? או אם היא תשודר בוי או די?

|בובספוג|../images/Emo111.gifשאלום^^

אני מרי(או מירי) בת 17 מר"ג והתחלתי לראות בערוץ 10 את מגרש ביתי כמובן שבזכות צ'אד
אממ מקווה להשתלב ^_^

היי כולם חדשה!

אני חולה על מגרש ביתי ואני חייבת תמונות של מיקל מאר צארי(סורי אני לא יודעת לכתוב את השם משפחה שלו נכון...) כי הוא כזה מאמי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תודה למי שייתן לי!!

RINAT love DUDI

New member
שלום לכולם ../images/Emo108.gif

אני חדשה...... ורציתי להגיד שלום לכולם
דבר ראשון אין לי YES.... אבל עכשיו מגרש ביתי משודר גם בערוץ 10
אז.... אני מתחילה לראות בערוץ 10 מגרש ביתי.... אני מעריצה שרופה של צאד ה100מם!!!
למי שיש תמונות או פרטים על צ'אד שתגיד לי בבקשה או שתגיד בכללי...חח וזהו..... אה.... ואני מבקשת לשים הרבה תמונות של צ'אד....חח בתודה מראש רינת

RINAT 123

New member
החלפתי ת'שם ../images/Emo108.gif

מעכשיו במקום RINAT love DUDI eurtho kh RINAT123 נא להתעדכן!חחח

mirymoo

New member
ברוכית!../images/Emo13.gif

זהירות!!!!!!זאת סידרה ממכרת! תיהני!!!.. אני מירי ...

ברוכה הבאה...

אני ענבל, וגמאני חדשה, וגמאני התחלתי לראות את זה היום בערוץ 10...

te amo benjamin

New member
../images/Emo13.gifברוכה הבאה

שמו James Lafferty והנה הפרטים עליו: הוא נולד ב25.7.1985 ולגבי העגיל אני לא יודעת ואם את רצה עוד פרטים אני מכירה כל מיני אתרים שיוכלו לעזור לך מקווה שעזרתי לך

mirymoo

New member
היי היי../images/Emo9.gif

ברוכית!!! גם אני מירי
... תיהני פה

popkoren

New member
זה צ'אד מייקל מאריי

והנה תמונה שלו, תמונות נוספות תוכלי למצוא בקומונה שלו כאן בתפוז.

למעלה