חדשים בפורום...

Ray512

New member
למלא מקומות ../images/Emo6.gif

פראג זה בסיס הבית (אבא שלי גר שם), ומשם אנחנו נוסעים לאוסטריה וגרמניה ואולי קצת פולין. טיול מקיף ברייך השלישי

Conviction

New member
../images/Emo45.gif

(לגבי הקטע של הפגישות עם החבר..) וחוץ מזה, גם אם הייתם גרים קרוב, עדיין היית מסוגלת לראות אותו רק בסופי שבוע בגלל הצבא, כך שהמרחק לא משנה כ"כ. (;

בטח שאפשר ../images/Emo13.gif

גם אנחנו נפגשים רק פעם בשבוע, שישי-שבת. לעיתים נדירות יוצא יותר משבוע, למשל סופ"ש הבא
כדי להגיע אליי הוא צריך שעה באוטובוס ואז עוד 1:45 ברכבת. וכשהוא חוזר הביתה במוצ"ש, אז בגלל שהרכבת הראשונה היא רק ב 9 וחצי ואם הוא יעלה עליה הוא יגיע הביתה אחרי חצות, אז הוא נוסע ב 3 אוטובוסים ורכבת...מסכן שלי. יוצא ממני ב 7 ומגיע הביתה ב 11. להתגעגע זה טוב. אחרי כזאת דרך שהוא עובר כל שבוע אני בטוחה שהוא באמת רוצה להיות פה.

איזו מן שאלה!../images/Emo3.gif

ברוכה הבאה
וכמו שכבר אמרו פה - רובנו רואות את החייל שלנו פעם בשבוע-שבועיים ולפעמים אף יותר... חבר שלי גר פה איתי בעיר, מרחק נסיעה של 2 דק', מרחק הליכה של איזה רבע שעה- 20 דק'.. ואנחנו מתראים פעם בשבוע או פעם בשבועיים, וזה בסופ"ש כשהוא צריך להספיק עוד מיליון דברים אחרים (לראות חברים, משפחה, סידורים...) ככה שכולנו באותה סירה

מאורי6

New member
אוהבות אותך ליסה:p

קראתי את ההודעה שלך ופתאום נפלט לי כזה "פעם בשבוע זה קצת?:O" לקח לי זמן להבין שלהרבה אנשים נראה פשוט הגיוני להיפגש כל יום... אם אני אפגש יותר מפעם בשבוע עם החבר אני בטוחה שזה יהיה מאוד מוזר בהתחלה לפחות...חחחחח בכל מקרה... תני לאהבה לנצח! מקווה שתישארי איתנו עוד הרבה ותצטרפי לאגודה...חחחח

מאורי6

New member
לא התייחסתי בכלל לזה שחבר שלך יוצא לרגילה..חח

תעשו המון המון המון המון כיף ביחד!! תשאבו אחד מהשני את הכוחות להמשיך אחר כך... ותרוצי למחשב לספר איך היה מיד כשילך:p *מאור מפרגנת אפילו שעוד מעט היא שבועיים בלי לראות את החבר שלה בזווית העין*

ToryMaster

New member
זה ממש מסקרן אותי

זה סוג של להכניס את הקשר למסגרת שונה ממה שהתרגלתם, זה יכול להיות מחקר אנתרופולוגי מעניין.

Clueless Maiden

New member
../images/Emo45.gif

דוגרי לראות את החבר פעם בשבוע זה פריווילגיה. בשבילי אפילו 14 יום זה די פריווילגיה בזמן האחרון. באמת יהיה ממש מוזר אם יום אחד כולנו נראה את החבר כל יום. אולי מה שיפריד ביננו זה לא הגעגועים והמרחק, אלא הקירבה. אנחנו כל כך רגילות לזה שקשה לנו בקשר, עד שכשסוף סוף יהיה קל, אני לא בטוחה שנתרגל. :p

גם אני חשבתי על זה!../images/Emo12.gif

ואז פתאום אחרי שהתרגלנו להיות רחוקים, אולי הביחד הזה כל הזמן יהרוס את הקשר
למרות שכשחושבים על זה.. ככה היינו לפני הגיוס.. והיה לנו כיףכיףכיף ביחד. אז.. לא יודעת נו

McBlack

New member
הו הו, קשר עם קרבי-צפון-דרום זה התחום שלי.

נפרדנו לפני כמה ימים, היינו ביחד שנה ו-11 חודשים כמעט. חצי מהזמן היה לפני הגיוס, היינו נפגשים סופ"שים בעיקר בגלל שהיו לי לימודים וצריך עוד לעשות נסיעה של 3.5-4.5 שעות לכל כיוון. בחצי השני הוא היה קרבי... נפרדנו בגלל האופי שלו בעיקר (ככה זה מבחינתי בכל אופן), פשוט הקרבי דופק אותם לגמרי, זה תורם. בכל מקרה, אם זה נועד להיות זה יחזיק. עד כמה שהכל לא הגיוני ומסובך. אם תרצי לשאול עוד שאלות, חופשי...
(אה כן, וברוכה הבאה, אני מאיה
)

למעלה