חדשים בפורום...

Woman In White

New member
היי, אפשר להצטרף? ../images/Emo3.gif

אז ככה קוראים לי ליסה ואני בת 18
ויש לי חבר חייל.
הכרנו דרך חברים.. הבעיה בקשר שלנו זה המרחק :( הוא מהצפון אני מהדרום :( זתורמת שאנחנו ניפגשים רק פעם בשבוע..כשהוא יוצא חמשו"ש. אוי זה כל כך קשה
יש פה עוד בנות ששומרות על קשר במרחק כזה? זה מרחק כמעט בלתי היגיוני
. יומטוב שיהיה לכולנו
מה שנישאר ממנו

אני גם רוצה להצתרף !

החבר שלי התגייס היום ואני גם רוצה להצתרף אליכם ... בקשר להתפקדות : שם:דנה גיל:16 וחצי פז"מ עם החבר:חצי שנה דרכים לתקשר (מסנג'ר\אייסיקיו\אחר):אההה במסרים ? עיסוק עיקרי בחודש זה:לחכות לחבר , טוב נוו גם חדר כושר מצברוח:רע . מאוד.

lin999

New member
בנות היי אני חדשה :]

למישהי יש פה חבר שהיה בכלא 4 אולי?? זה מממממממממש חשוב לי :(

Ray512

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

המממ מרחק זה בעייתי. יש לו רשיון? אוטו? גם ביני לבין החבר שלי יש מרחק. לא כזה גדול אמנם, אבל מרחק. מה גם, שיש לו אוטו, אז זה לא כזה בעייתי. אבל הרבה בנות בפורום הזה פוגשות את החבר שלהן בתדירות של פעם בשבועיים, ללא קשר למרחק. גם אני רואה את חבר שלי פעם בשבוע לרוב. נדיר שזה יוצא יותר מפעם בשבוע. לפעמים זה יוצא גם שבועיים. או 21... בקרוב זה יהיה שבועיים וחצי, אבל אני, למזלי, בחו"ל. בכל מקרה, תהי חזקה, יהיה טוב

כמה חדשות...../images/Emo9.gif

ברוכה הבאה!
איך קוראים לך? בת כמה? ספרי עליך קצת, שנכיר אותך...
והממ לגבי הכלא - לא.

lin999

New member
קצת עליי, קצת עליי

עוד חודשיים 19 חיילת בב"ש חבר שלי גם חייל.. בכלא 4 כרגע על עריקות ואנחנו ביחד שנה ו3... זהווווו :], עוד חודשיים 19 חיילת בב"ש חבר שלי גם חייל.. בכלא 4 כרגע על עריקות ואנחנו ביחד שנה ו3... זהווווו :]

עוד קצת עלייך ../images/Emo13.gif

עוד חודשיים 19 חיילת בב"ש חבר שלי גם חייל.. בכלא 4 כרגע על עריקות ואנחנו ביחד שנה ו3... זהווווו :],

Lost Lullaby

New member
חח

נראה לי שהיא עברה מתגובה מקוצרת לתגובה בחלון מלא, משום מה כשעושים את זה זה מכפיל את התגובה

McBlack

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif

אין לי מושג בקשר לכלא, כמה זמן הוא צפוי להיות שם?

../images/Emo4.gif

רע לי כי נסעתי ב-7 בבוקר לבאקום בשביל להפרד ממנו ופיפספסתי ב-2 דקותאז לא ראיתי אותו היום ואפילו לא הספקתי להגיד שלום ...
אבל לא נורא לפחות אני יראה אותו ביום חמישי

כן אני יודעת

אני סתם מתבאסת כי זה יום אחד פחות פחות לראות אותו ... אבל לא נורא כי עכשיו הוא התקשר :) הוא אמר לי שנראה לו שהוא לא יוכל לדבר איתי במשך השבוע ( עד יום חמישי כאילו ) זה הגיוני שיקחו לו את הפלא לכל כך הרבה זמן ?

Ray512

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

לא נורא שלא ראית אותו בבקום! כמו שאמרו פה, תראי אותו בטקס השבעה

למעלה