חדשות!

T h e man

New member
חדשות!

ג'ניפר לופז תוכל לשמור על השם של קו הבשמים שלה ג'ניפר לופז תוכל לשמור באופן זמני על השם של קו הבשמים שלה: Glow by J.Lo. כך קבע שופט פדרלי בלוס אנג'לס עד שיגיע להחלטה סופית אם הניחוח של הבושם פגע בסימן ההיכר של תעשיות GLOW, שתבעו את לופז. פי דידי מתכנן להעניק לג'יי לו ולבן אפלק שתי מכוניות רולס רויס מתנה יוקרתית: שון פי דידי קומבס מתכנן לקנות לאהובתו לשעבר ג'ניפר לופז ולבעלה לעתיד בן אפלק שתי מכוניות רולס רויס כמתנה לחתונה. הראפר סיפר כי הוא כבר בחר את המתנות היוקרתיות. בראיון למגזין פיפל הוא סיפר "שמעתי שיש להם בנטלי. אני רוצה לעשות להם אפגרייד לרולס-רויס - בשבילה ובשבילו". הוא הוסיף כי הוא לא יהיה בטקס בכדי להעניק להם את המתנות והסביר "אני לא רוצה לגרום לאף אחד להרגיש לא בנוח".

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifזה לא ממש חדש, אבל

בכל מקרה
שאתה ממשיך לכתוב חדשות (גם אם לא עדכניות כ"כ). אבל, תנסה לשרשר את ההודעות האלה להודעות קיימות ולהוסיף 'נ"ש' בכותרת, כי להודעות של חדשות אין בד"כ הרבה תגובות, והן לא גוררות דיונים...

T h e man

New member
אוקי

אבל מזה נ"ש (ואיפה לכתוב את זה בהתחלת הכותר או בסוף)?

QueIronia

New member
../images/Emo80.gifהנה ההסבר../images/Emo26.gif

נ"ש=ניצול שרשור למה משמש
כאשר רוצים לכתוב הודעה שידוע מראש שלא יהיו לה הרבה תגובות, אז כדאי לבחור הודעה קיימת, ולהגיב לה עם 'נ"ש' בכותרת. או אם קיימת הודעה ללא הרבה תגובות, כדאי להשתמש ב- נ"ש, כדי לא לפתוח הודעה חדשה. מיקום
בתחילת ההודעה, לדוגמא: נ"ש
!@#$%^&*
. מקווה שהבנת...

T h e man

New member
הבנתי. אבל זה משהו חדש שמצאתי ב....

ראש 1: שערורייה בעולם כזרות הקולנוע! ג'ניפר לופז הורתה למעצבי הפוסטר של סרטה החדש, "גיגלי" (שבו היא מככבת לצדו של בן אפלק), להקטין את ישבנה כדי שלא ייראה גדול מדי על קירות בתי קולנוע. "ג'ניפר לא הייתה מרוצה מתצלום הפוסטר. היא הרגישה שהוא עושה עוול לקימורי הגוף שלה, לכן היא בקשה שישפצו לה קצת את הישבן", גילה מקור מקורב להפקה. בנוסף, גורסת השמועהות שג'ניפר גם הורתה למעצבי הכרזה להגדיל את החזה שלה, אבל העניין הזה הוכחש בתוקף.

QueIronia

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif. אם היית מגיב למישהו אחר

והנושא היה לגמרי שונה, היית צריך להוסיף 'נ"ש' בכותרת, אבל בגלל שהכותרת של ההודעה הראשית היא 'חדשות', אז אין צורך... בכל מקרה, לגבי הפוסטר: אני לא מאמין לשטויות האלה

NoWords

New member
נ"ש ../images/Emo26.gif רקעים שלי ../images/Emo9.gif

אז ככה... אתם לא ממש מכירים אותי אני חברה של ליאת (Lopezit) ואני הכנתי את הרקעים הקודמים שליאת פרסמה בפורום והנה עכשיו עוד
אז אתם יכולים להיכנס לרקע הראשון לעכשיו שהכנתי כאן

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifלא עובד../images/Emo70.gif../images/Emo128.gif

את יכולה לשרשר כבר לשרשור רקעים קצת למטה...

NoWords

New member
אבל...

מה זה משנה כאן או שם
עשיתי נ"ש חוץ מזה שכתבתי את ההודעה אחרי שארז אמר שהחדשות לא כל כך חדשות אז הרשתי לעצמי לעבור נושא
סליחה אם עשיתי משו לא בסדר

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifחס וחלילה../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

לא התכוונתי להעיר לך...סתם כדי שהרקעים יהיו מסודרים ביחד. את עשית את מה שהעליתי אתמול? ו..את רוצה שאני אקטין לך את הרקעים?

NoWords

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo13.gif

כן אני הכנתי את הרקעים ההם שאת העלת לפורום.... דווקא אלה יותר מושקעים לדעתי! (החדשים) זה לא חוכמה להקטין רקע... כי אז מי שבאמת לוקח את הרקע למסך שלו הוא נמתח וזה לא באיכות טובה. יש לך אתר שאני יכולה להעלות בו את הרקעים
(כי ניסיתי דרך נענע עכשיו וזה לא הלך..)

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifאיך יפה../images/Emo70.gif

ולא התכוונתי להקטין בגודל, אלא להוריד מהמשקל

NoWords

New member
תודה../images/Emo9.gif

ובקשר להקטנה בגודל ומשקל.. לפי מה שהעלאת את הרקעים שלי בשביל ליאת אז נכנסתי והגדלתי את הרקעים שהעלאת והם קטנים יותר מרקע רגיל... לא יודעת מאוד מוזר. חחח קיצור תודה על העזרה בכל מקרה
העיקר שהצלחתי לא?!

למעלה