חדשות NBA

תום116

New member
ברור שהוא היה מתחת לכתפיים

רק אוהדי בוסטון(אלא מה?) ושונאי קובי מדביקים את זה לגרון, שרק הם יודעים איך הם הגיעו לזה.

תום116

New member
יש הבדל

יש את שונאי קובי- שהם שונאים את קובי במיוחד בלי שום קשר ללייקרס. ויש את אוהדי בוסטון- ששונאים אותנו באופן כללי(וזה הדדי, אנחנו שונאים אותם יותר), וזה כולל כמובן גם את קובי. אז כן, דומה אבל יש הבדלים.

Oxycodone

New member
ויש את אוהדי הקינגס !!!! או ארגוני נשים חח

ששונאים את הלייקרס על זה שהם גנבו ב2002 אליפות מקבוצה מדהימה של הקינגס

carmelo

New member
ויש את מעריצי קובי

שמעריצים אותו יותר משהם אוהדים את הלייקרס, מבחינתם הוא תמיד משחק כמו שצריך ושאר הקבוצה אשמה בהפסדים...

תום116

New member
אני מכיר כמה כאלו

ובהחלט מבין אותם. לא כל יום בכדורסל יש שחקן עם יכולות כמו קובי.

תום116

New member
למרות שעם הקטע של הסובייקטיביות שלהם

אני כמובן לא מסכים.

Orenseg

New member
נכון! אני מדביק פריימים, עורך וידאו

ומשנה מציאות. ממש במקרה זה היה הסיפור החם אתמול ברחבי הליגה, גם בכל האתרים הגדולים, אבל למה זה עולה לדיון בכלל? הרי קובי תמיד קדוש, וארטסט תמיד מסריח. בגלל שארטסט הלך מכות ב2004, צריך להשעות אותו. הרי כולנו יודעים שהוא פסיכי - אז איך הוא מעז בכלל להאבק על ריבאונד עם קובי? בשורה התחתונה, קובי עבר את הגבול. הוא עשה משהו שלא היה צריך לעשות והיה אמור להזרק מהמשחק. לא היתה שום סיבה להעיף את ארטסט לחדר ההלבשה (גם קובי אמר את זה), אבל הליגה היתה צריכה להגן על קובי. אגב, שימו לב שהשופט שזרק את ארטסט היה ג'ואי קרופורד. לפני שנתיים קרופורד זרק את דאנקן ממשחק בזמן שישב על הספסל, הושעה מסוף העונה הסדירה ומהפלייאוף וכמעט נזרק מהליגה (הוחזר לתפקיד רק בספטמבר 2007). גם הוא מבין שזו ליגה של סופרסטארים.

yoavj1

New member
לי זה לא נראה בגרון, למרות שקשה לקבוע

הליגה קבעה בסופו של דבר שזה לא בגרון. בכל מקרה, כמו שאמרת, ב 2007 גם קובי הושעה בגלל מרפק, אז איך אפשר להגיד שהליגה מכופפת בשבילו חוקים? לפני שנתיים הוא לא היה סופרסטאר? קוספירציות זה דבר שיכול להמשיך עד אינסוף, אבל בסופו של דבר הן עדיין בגדר ספקולציות.

Orenseg

New member
לפני שנתיים זה לא היה בפלייאוף

עכשיו זה כן. JA Adande, פעם כתב בLA טיימס והיום בESPN, התייחס לאירוע אתמול:
Most significant is an elbow Bryant threw that caught Artest in the throat as they were jockeying for position under the basket. The NBA rulebook states that a player must be ejected for "an elbow foul which makes contact above shoulder level." By the standard that's been set in these playoffs, Bryant should be suspended. Orlando's Dwight Howard was when he elbowed Philadelphia's Samuel Dalembert in the head. Superstar or not, the head and neck have been deemed off-limits for elbows.​
הדרך היחידה לא להשעות את קובי, היא לקבוע שהוא לא פגע בגרון. לא היה להם שום עניין להשעות את קובי ממשחק ולפגוע ברייטינג של ESPN, או בסיכויים לגמר בין קובי ולברון. הוא היה חייב לחטוף משהו, וזה היה flagrant 1. מעכשיו, אם הוא יעשה עוד 3 עבירות של flagrant 1 במהלך הפלייאוף הוא יושעה ממשחק. כולנו יודעים מה הסיכוי שזה יקרה. זה מזכיר לי את סיפור ההשעיות בספרס@סאנס 2007: אחרי שאמארה ודיאו הושעו (כי "חוק זה חוק"), הופיע ברשת סרטון שמוכיח שגם דאנקן ובואן נכנסו לפרקט בזמן המשחק. עיתונאי שאל את סטו ג'קסון למה דאנקן ובואן לא הושעו, והוא ענה ש"במקרה שלהם לא היה ריב" (altercation). במילים אחרות - אם ג'יימס ג'ונס היה מפיל את פרנסיסקו אלסון ואז נותן לו אגרוף, הכניסה למגרש של דאנקן ובואן (גם אם גררו אותם לספסל) היתה מחייבת השעיה אוטומטית. בגלל שזה לא היה אירוע מספיק חמור, הם יכלו לשחק במשחק 5. זה בכלל לא משנה שהם נכנסו למגרש מאותם המניעים שאמארה ודיאו נכנסו למגרש - חוק זה חוק, חוץ מפרשנות אישית של סטרן וג'קסון. בקיצור, לא חייבים להתייחס למה שהליגה קובעת כתורה משמיים. יש הרבה חורים בשמלה של סטרן ובכל שנה יש מקרים שנויים במחלוקת שמביאים לכולנו את הסעיף.

לא וראים שם בבירור

לפי מה שקראתי בכמה מקורות שונים, יש לNBA צילום מעוד מספר זוויות שלא נמצא באינטרנט ולפיהם רואים שזה לא פוגע בגרון של ארטסט. נכון, אפשר להטיל ספק בנכונות של העובדות האלה, במיוחד מצד כל תומכי הקונספירציה של סטרן, אבל לפחות זה מה שאומרים

Orenseg

New member
באמת שאני לא מאמין לזה

אם היו להם הוכחות מספקות, למה הם לא משחררים את זה לעיתונות? ואיך יש להם זוויות מיוחדות בכלל? בTNT העלו במהלך השידור את מה שהיה להם, ודאג קולינס אמר שזה נראה כאילו קובי פגע בארטסט עם המרפק. אם יש להם הוכחות, כנראה שהן מראות שקובי פגע בו. אם לא, אני לא מבין איך מחלקת השיווק של דייויד סטרן מחזיקה בהוכחות שיכולות לסגור את כל הסיפור הזה ולסתום פיות לכל הקונספירטורים אבל לא עושה איתן כלום.

Oxycodone

New member
תראו אם נהיה כנים עכשיו

אז סה"כ השופטים לא היו צריכים להרחיק אף אחד לא את ארטסט ולא את קובי , כל עוד שאין הוכחה שקובי פגע לו בגרון. אבל ארטסט נצמד אליו וצעק עליו על זה הוא היה צריך לקבל טכנית ואז הוא לא נרגע וליד השופט סימן לקובי שהוא יהרוג אותו.. וגם בראיון איתו הוא אמר שהוא אמר לקובי למי אתה תוקע מרפק לרון ארטסט ? ז"א הוא התנהג כמו טמבל עוד פעם ובגלל זה הורחק

rapgamer4ever

New member
קובי משחק לידיים של ארטסט

יוסטון יכולה להרשות לעצמה לאבד את ארטסט לאיזה משחק או שניים, הלייקרס לא. עוד תאקל ביניהם ולדעתי יהיו מורחקים.

לא חושב שיוסטון יכולה לאבד את ארטסט...

אלא םא זה משחקי חוץ שאם תפסיד אותם עוד יש לה סיכוי, אבל הפסד של יוסטון בבית סוגר את הסדרה לדעתי...

אני לא מאמין שיוטון מסוגלים לנצח עוד משחק

בLA, ככה שאני חושב שהחזרת ייתרון הביתיות ללייקרס יגמור את הדרה...

Oxycodone

New member
יאללה יאללה שניהם נכים גם פארמר וגם פישר

ברוקס אמור לעוף על שניהם בלי בעיות וקדימה רוקטס ומי זה בכלל הבראון הזה ? אפשר לחשוב מה הוא יודע לקלוע שלשות חופשיות קדימה יוסטון שימסרו היום כדורים ליאו ! כדורי גובה ! קדימה רוקטס לקחת את כל המשחקי בית !

למעלה