חדשות NBA

rapgamer4ever

New member
../images/Emo45.gif

ברור שלמיאמי כדאי להביא אותו כי בעניינים כאלה לא מתלבטים, אבל לדעתי הציוות יהיה שווה הרבה פחות מסך חלקיו ולכן לוויד עצמו עדיף לחפש מקום אחר.

carmelo

New member
צ"ל שיקאגו במקום מיאמי

שהרי מיאמי לא צריכה להביאו, הוא כבר שם!!

rapgamer4ever

New member
חחחחחחחחח הרגת אותי

וכן, וויד כ"כ מזוהה עם מיאמי שאוטומטית יוצא לי שניהם באותו משפט.

Orenseg

New member
פישר ואלסטון הושעו, קובי לא

המרפק של בריאנט שודרג לflagrant one, אבל סטו ג'קסון החליט להמנע מהשעיה אוטומטית ולאפשר לו לשחק במשחק 3. בESPN יכולים להיות רגועים, הרייטינג לא יפגע בשידור השני מחר.

Orenseg

New member
אלסטון היה יותר אידיוט

הוא יזם מגע בלי קשר למשחק, והיה ברור שישעו אותו. גם קובי היה צריך להיות מושעה אבל הוא לפחות נתן את המרפק שלו כחלק מהמאבק בצבע, כך שאי אפשר לראות בבירור איפה הוא נתן את המרפק.

המרפק של קובי

היה מכוון, לא היה קשור למהלך כדורסל, לדעתי זה יותר שווה השעיה ממה שעשו גם פישר וגם אלסטון.

Orenseg

New member
שלושת המקרים מצדיקים השעיה

Anyone guilty of illegal contact which occurs during a dead ball may be assessed (1) a technical foul, if the contact is deemed to be unsportsmanlike in nature, or (2) a flagrant foul, if unnecessary and/or excessive contact occurs.​
...
l. A player, coach or trainer must be ejected for: (1) A punching foul (2) A fighting foul (3) An elbow foul which makes contact above shoulder level (4) An attempted punch which does not make contact (5) Deliberately entering the stands other than as a continuance of play​
גם אלסטון יזם מגע מכוון ולא נחוץ, אבל גם קובי. עד כמה שידוע לנו, ארטסט לא קילל אותו ולא עשה דבר שמצדיק ejection. איך ארטסט נזרק מהמשחק, אבל קובי לא נזרק ולא הושעה? לסטו ג'קסון התשובות. הוא כבר ידאג לגמגם לכם משהו.

אלסטון ופישר יורחקו ממשחק מספר 3

קובי יקבל פלייגרנט על המרפק, כלומר קנס אבל ישחק משחק הבא. זאת ההזדמנות של בוסטון אם היא רוצה לגנוב חזרה את הביתיות... אלסטון הוא לא הרכז הטוב בליגה אבל הוא שיפור עצום לעומת אנתוני ג'ונסון שאני מניח שפותח עכשיו, ולדעתי זה יכול לעשות את ההבדל... בקשר לפישר, כמו שאני מניח הרבה פה אמרו, זאת יכולה להיות הרחקה טובה ללייקרס. יותר דקות משחק לבראון ולפארמר שאם יפתח אולי יקבל את הבטחון חזרה. פישר במילא לא קלע משהו בפלייאוף האחרון ולא מסתדר עם המהירות של ברוקס...

תום116

New member
תיהיה הגיוני קצת

לא יודע עד כמה אתה בקיא בהיסטוריה של הצמד הזה- ארטסט וקובי, אבל אף שחקן בעולם לא יכול להישאר אדיש למעשים של ארטסט, שמחפש את הדברים האלה כל הזמן, גם בסדרה הזאת, גם במהלך העונה, גם במהלך הקריירה שלו- לא הכל שחור או לבן. הרחקה של שחקן כמו פיש ממשחק פליאוף כ"כ חשוב, כמו זה- זו היא בהחלט מכה. מה שכן, גו'רדן פארמר מקבל צ'אנס נוסף להחזיר לעצמו קצת את המוניטין האובד. ניצחון של יוסטון היום, והמשחק הבא הופך להיות על החיים ועל המוות- כאשר יוסטון יעלו גם ככה בטירוף. חייבים לקחת לפחות משחק אחד, מקווה שזה יהיה הלילה.

לא מצליח להבין מה לא היגיוני במה שאמרתי

נתתי עובדות בחלק הראשון, ובקטע על בוסטון/אורלנדו ופארמר/ברוקס לא חושב שכתבתי משהו לא היגיוני, אפשר לחלוק על הקטע עם ה"החרקה טובה" אבל אמרתי יכולה להיות, ככה שאני לא מבין מה הבעיה...

מישהו עשה טובה לפיל

והוציא לו את פישר מהרוטציה. עם כל הכבוד לפישר, ויש המון כבוד, הוא לא ממש מסוגל להתמודד עם המהירות והאנרגיות של ברוקס או וייפר. אני חושב שפארמר הרבה יותר טוב בשביל זה. פישר יהיה חסר אם יהיה מדובר במשחק צמוד. אז הנסיון שלו יהיה חשוב בדקות הסיום. לגבי קובי אני לא אגיב, כי לא ראיתי מה הוא עשה. בכל מקרה אני חושב שזו טעות להצדיק את זה במעשים של ארטסט. אם מגיעה לו הרחקה לפי חוקי הליגה, זה ממש לא משנה מי התחיל.

תום116

New member
בסדר, אולי מבחינה הגנתית יכול להיות שהרווחנו

פיש לא יכול להסתדר עם המהירות של ברוקס, זה נכון. אבל הפסדנו שחקן מנוסה, שכבר עבר אינספור פעמים את המעמדים האלו. ושוב, דיברת על הדקות האחרונות. אז פה העניין. כי הסיכויים שלא יהיה משחק צמוד בדקות האחרונות, הם די קטנים. קשה לי להאמין שהמשחק יוכרע לפה או לפה לפני הדקות האחרונות, ולכן פיש יהיה חסר. שאנון ודאי כמעט ולא מנוסה במעמדים האלה, למרות שהוא עשוי מאופי טוב. לגבי קובי, אני רק אומר שעם איך ש"קובי שושן" הציג את זה- כאילו קובי נתן סתם מרפק לכיוון ארטסט, כאילו התחשק לו. אני עדיין חושב שמעטים השחקנים שהיו מצליחים להתעלם מהפרובקציות של ארטסט, אם בכלל.

אתה רוקד בשתי חתונות ../images/Emo3.gif

מצד אחד, בלי פישר תהיה לכם הגנה יותר טובה, מצד שני אם יהיה משחק צמוד תצטרכו את פישר. אני אל רואה פה בעיה. אם פישר לא ישחק, לא יהיה משחק צמוד כי הוא מפריע להגנה שלכם. אם בכל זאת יהיה משחק צמוד, זה אומר שאם פישר המשחק לא היה צמוד ולא הייתה חשיבות לכך שהוא משחק או לא... לפחות ככה אני רואה את זה...

תום116

New member
טוב, זה כבר מתקשר לפיל

כמו שאור ציין פה כבר מספר פעמים לא מעטות, פיל מקובע בקטעים האלה ואין לי מושג למה. פיש מזיק להגנה, אבל לפחות פיל יכול לגרום לו להזיק כמה שפחות אם הוא יעשה את ההתאמות הנכונות- ולא ייתן לו לשמור על הספידי גונזלס הזה, ברוקס. זה לא נכון ולא הגיוני.

Orenseg

New member
אוי, טראש טוק

תעשה לי טובה. בפלייאוף 2006 ארטסט (אז בקינגס) הושעה אוטומטית אחרי ש'מירפק' את ג'ינובילי מעל הכתפיים. בינואר 2007 קובי הושעה אוטומטית אחרי שמירפק את ג'ינובילי מעל הכתפיים. לפני שבוע דוויט הווארד הושעה אוטומטית אחרי שמירפק את דלמברט מעל הכתפיים. אתמול קובי מירפק את ארטסט מעל הכתפיים, עבירה שהפכה לflagrant 1 (הליגה מודה שזו עבירה גסה), אבל הליגה לא משעה אותו. אתה רואה פה את ההגיון? תנסה להיות אובייקטיבי לשם שינוי ותבין שזו שטות מוחלטת.

למעלה