חדשות

Bajoran Priest

New member
תראה, ניב.

בעיקרון, זה כמו שכמה חודשים אחרי הפיילוט של TOS אולפני שידור אחרים היו מתחילים להפיק סדרה בשם...נניח....Space Journey, שמדברת על ספינת חלל של...הממ....ברית כדור הארץ, נניח, והיא הייתה יוצאת למשימות ברחבי הגלקסיה. יכול להיות שמשה מהסיקסטיז היה אוהב את הסדרה הזאת יותר, אבל עדיין מעובדות קשה להתעלם.

Esmena

New member
לא הייתי קוראת לזה שבה,אבל תודה:)

(כי אני לא באמת נעלמת מפורומים .פשוט,אין לי ממש זמן). גם אני טענתי בעבר ,ממש לא מזמן ועל גבי הפורום , שמדובר בעיוולות לשמה לטעון כך.טעיתי. תבדוק במדריך של הלארקר,הם אומנם מעריצי בבילון אבל אנשים מספיק רציניים ומהוגנים כדי שאני אאמין להם. JMS נדד לו בין האולפנים, וכולם דחו אותו.אחד מהם דחה אותו אך אימץ את הקונספט של תחנת חלל וריכך אותו ליקום שהוא כבר מחוייב לו.הגיוני,לא? כמובן שהקונספט של תחנת חלל גורר איתו דברים נוספים,ודברים נוספים נלקחו לאורך הדרך.

n i v1

New member
נכון ../images/Emo108.gif../images/Emo176.gif../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif

יש דיבורים על סרט מקדים ליקום של קירק ואו גם טרילוגיית טרק. אני אישית חושב שזו תחילת סופו של הטרק אם זה כך. אך אולי מדובר בשינוי מרענן

DaHunter

New member
לטרק לא יהיה סוף כל עוד אנחנו

וכאלה כמונו קיימים! תמיד יכתבו ספרים חדשים, פאנפיקים, משחקים לPC וכו'... קחו לדוגמה את חולית של הרברט... נכתבו ספרים מקדימים לספר הראשון. אנחנו יודעים מה קרה לפני ואחרי אך עדיין הבן של הרברט כותב שם משהו חדש... אני מאמין שטרק לא "יגמר" בזמן הקרוב. או כמו שכתב ג'ין רודנברי במילות שיר הנושא של STAR TREK (שזכו לפרסום מאוד מועט) ותסלחו לי אם טעיתי במילה או שתיים: I know his journey ends never His STAR TREK will go on forever וככה זה יהיה!

Broken Bow

New member
אמן../images/Emo45.gif

בואו נזכור שבין הסדרה המקורית ל"דור הבא" מפרידות 18 שנים! במהלך 18 השנים האלו היו המון ספרים וכו'. אולי אחרי אנטרפרייז כדאי למפיקים קצת לנוח, לקחת הפסקה, ואז לחזור ובגדול. כל השמועות על סרט לפני תקופת קירק מוכחשות, וממה שאני שמעתי הכוונה היא דווקא סרט קודם לתקופה של הדור הבא, משהו באמצא בין קירק לפיקארד... אבל כאמור הכל שמועות, וגם מה שקורה באמת זה בשלבי פיתוח ראשוניים. בוא נזכור שבשלבי הפיתוח הראשוניים של "אנטרפרייז" חשבו אולי לעשות סדרה על האקדמיה...

למעלה