חדשות

n i v1

New member
חדשות ../images/Emo180.gif../images/Emo175.gif../images/Emo39.gif

יש כמה עניינים מאד מעניינים בימים האחרונים. דווקא כשלתומי חשבתי שסטאר טרק בהפסקה, פתאום מדברים על זה שג'יי מייקל סטרזינסקי, האיש שהביא את בבילון עובד עם עוד בחורצ'יק, או יותר נכון, עבד איתו, על יצירת סדרה חדשה למסע בין כוכבים. אז ראשית, זו הפעם הראשונה שלא ריק ברמן מדבר על נושא כזה ושנית שמישהו מחוץ לפרמאונט מדבר על נושא כזה.
מה לדעתכם צריך להיות? סדרה חדשה? או האם עלינו לנוח קצת ? בינתיים הודיע בראנון בראגה משלישיית ברמן בראגה ושות' שהא יורד מהסוס. במקומו ובנוסף אליו כבר הצטרף מני קוטו שיצר את אודיסיאה 5 שמתה בטרם עת, הוא הצטרף בתור כותב ויחסית נמצא שם מתחילת הסדרה. הוא חתום על רוב פרקי עונה 3
מה דעתכם על מני קוטו? חוצמזה, יש את הבחור שהיה כותב לתיקים באפילה, מהשמו, מה דעתכם עליו?

[TNT]

New member
חדשות טובות!!

בקשר קוטו. ממש אהבתי את אודיסאה 5 ואת עונה 3 של אנט' מענין מה חלקו של קוטו בזה

Bajoran Priest

New member
מוזר. מאוד מוזר.

אהמממממ מוזר. כאילו.......... אהמ. לא. אבל אולי?... אבל איך? אני מתכוון.... בבילון 5.... < > חלל עמוק תשע... ג'רמיה ? מינבארים\קלינגונים?? איירה סטיבן בר? אולי ג'וס ווידון וזהו ?! מוזר. מאוד מאוד מוזר.

אני לא יודע.. לא יודע..

בתור מי שצופה במקביל בארבע סדרות טרק, זה דיי מעייף. אנטרפרייז מעייפת. יכול להיות שהם באמת צריכים לתת לזיכיון לישון איזה שנה שנתיים שלוש, לעשות סרטי טלוויזיה בינתיים. מצד שני, אי אפשר לחתוך את אנטרפרייז. היא ממוקמת במקום מאוד חיובי מבחינת קו הזמן הטרקי, ואם יטפחו אותה ויעשו אותה כמו שצריך אז היא יכולה להיות (או יש שיגידו לחזור להיות) פיגוזית (מלחמות הרומיולנים, הקמת הפדרציה, מלחמות קלינגונים. אה רגע, היה לנו כבר מזה..) בקיצור. כל זמן שהצוות ביבי מוריד פרופיל, יהיה טוב.

seti2

New member
לפי דעתי....

אנטרפרייז צריכה להסתיים בעונה שביעית כשבפרק האחרון מקימים את הפדרציה. אחר כך סרט סיום לדור הבא, כשכולם זקנים, עם הומור,משהו בסגנון השישי. ואז מנוחה......................................................

מעניין

אני חושב שיש עוד הרבה תחומים שלא כיסינו במס"ב. כמה שאני זוכר סטרזינסקי אמר שזאת תהיה סדרה שונה, ולדעתי באמת כל סדרה שתבוא מעכשיו (ויבואו עוד הרבה) תהיה שונה, ממש כמו שאנטרפרייז היא שונה מאד מארבעת האחרות. בכל מקרה, דם חדש הוא דבר טוב, אבל תמיד צריך לשים לב שהכותבים שומרים (פחות או יותר) על החזון של רודנברי.

Broken Bow

New member
אני נגד סטרזינסקי

אני מתנגד לכך שסטרזינסקי ייצור סדרת טרק חדשה. אל תבינו אותי לא נכון מאוד מהנתי מבבילון 5, אבל סטרזינסקי מכניס הרבה אקשן ויותר מדי מיסטיקה לסדרות שלו. ST הייתה מאז ומעולם בנוייה על מסרים, שמוחבאים (בין אם יותר ובין אם פחות) בין השורות, היא סידרה על אנשים ועל דילמות שונות והאקשן משמש רק כדי לפתח את הסיפור ולא חלק ממנו - כמו שהיה ב"בבילון 5" שם האקשן הוא חלק מהסיפור, ואולי אפילו עיקרו. בקשר לעתיד, לדעתי צריכים קודם לסיים את אנטרפרייז (כמובן אחרי 7 עונות), אחרי זה לנוח שנה שנתיים ולחזור עם סדרה חדשה, מגובשת כמו שצריך ולדעתי הגיע הזמן שנתקדם קדימה. היו 3 סדרות שהתרחשו במאה ה-24, לדעתי הגיע הזמן להמשיך הלאה. מני קוטו חתום על הרבה פרקים בעונה השלישית, כולל כמה מהטובים בה (כמו Similitude המעולה) ולדעתי הוא יעשה רק טוב לאנטרפרייז. אבל מצד שני אני חושב שזה די חבל שבראגה עוזב את הסדרה. אחרי הכל הוא היה אחראי לכמה מהפרקים היותר טובים שנראו ב-TNG וסדרות הבת...

riku

New member
אני בעד סטרזינסקי

ראיתי 2 בייומים וכתיבות שלו, בבילון5 וג'רמיה. ג'רמיה זה חרא של סדרה לא אהבתי, במיוחד לא כשהוא כותב את זה כחלק כסדרת דרמה. בבילון5 לעומת זאת היו מעט פרקים משעממים, אבל התוספת ה"מיסטית" בהחלט עשתה את מה שעשתה. בנוסף אצל ג'ואי אין דבר כזה שהוא יעשה פרק שלא יסבירו מה איך למה(אהממממ וורפ10) ולא יעשה פרקים שטותיים. מה שתראה בעונה ראשונה תהיה לזה משמעות לגבי עונה אחרונה. עד היום פרקים של מסע בין כוכבים לרוב היו פרקים בפני עצמם, בבילון5 אלה היו פרקים בהמשכים. חוץ מזה סטרזיסקי ימעיט בשיחות משעממות כמו בDS9 אולוהים ישמור... זו הסדרה עם הכי הרבה זיוני מוח בתולדות הטרק. אובריאן ובמיוחד ג'וליאן זיין השכל המקצועי שמבזבז חצי מהסדרה על איך הוא אוהב לאכול וכו'. (למרות שבוויאג'ר בקושי היו שיחות מיותרות ומשעממות, זה למה אהבתי).
-riku

DaHunter

New member
"זיוני השכל" הם מה שעושים את טרק

מה שהיא! סתם מכות ופיצוצים יתנו לך אנדרומדה. אם שטחיות זה מה שאתה אוהב בטרק, תראה אנטרפרייז
... אלוהים אדירים! מתי כבר יבטלו את ה
הזה?! או לפחות שלא יקראו לזה סטאר טרק!

riku

New member
...

יש את חלל עמוק9 שהמהונדס גנטית מזיין את המוח על דברים שלא קשורים ולא מעניינים. בכלל בפרקים הראשונים בח"ע9 כמעט נרדמתי מרוב שעמום. למה זה לא קרה בוויאג'ר והדור הבא??? כי בסדרות האלו זה מעניין לשם שינוי לא סתם דיבורים שטותיים וחסרי עניין כמו "כמה יועצות בספינה זה דבר מיותר" בדור הבא ההומור הכי טוב אבל וויאג'ר היה יותר מעניין מבחינת עלילה ככה שזה מתאזן. DS9 לעומת זאת חרא של סדרה. בקושי ראיתי פרק אחד של אנטרפרייז והדבר האחרון שאתה יכול להגיד על בבילון 5 זה שזה נטו אקשן. אני רק מחכה ל B5: The Memory Of Shadows הסרט. -riku

Broken Bow

New member
ממש, אבל ממש לא!

"זיוני השכל" הם מה שהופכים את DS9 לאחת הטובות שבסדרות הטרק (והטובה בהם לדעתי), ההתעמקות בחייהם של הדמויות היא מה שעושה את הסדרה הזו למיוחדת ומעולה! וזה היה מאז ומתמיד העניין ב-ST - ללמוד על עצמנו! בנוסף אני חייב לציין שהעלילה ב-VOY לא משתווה לזו של TNG ובוודאי שלא לזו של DS9. כל מי שאומר ש"אנטרפרייז" היא רק על האקשן, טועה ולא מצליח להבין את המסר שמאחורי הסדרה. אני מודה שהגזימו העונה עם האקשן, אבל לדעתי עדיין שמרו על הסגנון ה"טרקי" וללא ספק היא ראויה לשאת את הכותרת STAR TREK.

seti2

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אני בהחלט מסכים, כל היופי בDS9 זה שראינו את האופי הפנימי של הדמויות וניתן לנו מבט על חייהם הפרטיים, דבר שכמעט לא קרה בTNG. חוץ מזה ההומור בDS9 הרבה יותר טוב מזה שלTNG אם בכלל היה שם דבר כזה.

אודו

New member
דווקא היו

מה עם הפרק שדאטה שר שיר לחיידקים או לחלקיקים אני כבר לא זוכר... ענק

Esmena

New member
דאטה שר עוד שיר ביקום סטארטרק

מלבד לייף פורמס?שהיה מאוד משעשע אגב,ויותר משעשע בגרמנית. בDS9 ההומור היו מאורגן בצורה הרבה יותר טובה,לרוב הצליחו לשלב אותו בהצלחה בפרקים עצמם, ללא קשר לכמה רצינית וחשובה היא עלילת הפרק,כשהפרק המסיים את עונה 5 הוא כנראה הדוגמא הטובה ביותר לכך,בניגוד לTNG ,שהכינה פרקים משעשעים או "לא רציניים" מיוחדים,ולטעמי,די כושלים,.לDS9 גם היו פרקים כאלה-במיוחד בעונה 6,ואף שכמה מהם היו זוועתיים("טייק מי טו דה הולוסוויט" "היז ווי",מן הסתם הפרק הכי גרוע בסטאר טרק) היו גם פרקים מוצלחים הרבה יותר ומגוחכים הרבה פחות(" ווהו מורנס פור מורן")והכי חשוב, אף פעם לא נאלצנו לראות את דאטה בדראג קווין .תרמו להומור של DS9 גם הדמויות -גארק, וויון,הבר על קווארק על מפעיליו ויושביו הצבעוניים, הדקסיות, והיחסים בין הדמויות המנוגדות-אובריאן ובאשיר עם המשחקים, קווארק ואודו,הדקסיות ו-וורף, הרבה מאוד אנשים(למשל גארק,סיסקו,בשיר)עם קירה. באופן כללי, לדמויות של DS9 יש יותר עניין ונשמה מלאלה של TNG .גם וויאג'ר לא סבלה מאוד מפיתוח דמויות. והכי חשוב-לDS9 הייתה יותר עלילה . למעשה ,אתם יכולים למחוק את 'יותר'.

אני זוכר שהוא היה מנגן להם.

לא היתה שם גם אופרה מתישהו? בכל מקרה.. יש את A british tar ב"המרד", שהוא שר עם פיקארד (ווורף).

riku

New member
לא אמרתי

שלא היו דברים טובים בפרקים בחע9 רק הבעיה שחילקו את רוב הפרקים שם ל2-3 נושאים בפרק אחד שלפעמים החלק של הזיוני שכל של ג'וליאן ואובריאן היו משעממים והפכו את הפרק לחרא, אותי לפחות, ואני לא טרקר או טרקי או מה שלא יהיה מושבע אני סתם אוהב מד"ב בכללי. בוויאג'ר חילקו את רוב הפרקים לנושא אחד מרכזי והצליחו להעביר מה כל אופיה של דמות, גם בלי לדעת איך הם אוהבים לאכול שישליק. כל הנושאים בפרק היו אכשהו תמיד קשורים לנושא המרכזי של הפרק, זה לדעתי מה שעשה את וויאג'ר לכ"כ טובה. (גם בבילון 5 בד"כ חילקו את הפרק ל2-3 נושאים כי ככה בד"כ עושים בסדרות, אבל לפחות שם זה היה מעניין). סה"כ אם מורידים את שיחות זיוני השכל של ג'וליאן ואובריאן מקבלים סדרה טובה מאוד.

למעלה