חדשות...

חדשות... ../images/Emo13.gif

התחלתי לפרסם בבלוג שלי את תובנות הקבלה ואת סודותיה הנסתרים. ומדובר בקבלה ללא פרשנויות וללא השפעה דתית כלשהיא. כל מי שמעוניין, מוזמן להנות.

טל לא מבינה את הבלאגן בחתימה שלך

ודרך אגב זה מבלבל לי את העיניים... נדמה לי שברשומה שמחקתי הערת למי שהוא כאן מה שהוא... אז כדאי שתתבונן גם אתה מה עושה החתימה שלך לאנשים אחרים... חיבוק

מה../images/Emo35.gif

מה חתימה שרשום בה שאני מנהל פורום סלסה ופורום אין אאוט עושה לאנשים
לא מבין..

לא- כל הקשקושים לפני...

המשפטים כנראה בשפת התכנות של המחשב. המשפט המקדים לחתימה שלך. לי באופן אישי זה עושה סחרחורת. לא מבינה את המשמעות, לא מבינה מה אתה רוצה להביע. כן זה עם הפרצוף...

זה אמור לרדת בזמן הקרוב..

אתמול קיבלתי לידי ניהול עוד פורום (אין אאוט) אז הכנסתי אותו לחתימה ותמיד שאני משנה את החתימה, לוקח לזה קצת זמן להתאפס ולהסתדר.. אני לא יכול לשנות את זה.. זה לא מופיע בחתימה, זה האלגוריתמים של החתימה החדשה בשפת מחשב.

אורלי רשמתי תגובה לאחת הרשומות

קראתי לה טיקון קטנטן, בטעות היה צריך להכתב תיקון קטנטן. בכל אופן היה לי תיקון מעוד משמעותי עבורי עם סעיף שמדבר על מיקומה של הנשמה ומקומה של הנפש. לדעתי האישית בלבד ישנה טעות במיקום הנשמה בגוף האדם. אצרף את התגובה שלי לכאן ברשותך: בבקשה לא לכעוס ובבקשה בלי התנגדויות מקומה של הנשמה לא בכתר על פי ידיעותי המזעריות בקבלה. הנשמה שלנו מצויה בדיוק מתחת למפתח הלב- נכון קרובה למרכז תפארת. היא יושבת מעל היהלום שבכתר שיושב בקודקוד המשולש העליון של ספירת היסוד ובמקום שמתחבר לתפארת. כנראה הכינוי שלה: "היהלום שבכתר", יצר את הבלבול בהבנה שהיא מצויה בכתר. עינה של הנשמה מצויה בעין השלישית במצח בין שתי הגבות. עינה של הנשמה שיודעת לראות בין טוב לרע ועלינו ללמוד לבחור בטוב. הנפש יושבת אכן בתפארת בצינור המקשר בין שתי הלבבות שלנו. שתי לבבות? כן לפי איגרת הרמב"ן "בוחן לבות וכליות מבשר עולמך בטוב"... אילו שני לבות? הלב השמאלי שהוא הלב הגשמי זה שמפיל אותנו כל הזמן בעניני רגשות והוא האויב מספר אחד שלנו... והלב הימני שהוא הלב הרוחני שאיתו אנו עושים את העבודה הטיפולית אנרגטית עבור עצמנו ועבור האחרים... כן כן הלב שדרכו אנו מעבירים את אהבת האמת ללא תנאי וללא גבול אה... וקראתי את תגובתך ועדיין אני לא מקבלת את דברייך ולהלן תגובתי אלייך: אני מאזינה לקול הפנימי שלי כפי שלימדת אותי אצל יגאל אריכא בספרו: ,קבלה באור בהיר" שרכשתי לפני ארבע שנים, מצאתי לא אחת הרבה מאד טעויות. זה שהוא פרסם ספר הופך גם אותו לפרשן. נהפוכו אני לא נשענת על פרשנות של אף אחד אני נשענת על פרשנות של נשמתי חיבוק גדול ממני

מיכל, בתגובה על תגובותייך ../images/Emo39.gif

מיכלי, אלו תגובותיי על דברייך: אבקשך לא לכעוס, אלא לשים-לב לנאמר, אני לא מבקשת להתנצח איתך, אלא להראות לך את העובדות! לגבי ה"פרשנות" של יגאל אריכא, בדבריו המיוחסים ל"עץ החיים": אני יודעת את הדברים בע"פ מפיהם של מקובלים גדולים מגיל מאוד צעיר, אני בוחרת להמליץ על סיפרו של יגאל אריכא, דווקא משום, שידוע לי בוודאות שהוא מדייק בדבריו, אז את רוצה להגיד לי, שהאנשים מהם למדתי, והאנשים מהם הם למדו, ויגאל אריכא, והאנשים מהם הוא למד, והאנשים מהם למדו אותם אלה שלימדו אותו, כולם טועים? רק המקור שלך צודק? מעניין מאוד! - אז בואי ותסבירי לי, תעני לי על השאלה: איך זה, שצירוף האותיות של ספרת תפארת הוא י-ה-ו-ה, אם לא האלוהי קיים בה? - איך זה, שצירוף האותיות הזה, איננו משוייך לשום ספרה אחרת? תוכחי לי, ולא על סמך האימרות, אלא על סמך עובדות קבליות! איך את קובעת, שיגאל אריכא הוא פרשן, כשכל מה שהוא עשה היה בסך הכל לתרגם את הכתוב בקבלה עצמה מארמית לעברית, בלי פילוסופיה מיותרת? מעניין אותי לדעת: האם מי שימסור לידייך פילוסופיה מיותרת, הוא אמין, וזה שימסור בידייך את הדברים כלשונם, הוא פרשן? לגבי "היהלום שבכתר": זהו כינויה של העין השלישית! מיכל, איפה מניחים את הכתר? - לא ידעתי, שאפשר לחגור כתר או להלביש אותו מסביב לאזור החזה. אימרות חז"ל הן פשוטו, מיכל. הכתר מונח על המצח, והיהלום זוהר במרכזו! חיבוק ענק, יקירתי אורלי

עד עכשיו אין לי מושג אם אנחנו מדברו

באותה שפה. לא יעזור ואני עיקשת בדברי... אם מדובר על מקומה של הנשמה היא ממוקמת באיזור ספירת תפארת. על גוף האדם אם נקביל את עץ החיים ונלבישו על גוף האדם הנשמה תמצא בספירת תפארת ויחד עם זאת לא בכתר. כשמדברים על יהלום שבכתר עד כמה שידוע לי מדברים, בהמשלה לדבר הכי נוצץ שיש בטבע ואכן מקומו בפסגה של כתר שחובשים. יגאל אריכא עצמו בספר מספר שספירת תפארת משמשת ככתר לספירות שמתחתיה. הוא לא הזכיר אף מילה על הנפש שמצויה בספירת תפארת, ודוקא למיקום הנפש אני מסכימה. אז הכל הוא שאלה של התבוננות. אם את רוצה שספירת תפארת תהיה עבורך הכתר שיהיה. לא יעזור שום דבר. מבחינתי הנשמה ממוקמת בקודקוד המשולש של ספירת יסוד מעל היהלום שבכתר, נושקת לספירת תפארת, את רוצה שאומר ספירת תפארת אז כן היא משיקה לה. איזה כתר? הכתר של ספירת תפארת בהיפוך... את מתעקשת שכתר יהיה מסביב לראש. אני הולכת בשפת הדימויים ואם הכתרנו את התפארת ככתר אז הנשמה- היהלום שבכתר יהיה שם!!! היהלום שבכתר הוא לא עינה של הנשמה. העין השלישית היא עינה של הנשמה!!! ואם את רוצה מבחינתי שהיהלום שבכתר יהיה עינה של הנשמה שיהיה... זו דעתי זה המקור שלי ולא מענין אותי שום מפרשן ושום מקובל גדול ככל שיהיה. את רוצה תקבלי את דעתי את לא רוצה תמשיכי להתווכח. דעתי זו דעתי האמת הפנימית שלי היא האמת שלי וכנראה אפשר לראות את העניין מכל מיני זויות בדיוק כמו שעץ החיים בנוי בצורה תלת מימדית. בדיוק כמו שהמרכבה שהיא מגן דוד תלת מימד וניתן להתבונן בה מכל מיני כוונים. את יכולה להיות בצד ימין ולדבר את דברייך. אני יכולה לעמוד בצד שמאל ולדבר את דבריי. אני משוכנעת בדבריי כי אני בזוית שלי. את משוכנעת בדברייך כי את בזוית שלך. אם היינו מחליפות זויות היינו יכולות להבין אחת את השניה. אולי אנחנו לא רוצות להבין אחת את השניה???

תגובתו של בלולאס- שלום לכם ושבת שלו

שלום לכם ושבת שלום שלום לכם, אני בעצמי מקבל הדרכה מהזהב הלבן, פעם ראשונה, שאני כותב כאן בפורום, אני קורא כל הזמן, אני רואה שהזהב הלבן תרמה המון ידע, לדעתי זו מתנה יפה. היא מנסה לעזור אנשים אל האמת של עצמם ואל העובדות של הקבלה, להראות לאנשים את הדרך אל האושר. גם בחיים שלי אורלי תורמת לי המון. היא האדם היחיד, שהבין אותי ועזר לי להבין את עצמי.מיכל, מי שכל דבריו טבולים באגו טהור, זו את. תסתכלי במראה. את חסרת אחריות בהדרכה, שאת מעבירה.אל תיפגעי מה שכתבתי, אבל זו האמת. המון אור ואהבה

אני בוחרת להפגע ממך

אתה יודע איציק- אני בוחרת להפגע ממך לא פניתי אליך ולא קראתי לך בשמות. אז מדוע אתה עושה את זה לי??? הכל זה פרושים אישיים תקרא יותר לעומק את המשפטים שלי ותבין שלא הפנתי אותם לאף אחד חוץ ממני. וחבל שאתה מופעל כלפיי ונגדי תודה תהיה בריא

לקרוא בשמות הכוונה שלי...

להשתמש בשם האישי שלי בפניה אישית במקום לדבר ברבים ובשיתוף. להשתמש בשמות זה לקבוע עבורי שאני חסרת אחריות בהדרכה, כשהמשפט הוצא מהקשרו בטכסט שנכתב בכלל עבור אדם שלישי. אוי עולם הפרושים האישיים... חבל שוב

תגובה של הזהב הלבן

מיכל, איציק לא הופעל נגדך!!! בסך הכל ביקשתי ממנו לקרוא את הדברים

תגובתה של דארמה

קראתי את השרשור הזה... וממש הרגשתי אכזבה, לא יודעת למה בדיוק, אני יודעת שכולנו בני אדם, אולי הציפיות שלי מאותם אנשים שאני מחשיבה ברמת רוחניות גבוהה ממני הם גבוהות מידי. בכל אופן לדעתי סוג כזה של התנצחות (וזו ההרגשה שנובעת מהשרשור הנ"ל) צריך להתבצע לדעתי בדלתיים סגורות, ולא בכזה פומביות ומוקצנות. לא מכירה אף אחת באופן אישי, ובטוחה שכולן מקסימות, אבל לי היתה הרגשה לא נעימה שכזו. שיהיה לכולם ערב מקסים. דארמה.

להתבוננות נכונה ומדויקת ראי את

ראש השרשור חדשות זה מה שלדעתי האישית בלבד פתח את כל הויכוח

למעלה