חדשות- HOT SPACE

Esmena

New member
Birds

והערוץ נראה כמו ערוץ די טראשי עם הרבה דברים שכבר שודרו ושאריות למיניהן וכמה יציאות טובות מדי פעם. לא שיש רע בכך-שמעתי שהערוץ בארה"ב הוא בדיוק כזה,עם נטייה חזקה לבי-מוביז/אופרות חלל.אז בשעה טובה הגיע הזמן שיהיה כזה גם בארץ,ועכשיו רק צריך לשנס מותניים ולהשאירו (מי זוכר אגב,אם-אנחנו-כבר-בעניין-של-נוסטלגיה-איציק,את העצומה לפתיחת ערוץ כזה בארץ שהייתה ב2000 או/ו 2001?).

riku

New member
פארסקייפ כבר היה ביס

כמו כן גם הקונפליקט האחרון של כדור"א ומסע בן כוכבים וויאג'ר. יש להוט הרבה מה להשלים. הדבר היחידי שיחסר לי שלא יצא לי לראות מזה באטלסטאר גלקטיקה ששמעתי על זה כ"כ הרבה. היה גם בביפ את STAR TREK - TOS, אבל רק מוכרים אבל באמת יראו את זה אני אישית לא מסוגל לראות סרט בלי אפקטים בסיסיים :)

TOMPARIS

New member
פארסקייפ והקונפליקט האחרון ביס...

הם סדרות טובות, אך ה'יס' הללו, לא שידרו את העונות האחרונות שלהם. פארסקייפ עונה 4 הקונפליקט האחרון עונה 5

Esmena

New member
ואגב הוט- באחד מערוצי הסרטים שלהם

(נראה לי דרמה,אבל אל תתפסו אות במילה-זה בטח מאוד יכאיב לגארק), מתחיל כרגע סרט עם אליס קרייג,הידועה גם כ"מלכת הבורג הראשונה והכוסית!!!1". וסליחה אם מישהו כבר הודיע על זה ופיספסתי,כמובן.

Bajoran Priest

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif7x25

זאת אומרת שאחרי סוף חלל עמוק תשע אי אפשר לתפוס אנשים במילה יותר?: ) (האמת היא שאני כבר לא זוכר באיזה פרק היא מתה)

deathcaster

New member
יורקת האש - הסבר

"יורקת האש " המקורי הוא ספר ( אחד הראשונים ) של סטיבן קינג וזהו העיבוד הקולנועי הראשון של יצירה שלו , בסרט אנו פוגשים לראשונה את הכוכבת הראשית שהיא דרו בארימור הקטנה בתפקידה הראשון על המסך הגדול , היא מגלמת שם ילדה קטנה עם יכולת להעלות דברים באש כל אימת שמרגיזים אותה , ואם אני לא טועה גם מככב בסרט טימוטי האטון בתור אביה .

deathcaster

New member
נצל"ש - פיקארד

לבעלי ביטורנט יש הזדמנות להוריד מהאתר של סופר נובה מה שנקרא " THE PICARD SONG " - זהו מיקס שנעשה מקולו של פיקרד ברקים שונים מהאנטרפרייז , זהו ללא ספק הוידאו קליפ המוזר ביותר שראיתי לאחרונה ( 35 מגה בייט , לא רציני )

אש זרה זהו שמו של הספר

בעברית בכל אופן. סבר מומלץ מאוד של סטיבן קינג. הסרט כרגיל חיוור עד מעליב לעומת הסבר.

ספר,ספר = סבר

גאפן במובן של גפן

למעלה