חדשות- HOT SPACE

papal

New member
חדשות- HOT SPACE

למי שיש מעריב שיפנה למגזין של היום- יש את כל הפרטים לגבי הערוץ- ולמי שלא- הנה הפרטים כפי שנכתבו במעריב הערוץ ישדר במהלך היום סרטי מד"ב ישנים וחדשים כשהחדשים יכללו הקרנותצ בכורה של הסרט סולאריס והיום השישי וגם פיינל פאנטאזי והקומדהי אבולוציה כמו כן יוקרנו סרטיפ ששודרו בערבר כמו למשל ספירה ואבודים בחלל ועכשיו שימו לב לשוס האמיתי!! בערבים ישודדרו אזור הדמדומים בגרסתו החדשה פיירפליי (כמה זמן חיכיתי לזה- ולמי שלא מכיר רק נגיד שהיוצר של באפי יצר את זה וראיתי איזה פרק או 2 ברשת וזה ע-נ-ק ) סדרת קומיקס שנקראת ציפורי טרף שזו אנימציה למבוגרים- וזה סוג של המשך לבאטמן לפי מה שהבנתי ממעריב ולגולת הכותר פארססקייפ!!!(יש! יש! יש! אמרתי כבר -יש???) וסדרת ההמשך של באטלסטאר גאלאקטיקה (עוד פעם יש!יש!יש!!!) והרבה מיני סדרות -כשהם מזכירים את המיני סידרה יורקת האש 2 (שאין לי מושג מה זה) אבל זה מבוס על סטיבן קינג אז אני מניח שזה טוב מה דעתכם??

CaptainOok

New member
איפה איציק? נשאר לך אולי קצת מלח?

אני חושב שיש עכשיו סיבה חדשה לשפוך עליי! (למה עברנו ללווין...?
)

Bufreak

New member
הוא שהוא הצטרף לצוות התסריטאים של

אנטרפרייז! דוד.

itstzar

New member
|מפהק| מישהו קרא לי?

ועל מה בדיוק אתה בוכה, על זה שפתאום הממיר מגיב לך בשניות? שאפשר לראות תקציר של התוכנית הבאה בלי לחכות 3 שעות עד שהמסך של הEPG עולה? או אולי על זה שלא צריך יותר להפעיל מחדש את הממיר כי סתם בא לו להתקע? על זה שהתמונה נראית, הרבה, אבל הרבה יותר טוב פתאום? על זה שפתאום אפילויש מה לראות בטלוויזיה? אז בגלל ערוץ 1 ויחיד, ועוד זמני, לבכות ולבזבז עליך מלח יקר??? לא חבל? (כן כן, גם איציק חזר לYES והוא מאושר עד הגג, - הכיס קצת פחות
)

Bufreak

New member
רק חבל שהוא הערוץ היחיד שנחשב לטוב.

טיהי. אתמול קיטרתי על השעמום הגדול שנקרא HOT, ופתאום, באמצע המשפט, התחיל הסרט "מגנוליה", הסרט האהוב עליי. היה מוזר לעבור מטון משועמם לטון מתלהב וקוצפני במהירות כזאת. דוד.

itstzar

New member
וגם הוא לא ממש מז שיחזיק אותי

אמנם יש בו תוכניות מעולות, אבל אפילו פלטפוס משעמם לראות בפעם ה15 :p

CaptainOok

New member
צודק! ../images/Emo6.gif

שיפרת לי ת'הרגשה. וגם ככה, יש לי חברים עם הוט, לא יזיק לנצל אותם פה ושם.

itstzar

New member
נו, ברור שאני צודק../images/Emo3.gifשאל את אלכס../images/Emo8.gif

אני אגיד לך בדיוק למה עברתם ללווין!

כדי שהתחת שלך לא יקבל צורה של ספה! (וכדי שתלך להכין שיעורים מידי פעם
)

LiorInDaMix

New member
רק נקווה...

שזה יהיה ערוץ טוב כמו שזה נשמע.. ושלא ימחזרו יותר מדי (כמו שHOT די רגילים) ושלא יורידו אותו אחרי חודשיים.. מי יודע.. אולי ישדרו שם את כל סדרות הטרק אי פעם...

itstzar

New member
הערוץ עולה מלכתחילה כערוץ זמני

כ"קונטרה" לערוץ של YES עם כל תוכניות המציאות, והוא לא מיועד להמשיך אחרי הקייץ . זה לפחות מה שכתוב בכל הפרסומים עלין

ROZELESS

New member
בקשר לBERDS OF PRAY

שזה בעצם ספין אוף של באטמן .. אז ראיתי בזמנו את הפרומו + הפרק הראשון בקאזה ... וזה ממש מצא חן בעיני .. עשוי לא רע וחוץ מכמה שיפורים קטנים הסידרה בהחלט ראויה לצפיה ...

papal

New member
גם אם זה יהיה רק חודשיים

זה חודשיים דגדולים הבנתי שהם קנו את כל פארסקייפ מה שאומר שהם ישדרו את זה יוםיום כמו ששידרו 2 עונות רצוף של DS9 באיזה חופש בערוץ 2 בערך ב 98 ובכלל למי אכפת העיקר שסוףסוף נשלים את החוסר הנוראי הזה...

למעלה