חדשות\שמועות

Or Amit

New member
חדשות\שמועות

יש לי כמה דקות עד שאני צריך לחזור ללימודים, אז נראה מה התחדש:
אייברסון הודיע שלא יצא מהחוזה שלו בדנבר, יותר מכך - דנבר ינסו להאריך את חוזהו של אייברסון (שמסתיים בקיץ הבא).
דלפינו וקלדרון קיבלו הצעת היענות מהקבוצה.
משער שכבר שמעתם - חורחה גארבחוסה וחואן קרלוס נבארו חזרו לאירופה.
מייק וודסון אמר שהמטרה הראשונה של ההוקס היא (הפתעה הפתעה) להשאיר את צמד הג'ושים. לאחר מכן, הוא מעוניין להביא שחקנים ותיקים לרוטציה של ההוקס (מקומות 9, 10, 11, 12, 13).
שמועות בLA מדברות על העברה של אודום עבור סמול פורוורד. אודום והקבוצה מכחישים כמובן. עוד אודום אומר כי הוא הולך להתאמן בקיץ על המעבר מעמדה 4 לעמדה 3 בה הוא צפוי לשחק עם חזרתו של ביינום.
אופציה אחרת (ומעניינת, למען האמת) היא מעבר של אודום לעמדה מספר 1 או 2, כשקובי משחק 3.
פוזי יצא מהחוזה שלו, והוא כעת דורש את הMLE.
ממפיס כנראה מתחרטים על הטרייד באמצע העונה. כל כך מתחרטים שהם הציעו לגאסול חוזה ל-3 שנים עבור 3 מיליון דולר לעונה. כמובן שהכוונה היא למארק גאסול.
הפיסטונס ממשיכים להביע עניין בטי-מאק, ולפי דיווחים הציעו עבורו את ריפ וראשיד. גם הניקס מביעים עניין בטרייסי.
ממפיס הציעו את הבחירה החמישית שלהם בדראפט, בתוספת מייק מילר, למיאמי עבור הבחירה השניה. יתכן שגם מינסוטה תהיה מעורבת בטרייד כזה, על מנת להבטיח נחיתה של מאיו במיאמי.
הווריורס שוקלים לקחת בדראפט את ג'ייסון תומפסון בבחירה ה-14. וזאת למרות שאתרים רבים מנבאים לו בחירה בסיבוב השני של הדראפט. לגולדן סטייט יש גם טרייד אקספשן גדול - של עשרה מיליון דולר - שהם יכולים להשתמש בו בערב הדראפט. תוקפו של הטרייד אקספשן פג ב-30 לחודש.
רוז יפגש גם עם נציגי ההיט.
ניקולה באטום צפוי להתדרדר במורד הדראפט, אחרי שתוצאות מבחן הלב במאמץ שלו היו לא מרשימות, וכאשר שזה מגיע מבחור עם היסטוריה של בעיות לב במשפחה, זה מטריד.
פיל ובר, מייק ד'אנתוני והרב וויליאמס יהיו עוזרי המאמן בניו יורק.

../images/Emo45.gif

כל פעם שראיתי את אחיו של פאו הוא נראה כמו הנגר הכי פתטי בעולם ואוברייטד בטירוף - לא ברור מאיפה הגיעה קפיצת המדרגה הזו טרייד על אודום הוא יותר מהכרחי אם הלייקרס רוצים אליפות בזמן הקרוב בקשר לטורונטו, יש שמועות על טרייד של דיאו תמורת TJ פורד יש דיבורים גם על הבחירה מספר 20 של דנבר וקלייזה תמורת קייל לאורי והבחירה מספר 28 של הגריזליס

carmelo

New member
עוד כמה

-הווריורס עשויים גם לבצע טרייד על הבחירה שלהם, השמועות מדברות על ברנדן רייט והבחירה ה14 לבאקס בתמורה לז'יאנליאן, או לקאבס בתמורה ל-ורז'או ובחירה 19 -טרייד אפשרי על אודום ישלח אותו אל הנטס בתמורה לג'פרסון -כרגע הדיבור בין מיאמי לממפיס הוא להחליף בחירות יחד עם מייק מילר ובלאונט. מינסוטה וסיאטל עשויות לקחת את מאיו, ולכן מינסוטה צריכה להיות מעורבת. מזכיר לכם שכבר לפני שבועיים העליתי רעיון לטרייד משולש כזה. מינסוטה מאוד התרשמו מהאימון של קווין לאב אצלם, וגם ברוק לופז הוא אופציה בבחירה החמישית. הם מוכנים לטרייד על הבחירה, אבל רוצים רק שחקנים צעירים בתמורה. ממפיס כאמור יכולה להציע את קריטנטון, וגם את החוזה המסתיים של קולינס בתמורה לחוזה הארוך של יאריץ'. -הטרייד של דנבר וממפיס נשמע לי די הזוי, קלייזה כישרון מוכח יותר מלאורי והנאגטס לא רצו לוותר עליו בתמורה לארטסט, אז לעשות החלפה כזו פלוס לרדת 8 משבצות במורד הדראפט?

Or Amit

New member
דיאו על טי.ג'יי פורד?

נשמע לי הזוי משהו. מה פיניקס יעשו עם טי.ג'יי פורד? ישחקו איתו מאחורי נאש? הרגתם את הבחור לגמרי. פורד לא יתפקד טוב (לדעתי) מהספסל. לשחק עם פורד ונאש באותו בק קורט (כלומר פורד ב-2) זה מתכון לצרות מול גארדים חזקים ו\או גבוהים. אישית אני לא מסכים לגבי אודום. אם מעבירים את אודום לשחק בעמדה 1 עם סאשה, קובי, גאסול וביינום נוצרת לך קבוצה שמצד אחד יוצרת מיס-מאץ' לכל מי שישחק נגדה, ומצד שני לא תיפול להרבה מיס-מאצ'ים בהגנה. גם בבולס של שנות ה-90 היה לך את ג'ורדן וקוקוץ' שתפקדו כגארדים דה-פקטו. כמו שאמרתי, לדעתי הלייקרס צריכים לוותר על ולאד-ראד. לגבי הטרייד של דנבר-ממפיס, אני אישית מאד אוהב את לאורי וקלייז'ה נמצא בעמדה בעייתית בנאגטס (תרתי משמע) כשעמדות הפורוורד שלהם פקוקות עד לאפס מקום. לגבי מארק - אני חייב להסכים, אין לי מושג מה עובר לממפיס בראש.

אתה קדוש

אני מאוד מקווה שהשמועות כרמלו הביא פה לא נכונות, והווריירס ימשיכו להחזיק את רייט. לתת אותו תמורת ורז'או יהיה חרא של עסקה. לפחות עם יי יהיו הרבה יותר שידורים של הווריירס בסין. מאיזה אתר אתה לוקח את החדשות על הווריירס?

Or Amit

New member
לא אתר ספיציפי שלהם

יש מספר אתרי שמועות שאני עובר עליהם לא מסובך מדי, תחפש NBA rumors בגוגל. אני פשוט מתרגם ומרכז את הדברים. זה הכל.

Or Amit

New member
עוד

עוזרי המאמן של פיניקס: ביל קרטרייט, אלווין ג'נטרי, דן מארלי, איגור קוקסוקוב
עוד בפיניקס, לנארדו בארבוסה הוצע לפורטלנד עבור מארטל וובסטר או תמורת הבחירה ה-13 בדראפט. עם זאת בארבוסה הודיע כי הוא לא רוצה לעבור מפיניקס וטרי פורטר אף התבטא ש"הפוטנציאל שלו מתאים בדיוק לקבוצה שלנו". בארבוסה אף ויתר על האולימפיאדה לטובת אימונים עם הסאנס.
דיאו גם מוצע למספר קבוצות עם בחירה גבוהה בדראפט. קר התייחס לבחירה ה15 ואמר (בתרגום חופשי) יש כמה חבר'ה ששמנו עיהם עין וכבר לא יהיו שם בבחירה ה-15. יצויין כי קר לא התייחס ישירות לדיאו בשאלות.
עוד מישהו שעשוי להחליף מדים בערב הדראפט הוא אל הארינגטון. הווריורס הוציאו את הארינגטון לשוק והקאבס הביעו עניין.
ואני מקווה שזה ירגיע אותך עבוד - ככל הנראה לכריס מאלין תהיה את המילה האחרונה בהעברת רייט עבור ג'יאנליאן, והיא תהיה "לא". כשהוא נשאל לגבי טרייד אפשרי של רייט התשובה שלו הייתה מהירה והוא ענה "זה לא קורה".
מאלין גם אמר שהוא משוכנע שבארון דיוויס יהיה שם שנה הבאה, ואמר לגבי אליס וביידרינס כי גם אם הם יקבלו הצעות מקסימום - הוא ישווה אותן. עם זאת, ההבדלים בין הדרישה של בארון (מבחינת שנים ושכר) וההצעה של הווריורס הם די גדולים, אבל מאלין אמר שהם עובדים על זה.
עוד בגזרת הווריורס - הם ככה"נ ישתמשו בטרייד אקספשן ע"מ להביא שחקן ותיק יותר לאזן את הצעירים בקבוצה. אגב, במניית הצעירים מאלין מנה את מונטה, ביידרינס, בלינלי, קלנה, רייט והשחקן מהדראפט. רק לי חסר כאן פייטרוס? הם לא הולכים להלחם עליו בכלל?
הלייקרס אגב, בינתיים דוחים את ההצעה של RJ על אודום. אחת הסיבות שעלו שם - הם מעוניינים בשחקן שיגיע שנה הבאה. אודום מסיים חוזה שנה הבאה. זהות השחקן שהם רוצים להביא? ירון, אני מקווה שאתה יושב, פול פירס.
וויאצי'ץ' - כמו פוזי - מחפש את הקבוצה שתיתן לו את הMLE (5.8 מיליון דולר). נציין כי הלייקרס יכולים להשוות עליו כל הצעה, ובמחיר הזה - לדעתי - משתלם להם לשמור אותו.
טרוור אריזה ישאר בלייקרס, ויחליף את הגופיה שלו ממס' 3 למס' 1.
גם טוריאף מעוניין להשאר בלייקרס.
קצת מהסלטיקס - קאסל - מעוניין להשאר, לא סביר שיוחתם שוב ע"י הסלטיקס, אלא אם גארנט יתעקש עם ההנהלה. פוזי - יישאר בתנאי שישלמו לו MLE. האוס - שני הצדדים מעוניינים להמשיך, אבל יבדוק את השוק. טוני אלן - כנ"ל. לסלטיקס יש אופציית השוואה על כל הצעה שיקבל, אבל אם היא תהיה גבוהה לא בטוח שיעשו את זה. הסלטיקס גם מחפשים להעביר את בריאן סקרביליני עבור כלום (כסף) ע"מ לפנות מקום להחתים שחקנים אחרים.
אנטואן ווקר מעוניין בטרייד או ביי-אאוט מהוולבס.
רוברט הורי ממתין לראות מה קורה עם הספרס, שכרגע הם האופציה הראשונה שלו. הוא מעוניין לשחק - במידה ולא ימשיך בספרס - ביוסטון - הקבוצה שבחרה אותו בדראפט לפני 16 שנה - או בניו אורלינס. בכל מקרה הוא אומר שלא יחכה לתחילת העונה וילך לקבוצה עם פוטנציאל אליפות כמו שעשה פי.ג'יי בראון.
פורטלנד מחפשים לצרף שחקן ותיק עבור בחירת הדראפט שלהם ושחקן נוסף. באותה נשימה - פטרי קופונן - בחירה 30 בדראפט של שנה שעברה - הגיע להתאמן עם הבלייזרס.
קצרי דראפט: הניקס מביעים עניין בדראפט באו.ג'יי מאיו וג'ארד ביילס. בהנחה ששניהם לא יהיו פנויים עד הבחירה השישית, הם כנראה ילכו על ראסל ווסטברוק. גם אלכסנדר נמצא בתכניות שלהם, כמו גם באלו של מילווקי. גם די.ג'יי אוגוסטין הרשים אותם, ובמידה ולא ייבחר על ידם ככל הנראה הפייסרס יקחו אותו בבחירה ה-11. ראש זומן לפגישה עם ראשי קליבלנד, פיניקס מביעים עניין רציני במאריו צ'אלמרס. הגריזליס התרשמו מאד מהאימון הפרטי של גאלינרי. קוסטה קופוס מרשים מאד באימונים שלו עד עכשיו. במדידות שעשו לו הוא מופיע כ2.15 עם מוטת ידיים של 2.23
אחרי שהוא הבטיח לא להמר יותר, בארקלי ימצא את עצמו שוב בקזינו. בארקלי נבחר להשתתף בטורניר פוקר מיוחד לצדקה.
אם זה מעניין מישהו, אחת מרקדניות הניקס תשתתף בעונה הבאה של "נולד לרקוד" האמריקאי.
אמארה סטאודמייר הודיע לא ישתתף השנה באולימפיאדה.
הסאנס מחפשים ככה"נ סמול פורוורד כוכב שיחליף את היל בחמישיה כשהיל מגבה את עמדות 2-3 מהספסל. השמות שעלו: ג'וש הווארד, ריצ'ארד ג'פרסון, ג'ראלד וואלאס וטיישון פרינס. כרגע זה לא ממש מתקדם לשום מקום, אבל אל תופתעו אם אחד מהם ינחת באריזונה.
הסוניקס רוצים להחליף בחירות עם מיאמי, הבחירה שלהם (הרביעית?) יחד עם כריס ווילקוקס תמורת הבחירה השניה ומארק בלאונט.
קווין מקהייל הודיע שלא ילך הקיץ אחרי שחקנים וותיקים אלא צעירים בלבד.
שחקנים נוספים בלייקרס שמסיימיים חוזה: כריס מיהם (אופציית שחקן) כנראה יממש את האופציה ויקבל 2.5 מיליון שנה הבאה, קובי קארל (אופציית קבוצה) צפוי להשאר תמורת כ-700 אלף דולר. די.ג'יי מבנגה ואיירה ניובל הם שני פרי-אייג'נטס לא מוגנים שלא צפויים להשאר בקבוצה בשנה הקרובה.
המרדף אחרי מאיו נמשך - הקליפרס מעוניינים להחליף בחירות עם מינסוטה, גם טורונטו רוצים לעלות למעלה בדראפט ומוכנים להציע את טי.ג'יי פורד בשביל זה. גם הניקס מחפשים מישהו שמעוניין בזאק ראנדולף ואת הבחירה השישית כדי לקחת את ביילס או מאיו.

הכפפה

New member
מדהים

- למי מה שהבנתי דאנטוני די סגור על גאלינרי בבחירה השישית, לא? - מוזר שהאוס רוצה לעזוב את הירוקים. בכלל, האם אדי האוס שרד אי פעם שתי עונות רצופות באותה קבוצה? האם יוכל למצוא קבוצה יותר משתלמת מבוסטון? - הסאנס רוצים סמול פורוורד רציני: על שון מריון הם שמעו?

Or Amit

New member
קשה לי להאמין שגאלינרי ינחת בניקס

על אף שאני בטוח שיהיו לא מעט חבר'ה בקווינס שיהיו מרוצים מזה. העדיפות הראשונה שלהם היא מאיו, השניה ביילס, השלישית ורביעית (כרגע צמוד) ווסטברוק ואלכסנדר, חמישית אריק גורדון ושישית אוגוסטין. כרגע לא ראיתי דיבורים על גאלינרי, שנראה לי הכי ריאלי שייבחר בבחירה ה-8 ע"י מילווקי שמשוועים לSF.

carmelo

New member
בהתחלה שייכו את גלינארי לניקס

בגלל דאנטוני, אבל אז הגיעו דיווחים סותרים שהאיש והשפם לא מחזיק מבן ארצו. בכל זאת, ההנחה היא שאם גלינארי בחר להישאר בדראפט סימן שיש לו הבטחה להיבחר בטופ 10, ושמדובר בניקס או הנטס שיבחרו אותו. אם הניקס יצליחו להנחית את לברון, דאנטוני כבר הצהיר שהוא רואה אותו בתור 4 בשיטה שלו, מה שיהפוך את גלינארי לסמול משלים טוב - הוא מספיק גבוה בשביל לשמור על ה4 היריב. לא הייתי מתייחס לשמועה שהלייקרס ילכו על פירס, נשמע כמו ידיעה מופרכת טיפוסית שמגיעה מLALA LAND, ובלי להתייחס אפילו לבחירה של פירס לעשות דבר כזה, יש לו חוזה עד 2011. הוא לא הולך לשום מקום בשנים הקרובות.

Or Amit

New member
למיטב זכרוני

ד'אנתוני אמר שלברון יכול לשחק גם 4 בשיטה שלו. בכל מקרה, החור ליד גמ'אל קרופורד צועק הצילו (ולא, אני לא יכול להתייחס ברצינות לנייט רובינסון) ואם הניקס רוצים שיקרה משהו טוב איתם, המטרה הראשונה בדראפט היא להביא מישהו נורמלי לידו. בקשר לפול פירס - הוא אוהד לייקרס, ואפילו לא טורח להסתיר את זה, יש לו אופציית יציאה בקיץ הבא למיטב זכרוני, ואני לא אתפלא אם הוא יממש אותה, במידה וריי אלן ו\או קווין גארנט יפרשו. הוא בהחלט יכול - כמו סקוטי בזמנו - לנסות ולרדוף אחרי טבעת נוספת, בהום טאון שלו. כמו שאמרתי, בחירתו של גאלינארי ע"י הבאקס כמעט וסגורה למיטב הבנתי. בכל מקרה, אם הנטס יקחו עוד סמול פורוורד - ולא ילכו בכל הכוח על פאוור\סנטר - מגיעה להם עוד עונה מחוץ לפלייאוף.

ממה שהבנתי

גלינארי וסוכנו עשו כמה פרצופים לבאקס בקשר לבחירתו - הסיפור של השוק הקטן ,הקבוצה האפורה וחוסר ההישגיות הבולט מחלחל גם פה (כמו במקרה של גיאנליאן) כדי להמנע מאותה סצנה לא סימפטית מילווקי כנראה יעזבו את הפרוספקט האיטלקי וייקחו את האתלטיות הרעב והמלחמה שמביא גו אלכסנדר לדראפט הניקס יעדיפו את מאיו שכנראה לא יישאר להם (מעריך שממפיס אחרי ההחתמה של האח של תחפש גארד ליד קונלי) - הגיוני שראסל ווסטברוק הוא הבחירה שלהם (בייליס נעול בסיאטל)

carmelo

New member
אתה רציני?

אתה באמת חושב שאלן או גארנט יפרשו בקיץ הבא? זה גם לא יקרה בקיץ 2010, שאז באמת האופציה של פירס להשתחרר מהחוזה. פירס היה אוהד לייקרס בילדותו,סליחה באמת שהוא לא ניסה להסתיר את זה...אבל הוא כבר 10 שנים בבוסטון, והאליפות הזאת רק חיזקה את הקשר שלו למועדון. לא יודע גם איפה שמעת שגלינארי סגור במילווקי, כמו שנאמר הוא לא רצה להתאמן שם, וקשה לי לראות אותם הולכים על פיאסקו כזה שוב, אחרי מה שקרה עם יי שנה שעברה. מה גם שאלכסנדר או ווסטברוק הרבה יותר מתאימים להם. הנטס בונים מחדש, אז בהחלט יתכן שהם יקחו סמול פורוורד שיתפוס את מקומו של ג'פרסון אותו הם מנסים להעביר. המטרה היא לפנות מקום בתקרת שכר לקראת 2010, הקיץ שבו לברון ישתחרר מהחוזה.

מאלין ממש לא מרגיע אותי

אהבתי אותו בתור שחקן, אבל עד היום הוא היה חרא GM. מי שאחראי לווריירס החדשים הם בעיקר נלסון, והסגן של מאלין (לא זוכר את שמו). מאלין אחראי לחוזה המטורף של פויל, להחתמה הטפשית של דאנליבי (הוחתם בתחילת השנה הרביעית על סכום שבזמנו לא היה שווה), ועוד. וכשלנלסון יש ג'וק בראש, שום דבר לא יעצור אותו. אם הוא חושב שרייט לא מתאים לו, רייט לא ישאר בקבוצה. את נלסון לא מעניין מה יהיה בעתיד, זו יכולה להיות השנה האחרונה שלו כמאמן. לגבי הארינגטון, הלוואי שימצאו כבר מישהו שיקח אותו. הוא לא 4, והווריירס לא יכולים לשחק איתו 3. יש לו בעיה בלשמור על שחקנים כמו בוזר, בעיה בריבאונד, ובעיה בליי אפים. נכון שהוא קולע שלשות, אבל יש מספיק אחרים שיכולים לעשות את זה. בארון? לצערי לא ינצל את האופציה שלו. אף קבוצה לא תתן לו 17 מליון. מבחינתי אפשר לתת לו ללכת ולתת את הממפתחות למונטה. מצד שני לא מונטה ולא AB שווים חוזי מקסימום, ואחרי ההצהרה הזו של מאלין, מי יודע מה יקרה... מונטה לא שווה יותר מ10, וAB קצת פחות. אם שניהם יקבלו חוזי מקסימום הוריירס תקועים ל5 שנים הבאות בבינוניות. פייטרוס בעייתי, ונראה לי שהווריירס בעיקר רוצים לראות מי מוכן לשלם לו. הם יקחו אותו בחזרה תמורת שכר נמוך, כי לדעתם הוא לא שווה את מה שהוא חושב שהוא שווה. בקיצור, אני לא אופטימי לגבי העתיד של הווריירס.

bostonForever

New member
אין מצב בעולם שהלייקרס יניחו ידיים על פירס

אני אופתע אם הוא יסכים לעבור לשם... בכל מקרה אם איינג' יארגן כזה דבר אני בספק אם האוהדים של בוסטון יתנו לו להישאר שם שניה נוספת.

עומר ו

New member
כל הכבוד על ההשקעה

מישהו יכול להסביר לי איך זה שאף קבוצה לא מדברת על ביזלי? זה נראה כאילו הבחור נעלם...

Or Amit

New member
מיאמי בהתלבטות קשה לגביו

היא מתלבטת בינו לבין מאיו, כשגם שיקאגו בתמונה עדיין לקחת את ביזלי. במידה והבולס יקחו את ביזלי, זו תהיה הפתעה, מכיוון שזה נראה שרוז סגור אצלהם. מצד שני רוז נסע אתמול למחנה התרשמות במיאמי, אחרי שבילה את כל התקופה האחרונה (משהו כמו שבועיים) עם שיקאגו. במיאמי מתרשמים שביזלי הוא השחקן עם הכשרון הגולמי הכי גדול בדראפט הזה, מצד שני מאיו נחשב על ידי רבים במערכת (וגם בחוץ) בתור השחקן הכי מוכן לNBA מכל המחזור הקרוב. מיאמי חושבת גבוה השנה, ולכן סביר שהם ילכו על שילוב קטלני של מאיו את וייד בקו האחורי, ויסתפקו בריקי דיוויס (או החתמה), מאריון והאסלם בקו הקדמי. אם מורנינג אכן חוזר אליהם הוא כנראה יקבל את גופיית הסנטר הראשון, עם מאריון והאסלם בפורוורדים לקו קדמי רציני. במידה ומיאמי לא יקחו את ביזלי הקבוצה הבאה היא מיניסוטה. מיני תשמח לשחקן פנים ליד אל ג'פרסון, אבל לא משוכנעת שדווקא ביזלי הוא המתאים. קווין לאב וברוק לופז הרבה יותר מתאימים - כנראה - לשיטה של מקהייל. לכן סביר להניח שנראה כאן החלפה של בחירת הדראפט של מינסוטה - ממפיס היא הרצינית ביותר בנושא - שתכלול החלפת בחירות דראפט פלוס שחקן נוסף. בהנחה שביילס סגור בסיאטל, מינסוטה יוכלו לקחת בבחירה החמישית את מי שירצו. הסנאריואים כמו שאני רואה אותם הם כאלו: 1. התרחיש הרגיל - שיקאגו לוקחים את רוז, מיאמי מחליטים ללכת על הכשרון ולא על המוכנות ולוקחים את ביזלי, מינסוטה לוקחים את לופז\לאב, סיאטל את ביילס (אני לא חושב שהם רוצים את מאיו), ממפיס לוקחים את מאיו. 2. התרחיש לטריידים (1) - שיקאגו לוקחים את רוז, מיאמי לוקחים את מאיו, מינסוטה מעבירים את הבחירה השלישית לממפיס עבור הבחירה החמישית ולאורי\מילר כשממפיס בוחרים את ביזלי, סיאטל - כרגיל - את ביילס ומינסוטה לוקחים את לופז\לאב 3. התרחיש לטריידים (2) - שיקאגו לוקחים את רוז, מיאמי את ביזלי, מינסוטה את לופז\לאב, סיאטל את ביילס, ממפיס מחליפים בחירות עם הקליפרס, הקליפרס לוקחים את מאיו, הניקס בוכים ולוקחים מישהו, ממפיס לוקחים את מי שנשאר מלופז\לאב. 4. התרחיש הלא צפוי - שיקאגו הולכים דווקא על ביזלי, מיאמי פותחים בקבוקי שמפניות וריילי אפילו פורע את הג'ל בשיער ולוקח את רוז, ההמשך הוא כמו בסנריואים הראשונים.

Orenseg

New member
אני לא רואה את הווארד, ג'פרסון או פורד בסאנס.

הסאנס מחפשים סמול פורוורד פותח שיכול לשמור על הרכז או הסווינגמן המוביל של היריבה ועם יכולת קליעה מבחוץ - אחת הבעיות המרכזיות לאחר הטרייד על שאק. הם לא צריכים עוד סקורר, ובטח לא שחקן עם משכורת של כוכב (סארבר הבעלים צריך להתגבר על כך שהעונה אסור לו למכור את בחירות הדראפט, כי צריך למלא את הסגל איכשהו). פורד זמין לטרייד, אבל הוא יקבל בעונה הבאה 8 מיליון דולר, לא יכול לשחק ליד נאש בגלל הגובה, שומר רע, נפצע הרבה ולא היה מוכן לעלות מהספסל בראפטורס. כנראה שהעלו את השמועה הז בגלל שקולאנג'לו מאמין בדיאו ופורד צמח תחת טרי פורטר בבאקס. ובנושא אחר: באינדיאנפוליס סטאר פורסם שראסל ווסטברוק לא יהיה זמין לבחירת הפייסרס בבחירה ה11. כנראה שאחת מ10 הקבוצות הראשונות הבטיחה לו שיבחר על ידה. המניה שלו עולה בטירוף בזמן האחרון, ומספרים שבאימונים האישיים הוא הפגיז. בספורטסאילוסטרייטד הופיע מוקדראפט חדש בסופ"ש, ולפיו הוא נבחר בבחירה הרביעית (מיד אחרי רוז-ביזלי-מאיו). פוטנציאל מטורף.

Or Amit

New member
הגיוני שווסטברוק ייבחר בטופ-10

אבל אני לא רואה אותו יורד מהלוח לפני הבחירה של הניקס, למעט במצב שממפיס מחליפה עם מיאמי בחירות ומיאמי הולכת עליו, וגם זה בסבירות נמוכה, כי אם ממפיס יקחו את הבחירה השניה הם יקחו את ביזלי, מיני יקחו את לאב או לופז וסיאטל תיקח את ביילס, מה שמשאיר את מאיו פנוי גם לבחירה 5. רק אם מינסוטה שהם הולכים על מאיו, מיאמי אולי יקחו את ווסטברוק. באופן אישי אני אשמח אם סיאטל אכן יקחו את ווסטברוק וישאירו לניקס את ביילס, אבל אני לא רואה את זה קורה. ממפיס בכל מקרה לא יקחו את ווסטברוק - אני מאמין שהם ינסו ללכת גבוה בדראפט - מה שמשאיר במצב הסביר את הניקס עם הבחירה שלו. בכל מקרה, אינדי יכולים לקחת שם את אריק גורדון, שאני לא בטוח שזו אופציה פחות טובה, אם כי מתרבים הלחשושים שהם ילכו דווקא על רכז, אולי על אוגוסטין, אם הוא לא ייבחר ע"י הקליפרס.

למעלה