חדשות\שמועות
יש לי כמה דקות עד שאני צריך לחזור ללימודים, אז נראה מה התחדש:
אייברסון הודיע שלא יצא מהחוזה שלו בדנבר, יותר מכך - דנבר ינסו להאריך את חוזהו של אייברסון (שמסתיים בקיץ הבא).
דלפינו וקלדרון קיבלו הצעת היענות מהקבוצה.
משער שכבר שמעתם - חורחה גארבחוסה וחואן קרלוס נבארו חזרו לאירופה.
מייק וודסון אמר שהמטרה הראשונה של ההוקס היא (הפתעה הפתעה) להשאיר את צמד הג'ושים. לאחר מכן, הוא מעוניין להביא שחקנים ותיקים לרוטציה של ההוקס (מקומות 9, 10, 11, 12, 13).
שמועות בLA מדברות על העברה של אודום עבור סמול פורוורד. אודום והקבוצה מכחישים כמובן. עוד אודום אומר כי הוא הולך להתאמן בקיץ על המעבר מעמדה 4 לעמדה 3 בה הוא צפוי לשחק עם חזרתו של ביינום.
אופציה אחרת (ומעניינת, למען האמת) היא מעבר של אודום לעמדה מספר 1 או 2, כשקובי משחק 3.
פוזי יצא מהחוזה שלו, והוא כעת דורש את הMLE.
ממפיס כנראה מתחרטים על הטרייד באמצע העונה. כל כך מתחרטים שהם הציעו לגאסול חוזה ל-3 שנים עבור 3 מיליון דולר לעונה. כמובן שהכוונה היא למארק גאסול.
הפיסטונס ממשיכים להביע עניין בטי-מאק, ולפי דיווחים הציעו עבורו את ריפ וראשיד. גם הניקס מביעים עניין בטרייסי.
ממפיס הציעו את הבחירה החמישית שלהם בדראפט, בתוספת מייק מילר, למיאמי עבור הבחירה השניה. יתכן שגם מינסוטה תהיה מעורבת בטרייד כזה, על מנת להבטיח נחיתה של מאיו במיאמי.
הווריורס שוקלים לקחת בדראפט את ג'ייסון תומפסון בבחירה ה-14. וזאת למרות שאתרים רבים מנבאים לו בחירה בסיבוב השני של הדראפט. לגולדן סטייט יש גם טרייד אקספשן גדול - של עשרה מיליון דולר - שהם יכולים להשתמש בו בערב הדראפט. תוקפו של הטרייד אקספשן פג ב-30 לחודש.
רוז יפגש גם עם נציגי ההיט.
ניקולה באטום צפוי להתדרדר במורד הדראפט, אחרי שתוצאות מבחן הלב במאמץ שלו היו לא מרשימות, וכאשר שזה מגיע מבחור עם היסטוריה של בעיות לב במשפחה, זה מטריד.
פיל ובר, מייק ד'אנתוני והרב וויליאמס יהיו עוזרי המאמן בניו יורק.
יש לי כמה דקות עד שאני צריך לחזור ללימודים, אז נראה מה התחדש: