חדשות רעות

i4britney

New member
נכון וזה ישן...

ב-9 לדצמבר שזה יוצא שבוע הבא יצא הסינגל MATM בארה"ב והיא תעלה קצת אני חושב , חוץ מזה בתור שיר פופיסטי מקום 35 זה מעולה אפילו דיררטי של כריסטינה לא נכנס ל-TOP40 בבילבורד אלא הגיע למקום 47 ככה שזה טוב מאוד ואגב היא עדיין מקום 1 ב-TRL האמריקאי ומקום 4 ב-TRL האנגלי לאחרה שכבשה בסערה את הראשון!

SacredShadow

New member
רק "חדשות רעות" אתה מפרסם../images/Emo35.gif

שים לב.. כל ההודעות שלך כמעט ככה...

i4britney

New member
חצי מהם...

יותר מחצי מהם במילא לא נכונות אז מה זה משנה?

Itzik200

New member
TRL האנגלי???

אם אתה מתכוון לTRL שרואים בארץ.... זה TRL האמריקאי רק באיחור של שבוע וחצי בערך ממתי שהוא שודר באמריקה.... אז אני מהמר שהיא תגיע למקום ראשון עוד שבוע וחצי... חח...

i4britney

New member
היא כבר ממזמן מקום 1...

אני לא הולך לפי מה שרואים אצלינו באירופה כי אנחנו מאחרים בשבועיים אלא ע"פ האינטרנט והיא מקום 1 ב-TRL האמריקאי כבר 16 ימים וב-TRL האנגלי היא הייתה מקום 1 וירדה למקום 4!!!

britney4u

New member
אז מה אתם רוצים???

שאני יגיד לכם שהיא עלתה בבילבורד למקום 1? אני בסך הכול אומר את מה שראיתי, רק תראו איך נדב הזה קופץ... זוכר את הטיפול הפסיכיאטרי??? וכשאני אומר שהיא עלתה ממקום 20 ל-17 הוא מתחיל להתפוצץ כאילו הוא מבין במשהו, אז אני מצטער, בזה אתה לא מבין ממני ואין על מה להתווכח. בשבוע הבא אני יעדכן אתכם על הטופ 20 של אירופה וכבר אני אגיד לכם איזה מקום מצופה לבריטני ומדונה! ונדב אני לא מצפה לתגובה ממך!

i4britney

New member
טוב טוב מה שתגיד...

תמשיך לחשוב שאתה מבין ועד שלא תקלוט ש-TOP20 ב-MTV מה שמשודר ביום שבת לא משקף שום דבר תתפוצץ בתוך עצמך!!! נ.ב- טיפול פסיכאטרי? אני חושב שטעית בכתובת!

../images/Emo41.gifלכולם..

britny4u נחסם עד להודעה חדשה עקב לשון לא כל כך נקייה וצחה.. אני מקווה שלא תהיינה עוד חסימות מיותרות

i4britney

New member
הגיע הזמן...

גם אני מקווה שלא ואפילו לא את אליאור שיהיה סוף סוף שלום בפורום הזה, לא מספיק אנחנו מסוכסכים עם הערבים וכל העולם מה אנחנו צריכים לריב גם בינינו??? דיייי מספיק!

../images/Emo41.gifועוד משהו..

שירשור השאלות של איציק נמחק לעת עתה.. אנחנו נחזיר אותו מחר..

למעלה