חדשות פופ

spiceupmylife1

New member
חח חצי חצי

לא התכוונתי ברגע זה..

צריך לחסוך כסף :)

theone24

New member
אני בכלל לא בטוח שאני אלך.

כמו שרשמתי, האלבום החדש לא גרם לי לרצות לראות אותה מופיעה עם השירים, ואני עדיין קצת לחוץ כספית בגלל הטיול שעשיתי.

אבל נראה מה יהיה.

candyheart

New member
גםאני מניחה שהסיבה...

היא מכירה נמוכה יחסית של כרטיסים.זו סיבה שגם אף פעם לא מודים בה אז תמיד ניתן להסיק את זה.

לא התכוונתי ללכת בכל מקרה,אבל אני מקווה שזה לא יעשה בעיות לאלה שכבר קנו כרטיסים.

The Gloaming

New member
Bionic של כריסטינה חוזר מהמתים..

(סליחה למעריצי כריסטינה אם כותרת ההודעה פוגעת)

האלבום האחרון של כריסטינה שיצא לפני שנתיים לא הצליח כמו שכולם יודעים,
אבל בעקבות ההופעה של כריסטינה בדה וויס עם Fighter האלבום הגיע השבוע למקום 17 במצעד המכירות של האייטונז!! כשהוא עובר אלבומים מצליחים מאוד כמו של ניקי מינא'ג, מדונה וריאהנה

דבר כזה בטוח לא קורה כל יום...!

theone24

New member
זה באמת מרשים.

במיוחד בשל העובדה שFighter בכלל לא יצא כסינגל מביוניק.

אם אחרי הופעה מאכזבת של השיר האלבום קפץ ככה, מעניין איך העניין היה נראה אם רק כריסטינה הייתה מופיעה ולא נותנת לקבוצת החובבנים האלה לשחוט לה את השיר...

candyheart

New member
יפה לה!

מעניין רק למה "ביוניק" קפץ ולא "סטריפד"...?

אבל אם כך זה יכול להיות זמן מעולה בשבילה להוציא סינגל חדש.יש לה הוכחה נוקבת שאנשים רוצים לצרוך מוזיקה שלה.

Music Man XD

New member
זה לא מדויק,

האלבומים האחרונים של המנטורים ב-The Voice נמצאים בהנחה עכשיו ב-iTunes, זו הסיבה. "ביוניק" עשה את הקפיצה הכי גדולה כי הוא הגיע ממקומות ממש נמוכים ל-20 הגדולים.

candyheart

New member
זהו,שגם אני!

יש לו שם של אלבום גרוע ואכן יש לו כמה וכמה טראקים מיותרים,אבל אני בגדול נהנת ממנו וחושבת שהירידות עליו קצת מוגזמות.

The Gloaming

New member
TLC מתאחדות וחוזרות להופיע!

להקת הבנות המצליחה שנגדעה עם מותה של אחת מחברות הלהקה, ליסה לופס, חוזרות להופיע לקראת 20 שנות עשייה (נגיד).
חוץ מסיבוב הופעות חדש, הלהקה גם תקבל סרט ביוגרפי משלה מטעם VH1.

למי שלא זוכר או מכיר את הלהקה, הנה תזכור ללהיט הכי גדול שלהן:
http://www.youtube.com/watch?v=8WEtxJ4-sh4&ob=av2e

candyheart

New member
בקאמבאקים שלהן די אפורים בלי ליסה.

יש מצבים שלהקה יכולה להתקמבאק בלי אחד החברים ועדיין להישאר ברמה...פה הן פשוט מאבדות יותר מדי.זה כבר בכלל לא TLC.

ואני תמיד התייחסתי ל-No Scrubs כהלהיט הכי גדול שלהן.אולי כי את Waterfalls אף פעם לא ממש אהבתי.

candyheart

New member
זה נראה כאילו היא מחזיקה פאה.

כנראה בגלל שצבע השיער למעלה שחור והצבע למטה חום...וזה קטוע בין לבין.בכל מקרה,לא חיבבתי.

אוח היא כזאת טראשית

אני אוהב טראש, אבל היא ממש לא עושה את זה בחן. השיר הזה חלש.

theone24

New member
ביונסה בסט תמונות מתוך מגזין People.

כזכור, המגזין הכתיר אותה לאישה היפה ביותר בעולם.
הנה סט התמונות שנלווה למגזין.

למעלה