חדשות פופ

איזה פתטיים. מנסים להיות הילדים רעים בעוד ש1D

הילדים הטובים.
בלי שום קשר אם אני מסכים או לא (ואני מסכים שכריסטינה לא משהו מיוחד במראה ושהיא ביץ.) אבל הכישרון שלה בלתי נדלה והוא ענק,בניגוד אליהם שהם כלומניקים. אז התבטאות הזאת אומללה והם הביכו את עצמם.

The Gloaming

New member
שמע...

גם עם ג'סטין ביבר הייתה לה תקרית שבוע שעבר,
כנראה שיש דברים בגו....

זה שהיא כלבה,זה לא ממש מזיז לי. גם מדונה כלבה

את צריכה להיות "כלבה" במעט בשביל להצליח אבל עדיין - ואני תמיד בעד להביע את מה שאתה חושב ובצורה כמה שיותר חופשית אבל שיהיה להם מודעות עצמית - ברצינות,הם להקת בנים סתמית ודי כלומניקים בהשוואה אלייה,הם מביכים את עצמם שהם יורדים עליה ככה ועוד מתלהבים מזה.

theone24

New member
אני לא ממש יודע, אבל...

הבנתי שהם נפגשו מאחורי הקלעים של TV או משהו כזה, והוא בא לכיוונה על מנת לחבק אותה והיא הייתה כזאת "אל תתקרב" או משהו בסגנון.
שוב, אני לא ממש יודע מה התרחש שם, אבל קראתי משהו זה בעבר.

hollypop girl

New member
לקח לי כמה זמן להבין שב-TV לדה וויס

RC153

New member
ג'סטין התארח בתכנית ובסוף הוא עבר בין

כל השופטים כדי להגיד להם שלום אז כריסטינה נראתה רצינית כזאת והיא לא "התלהבה" ממנו, אבל תכלס כל השופטים התנהגו כאילו הם לא מכירים את ג'סטין
יש לזה אפילו קישור....

אני חושבת שסתם התלהמו עלייה בעניין הזה, זה לא שהיא הייתה צריכה לקפץ עליו בנשיקות וחיבוקים, ובכל זאת...

theone24

New member
או שהם ממש טיפשים, או שהם ממש בטוחים בעצמם.

על פליטות פה יותר קטנות מהנוכחית קריירות נגמרו, אז בשביל להקה חדשה לצאת בהצהרות כאלה זה די "נועז".

אני בטוח שחברת התקליטים שלהם לא מרוצה מהעניין, הם מנסים להצליח בארה"ב, וזה לא בדיוק ישחק לטובתם לעצבן את מעריצי כריסטינה וכריסטינה עצמה.
אני מתאר לעצמי שלא נראה אותם יותר בthe voice עכשיו - לפחות עד שאגילרה תעזוב את תפקידה.

candyheart

New member
איזו התבטאות מפגרת.

דברים כאלה גם לאנשים שהם 10 שנים בעסק לא כדאי להגיד.מן הסתם ללהקה חדשה שרק התחילה לקבל הכרה בארה"ב זו היתה שטות גמורה לומר.
לא רק שהם הסתבכו עם המעריצים של כריסטנה,אבל בכלל לנסות להצליח בארה"ב ולרדת על זמרת אמריקאית מאוד מפורסמת יסיט את האמריקאים נגדהם.כמו שיוסי כתב,קריירות נגמרו על פליטות פה יותר קטנות.

זה בכלל כבר לא קשור אם היא היתה נחמדה אליהם או לא.אלה פשוט דברים שלא אומרים על קולגה בעסק.בטח ובטח כשאתה חדש בסביבה.

mix86

New member
דיוה אמיתית

הם לא היו צריכים להגיד, אבל הם ילדים. 5 בני טיפשעשרה אמריקאים. זה הטייפקאסט.

mix86

New member
אופס

בריטים/ אמריקאים, בכל מקרה הם לא עושים צבא

בדיוק חזרתי משם

אני לא יודע אם באמת אני יודע לעשות את המבטא טוב כי לא קיבלתי פידבק, אבל אני חש ת'עצמי שכן

Music Man XD

New member
מי הם חושבים שהם?

הם התלוננו שכריסטינה לא ניגשה אליהם או משהו. למה הם חושבים שהיא אמורה לגשת אליהם?
למה הם חושבים שהיא חייבת לאהוב את המוזיקה העלובה שלהם?
כשכריסטינה אוהבת משהו היא מראה את זה (וכבר היו הופעות אורחות ב-The Voice בהן היא תמכה, וראו שהיא אוהבת אותן), וכשהיא לא אוהבת משהו היא לא תזייף חיוך. זו מי שהיא, וזה הכל. לא כל אישה חייבת להתמוטט מהתרגשות כמו ילדה קטנה כשהיא רואה את הלהקה העלובה הזו.

עזבו את העובדה שיש ברשת אדם שטוען שהוא עובד מאחורי הקלעים ואומר שהם התייחסו אליה ממש רע:

"Both Christina and Adam did NOT like them at all. The guy named Tom in the band asked Christina if she felt more beautiful now that she lost all that weight? We were all shocked! She didn't quite hear the whole question and asked her assistant if she heard what he said? But then Max jumped in and said "She is beautiful no matter what you say" in mocking kind of way. Christina's boyfriend Matt Rutler was also backstage and didn't like what he was hearing. Finally Christina said, "You boys better calm down and focus on yourselves." She walked off really mad when Tom came out and told her not to worry and that "Britney still needs to work on her looks too for X Factor. It must be all those drugs she is on." Christina was so mad!"

אם זה באמת נכון, הם פשוט מגעילים.

theone24

New member
זה נשמע כל כך קיצוני ולא אמין....

שיש מצב גדול שזה באמת קרה (אולי עם ניפוח קטן של התקשורת).

Music Man XD

New member
כנראה שלעולם לא נדע

בכל מקרה, הם סתם יצאו סתומים, כי הם לא אמרו שום דבר ספציפי על ההתנהגות שלה. היא כנראה לא התלהבה מההופעה שלהם (ולפי ה"היכרות" שלי איתה, היא בכלל לא שמעה עליהם בחיים
) וזה הכל.

Music Man XD

New member
בטח שראיתי את הכל.

הם אמרו ש"היא פשוט ישבה שם", טוב, מה רציתם שתעשה?
שתצרח כמו אחרונת הפקאצות? אז ג'ניפר חיבקה אותם או מה שזה לא יהיה, בסדר. מתאים לה לעשות את זה.

תמיד השמועות על "כריסטינה הביצ'ית" מגיעות מאפסים שמנסים לקדם את עצמם, שיהיה. זה ממש לא מרגש. גם הניסיון העלוב של התקשורת להמציא איזו תקרית ביצ'ית עם ג'סטין ביבר - זה פשוט עלוב. לא היה שם כלום.

candyheart

New member
נשמע קצת הזוי...

במיוחד זה שמקס(אם הכוונה היא לבן של כריסטינה,כן?) אמר את מה שאמר לבחורצ'יק הזה.לא נראה לי הגיוני שילד קטן יקפוץ ויגיד את זה למישהו.אם הכוונה למישהו אחר,אז טעות שלי.

אבל אם זה נכון הם מטומטמים שחבל על הזמן.מי הם בכלל? הם באמת מצפים שכולם יפלו לרגליהם ויעריצו אותם?
אני כן חושבת שכריסטינה צריכה לפרגן לזמרים אחרים,גם אם היא לא מכירה אותם ולא אוהבת את המוזיקה שלהם...רק מתוך נימוס.זה מאוד לא נעים להופיע מול זמר שאולי גדלת עליו ושהוא יעשה לך פרצופים.אבל ההתנהגות שלהם ממש עלובה ואני מאוד לא אופתע אם היא תעלה להם בהצלחה בארה"ב.

למעלה