חדשות עירוניות

ארזS

New member
עדיין אין בחירות באופק...

אז לשם מה המלחמה המגעילה הזאת שאתה/את/אתם עושים בפורום הזה ? ואם עכשיו זה כך, מה יהיה לקראת הבחירות ממש ?

ארזS

New member
ודרך אגב

דן ברוך הוא אחד האנשים הכי הגונים שאני מכיר בפוליטיקה המקומית, וחבל שהוא לא רצה אף פעם להתמודד על ראשות העיר ותמיד רצה להיות האיש הקטן שבצד. הערה: אין בתגובה זאת כדי להביע דיעה על ראש העיר המכהן. אני מדבר על מה שהיה בעבר.

1973209

New member
תתפלא שמרץ וליכוד שוקלים לפרוש לאופוזיציה

בשל ניהולו הכושל של ראש העיר ומשם הדרך להקדמת הבחירות קצרה.

פוליטקאים הם כמו עכברים

יורדים מספינה רק לאחר בטוחים שהיא טובעת. עם כל הכבוד לחברי המועצה הנ"ל, הם יעזבו רק כשלא ישתלם להם פוליטית להשאר.

שאני אתחיל לערוך רשימה

של הניקים שנפתחו במאי-יוני על מנת לנסות לחבל בפורום? זה לא יצליח לך, חבל על המאמץ. ההודעה לא נמחקת רק כי שורשרו אליה הודעות ענייניות.

חגיתלה

New member
ביקרתי בבריכה../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

חייבת להודות שאני הייתי מאלה שהדירו רגליהם שנה שעברה מהברכיה העירונית בשל הלכלוך הבלאגן והיחס הנוראי. הלכתי לפני מספר ימים לעשות לבתי מבדקי שחיה בביה"ס החדש לשחיה. חברים - שאפו
הבריכה המקורית מקורה, נבנתה בריכה מיוחדת מקורה מחוממת ללימודי שחיה. נקראת הקוביה. בנוסף נבנתה בריכה חצי אולימפית בחוץ. ישנה ה"גיגית" לתינוקות, ונבנתה בריכה ילדים בעומק של כחצי מטר לקטנים, בצורת 8. עם מזרקה במרכזה וכו'. מסביב ישנן המון שמשיות, דשא ירוקף, קיוסק, שירותים נקיים, מלתחות, ועוד. המחירים לא יקרים, יש הנחה למנוי ללא שבת, יש הנחה לבעלי תעודת בהצדעה, יש הנחה לאזרחים ותיקים וכו'. יש אפשרות לעשות מנוי קיץ בלבד ל3 חודשים במחיר מצחיק ממש. בקיצור - הצליח לנו

הרמוניה

New member
שמחה לשמוע

בדיוק התכוונתי לשאול אם יש אנשים שהיו בבריכה ואם יש תגובות והערות (מה לגבי הבריכה שנסגרה ביום הפתיחה?) שוקלת גם לעשות מנוי לחדשי הקייץ הרמוניה

עומר247

New member
מחר הכניסה חינם, אגב

למי שיבוא עם הפלייר שחולק בתיבות הדואר

אני תוהה

מה הטעם ביצירת מפלצת ארכיטקטונית (לפי התמונה - רהבתנית ומכוערת) באיזור כל כך מכוער....? שישקיעו בפנים - עוד שרותים למשל, או ספסלים (שצומצמו ומאז אמי הקשישי מתקשה להגיע לקניון כי הדרך היחידה לשבת רגע זה בבית קפה).

ננסק

New member
מבוכים ודרקונים לגילאי 21 ומעלה, כל רביעי

הי כולם, החל מרביעי הקרוב ירוץ משחק מבוכים ודרקונים שבועי, בפורמט שמתאים במיוחד למבוגרים בעלי לו"ז צפוף - המפגשים הם בני שעתיים, ניתן לבוא רק בשבועות שנוח, אין מחויבות, הדמויות כבר מוכנות, והחוקים פשוטים ומוסברים בן רגע. ישנה גם קבוצה נוספת, לצעירים. ההשתפות בשתי הקבוצות, בעלות סמלית בלבד. המשחק מתרחש ברומ"ח, מועדון משחקים באזור התעשייה של רעננה. בואו להכיר מחדש את המשחק הותיק, או לגלות אותו לראשונה!

omer19675

New member
תפרו אגף חדש בעירייה

ראש אגף שיוק ותקשורת , הוא לא רק דובר עירייה , מה שאומר עלויות של הקמת אגף חדש בנוסף לאגף הסברה וקיימות ניתן לתושבים לשפוט .

ראש עיר כושל מפטרים דוברו ומכפילים שכר מחליפו

כי רק קוסם יכול לדברר את ראש העיר הנוכחי לאחר שמעמדו בעיני הציבור ירד לשפל המדרגה. השאלה למה על חשבוננו?

ארזS

New member
בין אם זה נכון

ובין אם זה לא נכון, נשאלת השאלה למה אתה לא עומד מאחורי הדברים שאתה כותב, ותהיה מי שתהיה, אלא כותב כמו פחדן בכינוי מצחיק ? הערה: כתבתי נוסח תגובה זאת בלשון זכר [מכיוון שכך נראה לי], אך אם אני טועה והכותבת היא נקבה היא מוזמנת לקרוא את התגובה בלשון נקבה. איך אומרים ? בוא תהיה גבר ותעמוד מאחורי התלונות שלך [או תהיי גברת ותעמדי מאחורי הדברים]. זה ממש לא מכובד [בעיני] להתלונן כאחרון הפחדנים. לי למשל לא היתה כל בעייה אף פעם לפנות לראש העיר בתלונה/בקשה עם הפרטים המלאים שלי. הרי אם אני צודק מה יש לי לפחד ?

כאשת שיווק

אני דווקא חושבת שזה הדבר הנכון לעשות ברשויות מקומיות - אגף שיווק, שהדוברות היא חלק ממנו. בהחלט מטיפה לזה כבר שנים. דוברות היא כמו פרסום - כלי שיווקי, לא עומדת בפני עצמה. גם לסיעה שלכם אני מציעה אותו דבר, כי זו עבודה מקצועית יותר...

omer19675

New member
לא במצב כלכלי כמו שהעירייה נמצאת

ובטח כאשר נוספו בקדנציה של חופרי לפחות שלושה ראשי אגפים חדשים לפי זכרוני , לא על חשבון משלם המיסים

למעלה