חדשות עירוניות

ברכות לדובר החדש של העירייה, אילן פילו

http://www.local.co.il/raanana/84368/article.htm לא נותר לי אלא לקוות שהחזות הדוברותית תהיה מעתה תקשורתית, מובנת וידידותית יותר לעיתונות, לתושבים ולפורום
זה יהיה צעד קטן לדוברות, צעד גדול לעיר ולתושביה... אני מאחלת לאילן פילו הצלחה רבה בתפקיד.

חדשות עירוניות

משרשרת כאן כמה עניינים חדשותיים. לצערי, לא ניתן היה להפיק חדשות מאתרי ידיעות ומעריב, שאינם מתעדכנים כמו שצריך. אני בטוחה שכתבי המקומונים הללו יקחו את הערתי לתשומת ליבם/ן

רשימת קיטנות הקיץ

http://www.raanana.muni.il/נושאים/תרבות+ופנאי/קייטנות+קיץ+2011/default.htm מחזור ראשון 22/7/2011-3/7/2011 Summer School אמנויות - מחזור 1 האוניברסיטה של החיים הייטק מדע וחלל - מבוכים ודרקונים הייטק מדע וחלל - מדעים הפארק הקסום טבחים בחופשה טבע חיות וחוויות - מחזור 1 כדור עף כדורסל - מטרו ווסט כדורסל - אביב כדורסל - לב הפארק כדורסל בנות כמו גדולים - ביל"ו כמו גדולים - דקל כמו גדולים - היובל כמו גדולים - פעמונים כמו גדולים - שקד מוסיקה מחול מחזות זמר מחשבים סדנאות קיץ בית היוצר סדנאות לבני נוער אוהבי אומנות סובב עולם ספורט תנ"ך וציונות קייטנה ירוקה קייטנה תורנית קייטנת החלומות - פעמונים קייטנת החלומות - שקד קייטנת החלומות הדר קייטנת כדור יד קייטנת ספורט משולב רופאים צעירים שחמט ומשחקי חשיבה תיאטרון מחזור שני 5/8/2011-24/7/2011 אמנויות - מחזור 2 טניס להיות כוכב מדיה ותקשורת מנהיגים צעירים ספורט קורסי קיץ - אנגלית קורסי קיץ - אסטרטגיות למידה קורסי קיץ - לשון קורסי קיץ - מתמטיקה קט - רגל קייטנה מהסרטים קייטנת אומנויות לחימה תיפוף על הגוף מחזור שלישי 25/8/2011-14/8/2011 סוגרים את הקיץ - שבוע ראשון סוגרים את הקיץ - שבוע שני ההרשמה במרכז "אשכול פיס" רחוב החי"ל 46 טלפון 7742533 רישום בכרטיסי אשראי טלפון 7743212

omer19675

New member
קייטנה בביס יחדיו מס' 1 בעיר

מנוהלת ע"י עמותת ההורים , מומלץ בחום מחולק גן חובה - ב' ג' -ה'

לאחר הבחרו הבטיח חופרי שהסגנים יהיו ללא שכר

הדבר היה בפברואר 09 ,חופרי נמק אז שעלות סגן בשכר 600,000 ש"ח כל שנה ושאין לכך הצדקה על חשבון משלם המיסים. עברו מאז מים בברזי לשכתו והוא אך נאלץ להתכופף פוליטית ולקנות קואליציה הכסף אצל וינטרוב ופרידמן,פרידמן הלך ועכשיו מסתבר שגם גינצבורג ה"נסיך" למד וגם אותו קנה חופרי בכסף. אין שום הצדקה לסגנים פוליטיים בשום ארגון ,זהו בזבוז כספי ציבור ובעיקר לא נחוץ בעירייה שמעלה את מיסיה באופן חסר תקדים ונאלצת להתייעל ולהקטין שרותים מחוסר מצלצלים. אזזזז !שלא יעבדו עליכם.

ATAF151

New member
גם אני זוכר הבטחה כזו

אם כי אני גם מעביר את הכדור חזרה לציבור. אי אפשר מצד אחד להעניק לסיעתו של ראש העיר רק 4 מנדטים (מתוך 19), ומצד שני לדרוש ממנו לא לתת שום דבר משמעותי לסיעות הגדולות המרכיבות את הקואליציה. ובקיצור אתם רוצים ראש עיר בעל יכולת לקיים הבטחות, אז תצביעו לא רק בעדו אלא גם בעד הסיעה שלו. אגב, אצל ביילסקי היו 3 סגנים בשכר מלא.

גינצבורג נהל לאחר הבחירות מו"מ קואליציוני

וכיום הוא בעצמו יקבל שכר כסגן: "לוקל בחירות 2008 חופרי החליט לא למנות סגן בשכר שרון יונתן 20.11.2008 ראש העירייה, נחום חופרי, החליט שלא למנות סגן ראש עירייה בשכר, עקב רצונו לחסוך בעלויות לעירייה. שני ה"נפגעים" העיקריים מהמהלך הן מרצ והרשימה הדתית המאוחדת ראש העירייה נחום חופרי החליט שלא למנות סגן ראש עירייה בשכר. יש לציין כי בקדנציה של חופרי כיהן רק עוזי כהן ז"ל כמ"מ וסגן ראש עירייה בשכר ולאחר מותו תפקיד זה לא אויש. את הבשורה על עמדתו של חופרי שמעו נציגי הסיעות מצוות המו"מ שהרכיב חופרי והכולל את חברי סיעתו, אורית סייד יצחקי, שוש לוין, בני ברמה (שלא נכנס למועצה), ואיתן גינזבורג, שעמד בראש רשימת מפלגת העבודה. לנציגי הסיעות, שהופתעו לשמוע מחברי צוות המו"מ של חופרי כי לא ינתן תפקיד סגנות בשכר, הוסבר כי הגורם לכך הוא המצב הכלכלי במשק ורצונו של חופרי לחסוך בעלויות לעירייה ובכספי ציבור ולמנות רק סגני ראש עירייה בתואר וללא שכר. שני ה"נפגעים" העיקריים ממהלך זה הם סיעות מרצ והרשימה הדתית בראשותם של רונית וינטראוב ואריה פרידמן, שראו עצמם מועמדים טבעיים לקבלת הסגנות בשכר וזאת לאור צבירת תשעה מנדטים (חמישה למרצ וארבעה לרשימה הדתית). בתשובה לשאלה האם תפרוש לאופוזיציה במידה ולא תקבל סגנות בשכר, ענתה וינטראוב : "אני חושבת שאנחנו בשלבים מוקדמים של המו"מ ואין טעם לפזר הצהרות". גם ברשימה הדתית קיוו לקבל את תפקיד הסגנות, אך גם הם קיבלו מחופרי תשובה שלילית. יואל עזרזר, מספר שתיים ברשימה אמר השבוע: "המו"מ מתנהל בימים אלו ובחלק מהנושאים אין עדיין הסכמות, כך שעדיין זה מוקדם להרחיב את הדיבור בנושא הסגנות בשכר". אילן כהן מהליכוד, שדרש גם הוא סגנות בשכר, ואחריות על תיק חזות פני העיר אמר: "אנחנו דרשנו לקבל את מה שהיה לנו בקדנציה הקודמת". דן ברוך היה היחידי מבין ראשי הסיעות שדרש סגנות בתואר ולא בשכר. השבוע הוא אמר: "אני ביקשתי סגן בתואר עם אחריות על נושאי החינוך המשלים, תחום גנים ונוף ואיכות הסביבה, אבל לא העמדתי את זה כתנאי"."

תדייקי:עזרזר לא ויתר על שכרו אסור לו לקבל שכר

הוא מקבל שכר מלא כמנהל חברה קדישא רעננה וככזה אמור לעבוד רק שם. זו היתה הזדמנות נדירה לחופרי לקיים את הבטחתו לבוחר ולחסוך מאות אלפי שקלים כל שנה אך הוא בחר להעניק ללא לחץ קואליציוני להעניק באמצע הקדנציה שכר סגן פוליטי זה לגינצבורג שכלל לא חלם לקבלו.

אני אשתדל לדייק בנושא אחר

אגרת שמירה ... היא רשות ולא חובה כך על פי ספר החוקים .. ברעננה מהרו והפכו זאת לחוק עזר עירוני .. והעירייה והעומד בראשה בשביל להצדיק את מעשיהם ספרו לנו שכל העירייות בסביבה העלו מחדש את דמי אגרת השמיה ולא כך הוא הדבר... אז אולי גם לנו לא תמיד הכי חשוב לדייק. אנחנו בטח לא עומדים להבחר ובטח לא מנהלים עיר ברמת בזבוז שכזה

דיוק לדיוק

אין קשר בין גביית אגרת השמירה לבין השמירה בגני הילדים מתקני העירייה וסיירת בטחון. על העירייה לספק באמצעות הכנסותיה מארנונה רמת אבטחה נדרשת גם מבלי לגבות אגרת שמירה ומי שמנסה להקטין \להגדיל את האבטחה עם קשר ליכולתו לגבות אגרת שמירה אינו אומר אמת לתושבים.

הדיון שהיה כאן, היה לגבי שכרו בגין הועדה

הכתבה מתקנת לשכר כסגן. אין לי הערכה רבה לדמגוגיה. תשתדל להמעיט בה מולי.

omer19675

New member
אני דווקא חושב שמגיע לו שכר

אומנם אני לא מתומכיו אבל האיש חרוץ ועובד הרבה שעות לעומת זאת ניתן לחסוך הרבה כסף בצמצום אגפים בעיריה חנה התגעגתי לפורום שלך ...

גם דן ברוך עבד הרבה שעות וסרב לקבל שכר

נבחרי ציבור מתנדבים נקודה.חוץ מזה אפילו ראש העיר הודה שזה בזבוז ונאלץ לקנות קואליציה בשכר. אני בטוח שגינצבורג יכול היה להתקבל כעובד עירייה אם היה נרשם כחוק כמועמד למכרזיה ונבחר על פי כישוריו המקצועיים ולא יכולותיו הפוליטיות שאינן תורמות כהוא זה לשרותו של התושב.

omer19675

New member
דן ברוך יחיד סגולה

חבל מאוד שראש העיר לא ידע להעריך את פועלו ולתת לו סגן כתואר אפילו בלי שכר לגבי איתן לפי מה שאני יודע הוא הרע במיעוטו .

למעלה