חדשות משמחות

amirtarrab

New member
רעיון

אני עוקב אחרי הפורום שלכם כבר כמה זמן, וכל הכבוד על ההתארגנות - אני אגיע למשחק האליפות. יש לי רעיון להזמין את השחקנים האמריקאים של מכבי תל-אביב בכדורסל, שפעם בהרבה זמן רואים אותם משחקים פוטבול בהדר יוסף. אני גם יודע שמייסיאו באסטון אוהב פוטבול, הייתה כתבה עליו בטלויזיה לפני איזה שנה וראו אותו ואת הבן שלו משחקים במאדן, ואחרי זה ראו משחק פוטבול בפוקס ספורטס. אם תצליחו להביא שחקנים, או סתם מישהו מפורסם, זה יכול למשוך הרבה קהל. בהצלחה!!!

Jerzet

New member
Good idea

I think that Amir has the best idea so far. You guys should seriously try to bring in some of the foreign players from the sports teams.

roei90210

New member
אני כבר עובד על זה

הרעיון כשלעצמו הוא מצויין. רק שכבר חשבתי עליו
סתם אחי.. אם כל אחד יתרום משהו מהקשרים שלו, יצא לנו אחלה גמר!

Yo-man

New member
רעיון מעולה, איך אפשר להגיע אליהם?

אם למישהו יש רעיון - welcome.

roei90210

New member
איש הקשר שלי

הוא אילן "השועל הצהוב".. הוא רצה גם לסדר לנו את רלף קליין להענקת הגביע, אבל כבר דיברו עם אופיר פינס.. בכל אופן, אני צריך לדבר איתו ולתת לו את התאריך והמיקום. נראה את מי הוא יוכל להביא. הבעיה היא שלדעתי רוב הזרים כבר יעזבו את הארץ, כי העונה נגמרת.

Lablabla

New member
תגיד לו שיבוא גם

יהיה נחמד לפגוש אותו שוב וגם אולי זה ייצור עוד התעניינות מסויימת.. הוא בכל זאת דמות מוכרת

amirtarrab

New member
אז זהו ש...

רוב השחקנים של מכבי (לפחות משנה שעברה) יישארו בארץ עד לחתונה של שאראס, שהיא אי שם ביולי, ובגלל שהליגה נגמרת ממש עוד מעט, לא תהיה להם בעיה לבוא למשחק. עוד רעיון שחשבתי עליו הוא ליצור קשר עם NFL EUROPE, אחרי הכל, אנחנו באירופה בכל הנוגע לספורט, וזה יכול להביא למודעות יותר גבוהה ואולי אפילו פתיחת קבוצה בישראל ואולי יותר, בקיצור שווה לנסות.

moss84

New member
ניסיתי לרחרח לגבי השחקנים של מכבי

והבנתי שבשבוע הבא כולם טסים הביתה ה"קשר" שלי אמרה שהיתה שמחה להזמין אותם אבל הם לא יהיו ולכן זה לא רלוונטי.

למעלה