חדשות משמחות

ofribecker

New member
חדשות משמחות

היום תיאמו איתי מלשכת שר המדע הטכנולוגיה התרבות והספורט מר אופיר פינס, את מועד הגעתו של השר להעניק את הגביע בתום משחק ה Israel Bowl. הוא יגיע בסביבות 14:30 ויעניק את גביע IFL לקבוצה שתנצח במשחק. בנוסף דבר איתי ראש מנהל הספורט שוקי דקל שרוצה להיפגש איתי בעניין הליגה ואפשרויות מימון, בתוך כשבועיים. לפגישה אני אגיע בלווית שניים נוספים, בן פרידמן וגדי גדות. אני מכין מצגת על החזון ועל אפשרויות התרחבות במספר רמות תקציב. בואו כולנו נחזיק אצבעות לכולנו. רק שלא יבריזו לנו.

Yo-man

New member
כל הכבוד על העבודה, עופרי ../images/Emo47.gif

זו קפיצת דרך ענקית, בהנחה שהשר יבוא ושראש מנהל הספורט יציע הצעות נאות. מוריד בפניך את הכובע.

lambdeus

New member
עופרי

YOU ARE THE MAN אם צריך עזרה בהכנת המצגת ובכלל התכוננות לפגישה, אנא אל תהסס להטריד אותי.

modz0r

New member
כל הכבוד!

העבודה הקשה עשויה להשתלם, אה? במידה והוא אכן מגיע.. לא לשכוח להגיד מילה או שתיים לעיתונות.. :)

ih10

New member
יפה, זה ייתן חשיפה (אני מניח שאנשי

יחסי הציבור שלו ירצו שיגיעו לשם לפחות מחדשות הספורט)

ofribecker

New member
לגבי תקשורת

העיתונאים משלושת העיתונים - מעריב, ג'רוזלם פוסט וידיעות כבר שמעו ממני, דברתי עם מחלקת הספורט של הערוץ הראשון והם שוקלים לסקר, ערוץ 10 ביקשו שאהיה איתם בקשר יומיים לפני האירוע (כי זה בזמן המונדיאל ולא ברור אם יוכלו לבוא), כמוכן - דברתי בטלפון באופן אישי עם זוהיר בהלול והזמנתי אותו, השארתי הודעה ליורם ארבל והוא צריך לחזור אלי, אני עובד על להשיג טלפונים של עוד אנשי ספורט וסלבריטיז. מישהו פה אמר עיתונאים ותקשורת? כל מי שיכול שיזמין כל מי שהוא מסוגל להגיע אליו...

DEJ

New member
סחתיין, עופרי

כמו קודמי, אם צריך משהו, אל תהססו לפנות.

iziman

New member
עם כבר פרסום

אפשר לפנות לבלייזר , בטח עופר שלח ישמח להכין אישהיא כתבה . או אפשר לשם המשחק , הם עשו מספיק כתבות על ספורט חובבני ... בתכל'ס האנשים שקוראים את המגזינים האלו , הם קהל היעד העיקרי של צופים ושחקנים . והעיתונים האלו תמיד יסכימו לעשות כתבה על אנשים דפוקים שזה מה שהם עושים בסופי שבוע שלהם .

ih10

New member
אני אנצל"ש את השרשור הזה כי זה קצת

קשור לא הספקתי ממש לראות אבל היתה בחדשות הספורט כתבה על ליגת בייסבול שהולכים להקים בארץ, מישהו ראה את זה? צריך שהם יעשו כתבה כזאת גם על הIFL

omrili77

New member
מ-ע-ו-ל-ה

אופיר פינס הוא בסדר גמור, והוא גם ספורטאי בעצמו (למי שלא יודע: הוא שחקן כדוריד). אם כל הגורמים באמת ישתפו פעולה אולי סוף סוף יצא מזה משהו!

itaihasid

New member
אם מישהו שמע.. (לא קשור ישירות)

היום בחדשות הספורט על המיליונר האמריקאי שרוצה להקים ליגת בייסבול ויש לו חזון בייסבול בארץ הקודש (עם נבחרת שמורכבת משחקנים אמריקאיים יהודים) צריך לחפש לנו גם איזה פילנתרופ יהודי אמריקאי קשיש שמחפש לזרוק כספים ללמען ליגת הפוטבול הציונית בארץ הקודש..

idanraphael

New member
הפניה לאופיר פינס היא בעקבות הרעיון

שלי, או באופן בלתי תלוי?

ofribecker

New member
הפניה לאופיר פינס באה

אחרי שנשיא המדינה השיב בשלילה, ואחרי שנודעו תוצאות הבחירות ומי שר המדע הטכנולוגיה התרבות והספורט.

Lablabla

New member
אני לא רוצה להבטיח כלום

כי זה סיכוי קלוש, אבל שווה לנסות אבא שלי ונדב יעקובי (ערוץ הספורט) היו חברים הכי טובים פעם, והם עוד שומרים על קשר מדי פעם אפשר לנסות לארגן משו.. אבל אני לא מבטיח כלום :) כרמל

laufgas

New member
מצויין! כל הכבוד. בנוגע לבייסבול -

גם אני ראיתי את זה בחדשות הספורט, ואני חייב לציין שזה נראה רציני מאוד. למה זה לא קורה עם פוטבול? :( אגב, אני אהיה בצבא בשבועות. איזה באסה לעשות את החג. בכל אופן, אני אבוא לישרבול.

zipfer

New member
לא ממש קשור אבל...

אתמול ראיתי מהצופים שיש מישהו בספורטק שמשחק פוטבול.. כמובן שתהיתי מי זה לעזאזל אז הלכתי לראות.... בסוף אלה היו איזה 20 ילד בכיתה ט' מבית ספר טבע בתל אביב שאני במקרה מכיר חלק מהם אז הצטרפתי אליהם... כמובן שקראתי לכולם תתחת אבל לא משנה.. הפואנטה היא שאמרתי להם על המשחקים ביום שישי ורובם אמרו שהם יגיעו יום שיש הזה.. גם פגשתי עוד כמה אנשים בים שאחד מהם אמריקאי וספירתי להם על המשחקים והליגה והאמריקאי רצה להצטרף לליגה אבל לצערי שכחתי לתת לו את המספר טלפון של אחד האחראים לפני שהלכתי אבל אמרתי להם גם על המשחקים בשישי... נשמע כאילו העניין באמת מתקדם..

למעלה