חדשות מרעישות

TUVIX

New member
הוא לא עד כדי קח נורא והא דיי

מתאים דווקא לפתיח עצמו כאילו קול לווידאו לנעימות צורומות צריך פתיח כמו של DS9 וגם אל תשכחו של הפתיח של TNG לא היה בלי דיבורים ספייס דה פיינל פרונטייר...

Chakotay

New member
כן אבל לפתיח של Tng ו Tos חייבים

דיבור בהתחלה כי זאת האנטרפרייז!!! ולפי דעתי גם ב ENT צריך שקפטן ארצ'ר יגיד בדיוק את אותם המילים בפתיח!!!! עכשיו זה יהיה טוב!!!! אבל האמת זה לא מתאים כבר לעלליה בגלל שהעלילה השתנתה והם כבר לא חוקרים יותר /:

Sefy

New member
זה בדיוק מה שאני אמרתי!

חייבים להחזיר את הפתיח! לא זהה לחלוטין כמובן, אבל שיהיה איזשהו דימוי לפתיח המקורי יותר! (זה לא יכול להיות No One כי אז יהיה דפקט פה)

n i v1

New member
הצעה לפתיח

פתיח סגנון בבילון 5, שנות המלחמה, שהפך להיות מהתקווה האחרונה לשלום, לתקווה האחרונה לניצחון ואז מוזיקת אקשן, כמו שקרה לחלל הגרון 9 בעונה 4 עם המקצבים והכל

אודו

New member
אבל

אז זה יהיה בבילון חמש או חלל עמוק 9, אני גם, רחמיה ילצאן, מסכים עם ספי שזה צעד טוב בחזרה למקורות וגם בנושא הפתיח שצריך להיות ככה מוזיקה יפה ודיבור כזה משהו כמו: חלל, הכבול האחרון בתחילת שנות החקר יצא ספינה אחת מדוה"א, לבד, בחושך זאת הייתה התקווה האחרונה של המין האנושי הי נכשלה אבל בתהליך היא הפכה למשהו גדול יותר: התקווה החרונה לשרידה זהה הסיפור של האינטרפרייז, הראשונה מבין ספינות האינטרפרייז של... רגע זה נשמע מוכר... את זה כמובן לא, אבל משהו ככה נוסטלגי, בסיגנון, לא? נ.ב קשה לעקוב אחרי הכל מכאן! אני נכנס ככה פעם ביומיםוזה פשוט רץ

Chakotay

New member
לא אמרתי בדיוק בבליון 5

התכוונתי בדיבור שלהם בהתחלה, אבל לפי דעתי עדיף שיגיד מהה שהוא אמר בפריויו לעונה 3 זה הלך משהו כזה: Our mission was one of peace but recent events changed all that,after Earth was brutly attacked by an unknow spicies the Xindi וישעוד קצת אבל זה לא משנה, כמובן שישנו את זה קצת אבל משהו כזה.

Sefy

New member
אולי משהו יותר טרקי במקום ?

Space, The Final Frontier... These are the first deep space voyages of the Federation Starship, Enterprise. It's Mission, To Explore strange new worlds, To Seek out new life and new civilizations... To Boldly Go Where No Starship has Gone Before!​
נו מה אתם אומרים ? דומה אבל שונה, או לפחות משהו כזה

Chakotay

New member
אני מבין שאתה לא רואה אנטרפרייז?!!

מה שכתבת היה תקף לשני העונותת הראשונות אבל עכשיו בעונה השלישית הכל משנה המשימה משתנה הם כבר לא מחפשים חיים חדשים וציביזלציות חדשות, הם עכשיו במסע "נקמה" אפשר להגיד, הם מחפשים את אלו שרוצים להשמיד את האנושות ה Xindi.

Sefy

New member
אההה.. שוב עתיד חיובי!

הנה, משהו בנוסח שלך והעתיד ע"פ ברמן וברגה:
Space, The Final Frontier... This is the Revenge of the Experimental Battleship Enterprise, it's Mission, To Destroy Every Xindi Civilization, To Seek Out the Xindi and Rip Their Bleeding Heart Out! To Eradicate The Xindi, What No Other Human Will Ever Do!​
אה ? איך זה נשמע ? אני מניח שהרבה יותר טוב

Bones McCoy

New member
מממ...אבל, אבל...

פדרציה עוד לא בדיוק הוקמה...בקושי הוולקנים עושים לנו טובה שהם "עוזרים" לנו. ואם כבר לפני 100 שנה האנטרפרייז הלכה: where no man has gone before אז אולי כעת: where no human has gone before

Sefy

New member
הבעיה ב No Human היא...

שיש להם גם כלבה, וגם Vulcan על הספינה

Sefy

New member
תראה, תשמע...

לפי אחד הפרקים, אחת מהן הייתה ביחום רציני

למעלה