חדשות מצוינות

../images/Emo3.gifלדעתי, הסרט המצויר הכי טוב של...

"דיסני" זה "מלך האריות" ו "היפה החיה"!! אלו 2 הסרטים היחידים (חוץ מ"טיטאניק" שאני פשוט לא מפסיקה לבכות בגללם!...) בעיקר ב"מלך האריות"... ובלל שתדעו, אני חולהעל משפחת החתוליים!
ובעיקר על הטיגריס! שזו חיה כל כך מהממת ויפה! שאני פשוט לא מבינה איך יש לאנשים לב לצוד אותם?! אני אומרת לכם, אם היה מותר להתחתן עם חיות, הייתי מתחתנת עם טיגריס!
טיגריסים לשלטון!!

Deppaholic

New member
אני אוהבת פיטר פן.. כ"כ טחנו את מלך

האריות שנמאס לי מהסרט הזה.. חוצמזה תהני לך אם את רוצה להתחתן עם טיגריס.. כי יהיה לך הרבה אהמ..סקס... כדי להכניס נקבה של נמר להריון היא מכריחה אותו לעשות את זה שוב ושוב ושוב ושוב במשך 200 פעם...

moran14h

New member
אצלי זה מלך האריות ואלדין

"מיסיה אלדין ,סר יור וויש איז מיי קאמנד.." אני מתה על טיטניק..אבל כמה שרציתי..לא הצלחתי לבכות בטיטניק..

טיטאניק סרט פשוט גרוע

נרדמתי בו ואז התעוררתי בקטע שהספינה טובעת והפלוץ הקטן מת, כמה שצחקתי! כל הבית קולנוע נעץ בי מבט מפוחד

../images/Emo6.gifאני דוקא צחקתי בקטע ש...

הטיטאניק שוקעת וכל האנשים כזה נופלים למטה... ובאמצע הם נתקלים בשולחנות... אין, אין! זה פשוט הרג אותי מצחוק!

חחחחחחחחחחחחח.................

חחחחחחחחחחח....... סתכלו: לאונרדו דקפריו = לאונרדו דקרפיון... המבין יבין...........

קראתי בראיון עם ג'וני

שאלו אותו אם יש לו עצות איך לעזור לליאונרדו להרים את הקריירה שלו בחזרה אחריי טיטאניק אז ג'וני נתן לו עצה ממש טובה לעושת מה שבראש שלו ולא להקשיב למה שאומרים לו, לא לתת לתעשייה להשתמש בו והכל. כנראה שליאו לא לקח את עצתו ללב

moran14h

New member
תתפלאי אבל יש אנשים שעדיין אכפת להם

מליאו.. *אהם* אני *אהם*..

moran14h

New member
אני לא אוהבת אותו בגלל מי שהוא

או בגלל המראה אני אוהבת אותו אך ורק כי *לדעתי* הוא שחקן מוכשר ..

למעלה