חדשות מצוינות

חדשות מצוינות../images/Emo70.gif

במקום לצאת ב29 ליוני הDVD של סיקרט וינדואו יוצא ב-22 ליוני (ואו הקדימו בכמה ימים...) שזה בערך פחות מ15 שבועות. הDVD כולל 4 סצינות חתוכות, דוקומנטרי על מאחורי הקלעים בן 3 חלקים וקומנטרי עם דיויד קופ
נקווה שזה יגיע לפה ומהר. וגם ג'ק ספארו זכה בפרס הדמות האהובה יותר מכל הזמנים. המועמדים האחרים היו: הכלה מקיל ביל ניאו ממטריקס וסאם משר הטבעות http://www.newswire.ca/en/releases/archive/April2004/18/c2121.html

יש! סוף סוף הDVD יוצא!

אהבתי את הסרט כשראיתי אותו בקולנוע... ואני מתה לראות את התוספות...

יש 4 סצינות חתוכות

כמו שאני מכירה את ג'ונה בטח משהו מצחיק שהוא אילתר כמו הone arm בהיו זמנים במקסיקו או כמו הhumilated grapes חחחחחחחח

האף שלו מדהים

ומעולם לא היה מושלם תמיד הייתה לו נטייה קלילה הצידה ואת הפס הזה למטה יש לו את האף הכי יפה שראיתי בחיי *אונסת את אפו של ג'וני*

WallFlower

New member
אני מקווה שלאפחד אין בעיות עם אף

נוטה הצידה! אני נוטה הצידה!

../images/Emo5.gifשלי נוטה לכל כיוון אפשרי

עם האף של ג'וני אין לי שום בעיה, אני מאוהבת באפו עד קלות נשמתי הריי. ואם הצלחתי להשלים עם האף של אוון אולסון בסארסקי והאץ' אז הכל אפשרי. חוצמזה בואי לא נשכח את מי מיצי אוהבת... אדיראנוקיו ברודי!

WallFlower

New member
מה רע באדריאן?

הוא חמוד... חחחחחח האף שלו גדול באופן מפלצתי ואני אוהבת את זה. אוון וילסון גם חמוד. אפים זה טוב.

אין שום דבר רע באדיראן

חוץ מזה שהאף שלו כל כך ענק שהוא יגרום לי להרגיש כמו מישהי עם אף יפה כמו של ג'וני :X אבל הוא אחלה של שחקן כעיקרון אוון וילסון ממש חמוד, נדלקתי עליו קצת בסטארקי והאץ'.

../images/Emo8.gifלי בכלל אין שום בעיה עם...

כל מה שקשור לג'וני... חוץ מדבר אחד ששמו:ונסה!!
היא מעצבנת!!! דרך אגב, יש פה מישהי שיודעת מה בערך הגודל של ה*** שלו?? (סתם מעניין אותי לדעת אם הוא מושלם עד הפרט "הקטנטן" ביותר...)

למעלה