חדשות מסטיבן דאפי

turrican

New member
אפרופו חוליו

שמעתי ראיון עם הבן אנריקו ושאלו אותו לגבי המוסיקה שלו ועל המוסיקה המועדפת שלו. הוא ענה: "המוסיקה שלי זה סתם. אני מעדיף את הגדולים באמת. Men at work, מייקל ג'קסון (ב-80) , דוראןדוראן וכיו"ב. לפחות על הכנות שלו יש לי סימפטיה . וחוצמזה שמועות אומרות שהוא התחתן בחשאי עם אנה קוריניקובה יש לו טעם טוב לבחור

adiville

New member
גם נראה טוב וגם אוהב 80 ?!?

יש לו אולי אח תאום שחי בישראל ?
למרות שאם הילד שלנו ייצא דומה לאבא שלו אני מעדיפה שלא.....

נדמה לי שהטמבל השני

נזרק מהביטלס ולא עזב מרצונו. וכמובן שהטעות שלך הזכירה לי את אלטאנטיס של טוקיסודומון (אם כהר מדברים היום על crammed)

D8is

New member
הייתי חייב לבדוק

בדקתי ואכן צודק המתופף פיט בסט אכן פוטר מהביטלס ולא עזב מרצונו... אבל מסתבר שהוא גם הקים להקה משלו... מעניין איך קראו לה?

Ice machinE

New member
היה גם את החבר הביטלס ה-6 ../images/Emo163.gif

סטיוארט סאטקליף שאם זכור לי עזב את הלהקה בעקבות אהבה למישהי בהמבורג בזמן שהביטלס עוד לא הקליטו אפילו סינגל אחד. למערו הרב הוא נפטר בגיל 22 קצת לפני שהם שיחררו את הסינגל הראשון שלהם ב-62'.

השמועה אומרת שזה בגלל

שלנון נתן לו בעיטה בראש (לפחות זה מה שהחברה שלו אומרת).

Ice machinE

New member
שאלה לא קשור לכלום ../images/Emo163.gif

תגיד לי, לא ענית לי להודעה הפרטית כי לא אתה לא יודע או אתה בוחר לא לענות להודעות פרטיות?

turrican

New member
עוד אחד שהפסיד תהילת עולם

הוא הגיטריסט Henry Padovani מתחילת פוליס שלא כך היה מוצלח אז הוחלף באנדי סאמרס האגדי , לאחר שגורדון סאמנר (סטינג) וקופלנד התלהבו ממנו במועדון בלונדון.

Ice machinE

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo163.gif

אבל אני חושב שזה דווקא להיפך, הוא נפטר מהם

turrican

New member
לגבי דאפי

אני כמעט בטוח שהעזיבה שלו לדוראן הייתה בגלל פחד במה או משהו כזה. לחליף שלו קראו קוקורולו או משהו כזה.בכל מקרה , בלעדיו או איתו דוראן היתה גדולה (מבחינה מוסיקלית) מאד.

troy1co1il

New member
אופס, אלכס...

פיספסת אותה בגדול! סטיבן דאפי היה הסולן הראשון של דוראן דוראן, בטרם היות סיימון לה-בון. הוא הקים את הלהקה יחד עם ניק רודס, הקלידן. דאפי עזב, ככה הוא חשב, כדי לעשות מוזיקה רצינית יותר. באשר ללה-בון, דאפי נשמע אומר פעם באיזה ראיון ש"שמעתי שהם מצאו מישהו אחר במקומי". הדוראנים נראו לא פשוט חבר'ה לא רציניים מספיק. הוא לא רצה לעשות פופ. באופן פרדוקסלי, התחנה הבאה שלו הייתה בדיוק הדבר שממנו הוא רצה לברוח - פופ, ועוד איזה פופ. שני הלהיטים שלו משנות השמונות, בזמן שהיה "טין טין", שייכים לתקופת הפופ שלו, מתוך האלבום וחצי שיצאו לו ב - virgin. יש עד היום דיסק שקוראים לו they called him tintin שמסכם את התקופה. מייד לאחר תקופת הפופ הקצרה שלו דאפי התחיל לעשות את מה שתמיד חלם - שזה מוזיקה איכותית וטובה. זה מה שהוא עשה כל השנים. האלבום, אגב, שמתוכו לקוח השיר "נטלי", להיט בגל"צ וברדיו תל אביב (כנראה התחנות היחידות בעולם שהפכו את דאפי ללהיט) - האלבום שמתוכו השיר הזה הוא אלבום שכבר לא מודפס, כמו גם האלבומים הראשונים של הלהקה של דאפי , the lilac time. בכל אופן, the lilac time זאת להקתו של דאפי. היא התחילה לפעול בסוף האייטיז, והתפרקה בתחילת הניינטיז. אז דאפי יצא לקריירת הסולו, שכללה כמה אלבומי סולו. אחד בו הוא משתף פעולה עם הכנר נייג'ל קנדי (מתוכו גם השיר נטלי). בשנת 99' the lilac time התאחדו, ומאז הם ביחד. האלבום החדש יוצא ביולי. מומלץ. ורק כדי להראות שלעולם לא מאוחר מדי. בשנה שעברה התאחדו מייסדי דוראן דוראן - סטיבן דאפי וניק רודס, לקחו את השירים שכתבו אז, בתחילת הדרך, ואת המקלדות הישנות ששימשו אותם בימים ההם, והקליטו אלבום בשם - the devils. יופי של אלבום. מומלץ גם כן. והאתר של דאפי + האתר של the devils - בקישוריות למטה TROY

למעלה