חדשות מסטיבן דאפי

troy1co1il

New member
חדשות מסטיבן דאפי

ב- 21 ביולי ייצא דיסק חדש של להקתו של הדאפי the lilac time לאחרונה דאפי השיק את אתר הדוט קום הפרטי שלו זה הזמן לגשת לשם לבקר קישור למטה TROY

Ovi Basha

New member
בטח שיש מה להגיד

לסטיבן דאפי היו בשנות ה- 80 שני להיטים שאני לא אשכח ( שניהם מ- 1985 ). הראשון כמובן הוא Kiss Me שהושמע בהרבה מסיבות אייטיז והופיע בלא מעט אוספים של שנות השמונים . שיר מאוד מוכר , ואם מישהו פה לא זוכר אותו אז תורידו מהקאזה ותיזכרו, בהחלט להיט ששווה מאמץ. הלהיט השני שאני אזכור הוא Icing On The Cake שהיה שיר מאוד חמוד ( גם הוידאוקליפ הנדיר ) . ולמי שמתכוון לחפש אז שמו המדוייק הוא Stephen Duffy .

greenzg

New member
אלאדין - יש לך בעיה בלב ? ../images/Emo2.gif

נטלי זה לא ניידת לטיפול בלב ?..... טוב קצת רצינות - נטלי זה אחלה שיר של פטריק דאפי שכונה פעם טין טין. אנקדוטה חשובה על הבחור (שרק חסר לי שאני טועה בזה) הוא היה שיך לדוראן דוראן לפני הפריצה הגדולה - מה שנקרא פרישה לפני השיא...

greenzg

New member
מה פתאום פטריק - סטיבן ../images/Emo4.gif

וצדקתי אכן הוא יזכר לעד כטמבל שנטש את הדוראנים רגע לפני הבום הגדול (מזכיר עוד טמבל שנטש את הביטלס לפני ההצחה)

DJ Dawn

New member
Natalie שיר שווה ביותר.

(גם של חוליו איגלסיאס... לא אותו השיר כמובן
)

של חוליו???

הביצוע המקורי היה אדיר, אבל אני לא זוכר מי זה היה (בטח לא איגלסיאס). טופית עוד פה? את בטח תדעי!

tofit

New member
אני מכירה את המקורי

ובוקר אור, אולי זה ז'ק ברל??

adiville

New member
אוי אל תזכירו לי את חוליו....

אמא שלי תמיד שומעת דיסקים שלו באוטו (וביניהם גם השיר "נטלי"...) ואם אני נוהגת זה ממש מזל שאני לא עושה תאונה (חס וחלילה טפו טפו טפו !!!). כמובן שאם אני לוקחת אותה לאנשהו ואחרי זה ממשיכה לבד לעוד מקום, הדיסק משתנה למשהו יותר אייטיזי
זה ממש מכה..... היא שומעת אותו מהיום שנולדתי (ועוד לפני) !!!! איחס.... אני מכירה שירים שלו בע"פ !!!!!!!!!

adiville

New member
רע...רע...... מוסיקה שמאלצית !!!!

אבל על טעם וריח.....
אני רק יכולה לספר לך מה זה עושה לי.....

למעלה