חדשות מהעולם השלישי

• פותח הנושא all
  • פורסם בתאריך

all

New member
את כל הדברים שאמר

ואיני מתייחס כלל לנכונותם, אמר על אדם - X, אדם זה או אחר שכתב דבר מה, לא עליך אישית. דברים כמו "מיתנחלים רצחנים" או "ערבים רצחנים" גם ניזרקים מפעם לפעם, אבל דווקא אתה ניכנס למה שניקרא "קטע אישי" השמצות וקללות על חבר פורום המביע את דעתו. עליי אמרת כי "כל הסודנים שנירצחו על הזין" שלי והבאת פירושים רבים לסיבות שגרמו לי לכתוב על מה שבעיניי נראה כמו הדבר הקרוב ביותר ל-"שואה" שבה חצי ממשפחתי נימחתה, אח"כ גם הוספת כמה קללות. את שמו של מטרניך בחרת לעווט בכוונה ושאלת אותו אם הוא לא מקבל כאפות. לא מעט מחברי פורום זה, חולקים על דעתי אבל איש לא יורד לפסים אישיים כמוך. לגבי הבאת הוכחות היסטוריות או מדעיות, הלוואי וכל דובר שזורק כאן עובדות באויר, היה מביא גם הוכחות לדבריו. ניתן גם לומר שהיהוד מרעילים בארות של פלסטינים (סוהא ערפת ומסיטים נוצרים מהמאה ה-12 אמרו גם את זה), אבל אילו הייתה לסוהא דוגמית של מי באר מורעלים, זה היה כבר סיפור לגמרי אחר. הקיצר, בוא ניתמודד עם הדברים ולא עם הדובר. ואם יש מחקר או תמונה מתולמת יש ללמוד ממנה ולא לעזוב את הדברים וליתקוף את זה שהביא אותם כי אין לך דרך להיתמודד עם עובדות כמו תמונה.

Ragamala

New member
התמונה הוכיחה שהפלשתינאים

שונאים אותנו עוד משנות ה40. מה חדש? במה הטיעון תורם לדיון? הם שונאים אותנו!!! בזאת אני מחסל את הצורך במאמרים שלהם על שהם שונאים אותנו ותמונות שלהם שונאים אותנו, וסרטים שלהם שונאים אותנו. הם שונאים אותנו!! מה הטיעון? ולגבי קללות - לא קיללתי אף אחד, ייתכן שהשתמשתי במילים גסות אך לא כקללה. וברגע שמר מטרנה (יך) פונה אלי כבוגד מסית הוא לא רק מקלל אותי אלא מתיר את דמי. וזה מבחינתך בסדר??????????

all

New member
זהו פורום וגם למנהל הפורום יש

מיגבלות לא כל מה שניכתב כאן חייב לקבל את אישורו או אישורך. רק דברים שנוגדים את כללי הפורום ניתן למחוק, לא ניתן לצנזר דברים שלא בא לך או נמאס לך לישמוע. לי משום מה בא ליכתוב על השמדת עם בסודן, למטרניך בא משום מה לחזור ולומר ולהביא דוגמאות והוכחות שהם שונאים אותנו. לך יש הזכות לא להיתייחס. לא קראתי את כל השירשור, ואיני חושב שאתה בוגד ומסיט. אבל אותו פרופ' מאונ' בן-גוריון בהחלט בוגד ומסיט ואם היה ערבי כבר מזמן היה בכלא. רק בזכות היותו יהודי הוא חופשי היום. על שלושה דברים המדינה תיתמוטט. 1. השמאל הרדיקלי וההזוי. 2. הימין הרדיקלי וההזוי. 3. המדינה האפטית שלא פעלה נגדם בזמן. ואני לא מדבר על כל השמאל או כל הימין אני מדבר על ה-10% בקצוות שלהם.

Ragamala

New member
שוב הפכת את דבריי כראות עינייך

שאלתי האם הרטוריקה של מטרניך היא ראויה? לא אם אתה מסכים איתה אלא האם יש מקום בדיונים להשתמש במילים כאלו? אני לא בא לאשר רק את מה שנוח לי לשמוע אלא את הצורה בה דברים מועברים. הטיעונים עצמם לא מקובלים עליי אבל אין בהם פגם - הדרך בה האדון מעביר את טיעוניו היא הפגומה. שוב בחרת להתייחס לנושא אחר לגמרי כשנוח לך. תעצור את עצמך לשניה מהויכוח האוטומטי ותנסה להבין מה אני אומר - הדרך בה מובאים הטיעונים היא אלימה והיא גוררת אחריה אלימות ובכך מנציחה את הטיעון השמאלני (הבוגד בעינכם) שכל דבר הנעשה באלימות יגרור אחריו אלימות.

all

New member
אחזור ואומר את שאמרתי

אתה לא חייב לאהוב לא את האיש, לא את הדרך, לא את הסיגנון ולא את הצורה בה הם מועברים. לעזזל איתך, מתי תבין שלא אתה הקובע את הקריטריונים כאן. ולא כולם חייבים להיבטא באופן שאתה היית רוצה. אם מבחינת התקנון של הפורום האלימות שאתה מדבר עליה היא כשרה, אז היא כשרה. לכל אחד הגדרה אחרת לאלימות, אני לא מצאתי ולו במישפט אחד אלימות כלשהיא.

Ragamala

New member
התרת דמי אינה כשרה

ואם הנהלת הפורום לא רואה בזה פסול אז יש כאן שתי בעיות ולא רק אחת. לכל אחד הגדרה אחרת לאלימות? אתה באמת אומר את זה? עד לאן הגעת? טוב, נמאסת עליי עד הדיון הבא

Ragamala

New member
ציטוט מטקס התרת דמי

"גם לנו נמאסה האפולוגטיקה שלך עלו מטרניך ו 18:23 | 20/10/04 הפלסטינים ואירגוני הרוצחים שלהם - אנחנו מתנחמים בעובדה שאתה מייצג פחות מ-0.1% מהציבור היהודי בישראל. ובוגדים ומשרתי האוייב יש בכל עם, כידוע. לא קונים תוצרת צרפתית - לא מכוניות, לא מוצרי חשמל, לא קוסמטיקה, לא גבינות, לא יין. مطرنيخ כזכור לך דינו של בוגד ומשרת האויב הוא רק אחד - מוות

all

New member
סליחה אבל מה זה אפולוגטיקה

ומה זה התרת דם? כולנו בני מוות וכולנו נמות כשיגיע הזמן. ואיך קוסמטיקה, גבינות ומכוניות צרפתיות מתקשרות לעניין, מצטער אבל עכשיו אני ממש מבולבל.

כולם יודעים...?

"...שכמה עשרות נערים הטרידה מוסקים פלסטינאים השנה...". ופועל? מידי שנה, באופן שיטתי מונעים מהפלסטינאים את מסיק הזיתים. מה שאתה מכנה בקלילות 'הטרדה' כולל ירי וכולל רצח ופגיעה באנשים שיבול הזיתים הוא פרנסתם העיקרית אם לא היחידה! לא מדובר בתופעה שולית או מקרית. רבנים נחשבים ביש"ע טוענים שליהודים יש חזקה על כל יבול הגדל בא"י, וזאת כדי להצדיק את המעשים האלה. זו תופעה רצחנית שהרשיויות (לא רק אתה) מתיחסות אליה בקלות דעת. מה הפלא שהעולם מזדעק לנוכח התנהגות ברברית הנעשית בחסות צבא של מדינה המתימרת להיות דמקורטית...? צהל וראשי המתנחלים היו יכולים לפעול בתקיפות להפסקת התופעה אילו רק רצו בזה. ואז לא היה מקום להכללות. במקום שבו הדברים נעשים בגלוי ולאור יום, מבלי שיופסקו ע"י מי שטוענים שהם שומרי חוק, כולל צהל, אין פלא שההתיחסות אל הדברים מוכללת.

מטרניך

New member
אני מודה באשמה:

אני מודה באשמה שאני מתעב את אנשי השמאל הקיצוני (ולצורך העניין גם אנשי ימין קיצוני) המשקרים בלא להניד עפעף בכל הנוגע לעובדות היסטוריות ידועות והניתנות להוכחה בנקל - וזאת מעבר למקובל בתרבות השקר השמאלנית מקדמת דנא, אלא במטרה לקדם אג'נדה בוגדנית של סיוע תעמולתי לאוייב וחתירה מודעת מתחת ליכולת ההגנה של מדינת ישראל. הינה דוגמא לשקרים גסים ומובהקים מצד המשתמש amitais: >>בשנות השישים הייתה זאת דווקא ישראל שדחתה כל נסיון ערבי לפתיחת ערוצי הדברות, אשכול וגולדה דחו כל נסיון לתווך בינלאומי והדברות בערוצים חשאיים. זאת עובדה ידועה.<< >>אחרי התבוסה ב-67 המצרים והירדנים מאוד רצו לדבר איתנו, אבל אנחנו היינו שיכורי ניצחון ופחדנו שהם ירצו לקבל בחזרה את השטחים << אין לי ספק שאותו משתמש יודע את העובדות לאשורן ומשקר ביודעין ובחוצפה בלתי רגילה. לגבי 'האקדמים הנלעגים של השמאל', הרי מי שהביא את דני רבינוביץ כ'אוטוריטה' לפורום הם השמאלנים, וזאת מכיוון שהוא שקרן חולני כמוהם. מי שמסוגל לכתוב במאמר באל-בלד על הישראלים שפרעו פרעות בערבים במהומות אוקטובר הוא שקרן נאלח ואוייב המדינה הזאת בדיוק כמו זה (כלומר הוא עצמו) שכותב על ערפאת שהוא 'מנהיג נחוש ומציאותי' המנהיג את עמו ב'מלחמת האין ברירה' של הפלסטינים. שלא לדבר על ה'אקדמאי' עידן לנדו שגם אותו הם הביאו בתור 'אוטוריטה' ותנא דמסייע שהוא לא פחות מאשר סייען של הטרור הערבי נגד מדינת ישראל.

למעלה