חדשות מהליגה

OrEl74

Well-known member
מנהל
טיי לאוסן נעצר שוב על נהיגה בשיכרות

מתברר שהפעם הקודמת לא היתה מעידה חד פעמית ושהבחור הזה באמת סובל מבעיית שתיה.
בדנבר כבר הגיעו למצב שהם שוקלים לנפות אותו מהסגל והמצב לא נראה טוב עבור לאוסן.

ווין בייקר שהיה בדרך להיות כוכב גדול בליגה הזאת (ואפילו הספיק להיבחר 4 פעמים לאולסטאר) נפל גם הוא לטיפה המרה בסוף שנות ה-90 והוא מציע ללאוסן לטפל בעצמו ולהילחם נגד ההתמכרות, אפילו אם זה אומר לקחת צעד אחורה מהמשחק כרגע.
http://sports.yahoo.com/news/vin-ba...iority-024514038.html?soc_src=mail&soc_trk=ma

מור תור

New member
אתה מציע לדנבר לבדוק את הלוקר?

billc

New member
צריך לעשות כמה הבחנות

קודם כל אני חושב ששמעתי שזה הDUI הרביעי של לאסון בחייו, אם מחשיבים גם את הקולג'
לא כל מי שנוהג תחת השפעת אלכוהול בהכרח אומר שהוא שתיין, זה אומר יותר שהוא מטומטם לאו דווקא שתיין

דבר שני אם הוא גם שתיין, אני לא כלכך מבין את זה, כאשר בדנבר מריחואנה היא חוקית, אני יודע שמבחינת הNBA זה עדיין לא לגיטימי, אבל בכל זאת "בחופש הגדול"
הוא יכול להשיג את זה בקלות ולתפוס ראש עם זה מה שהוא רוצה, אני בכלל לא מבין את אלה ששותים "חזק" , זה רע לכבד, זה משמין, וזה יהפוך אותו לשחקן גרוע. לעומת זאת
WEED בערב הוא יישן טוב ולא יעשה לו שום נזק, הרבה מאוד ספורטים משתמשים, ואלה שלא, אומרים על החברים שלהם שהם לא ראו שום השפעה שלילית

OrEl74

Well-known member
מנהל
קודם כל, ברור שהוא מטומטם

לא חושב שיש מחלוקת בעניין

&nbsp
דבר שני, אני יוצא מנקודת הנחה שאם יש כזאת סערה סביב העניין וכפי שציינתי, בדנבר שוקלים לנפות אותו מהקבוצה אז כנראה שבכל זאת לא מדובר על סתם טמטום אלה על משהו הרבה יותר רציני מזה.
&nbsp
ולכבי סוג ההתמכרות שלו, אני לא יכול לדבר בשמו

&nbsp

myway23

Active member
סתם כדי שתדע

DUI יכול להיות גם תחת השפעת סמים, אני מניח שאפילו בקולורדו שמותר לצרוך סמים, יש כמות מוגבלת לכמה אתה יכול לצרוך ולנהוג, לא יודע אם לאוסון צרך סמים או אלכוהול, זה רק חידוד ;)

billc

New member
ברור, ובכל מקרה זה היה בקליפורניה

שם אסור מבחינה רישמית לצרוך WEED ללא אישור רפואי
דיברת בכללי ללא קשר לDUI, בכל מקרה מתברר שהוא נכנס למוסד לגמילה מאלכוהול, וקליפורניה וקולרדו לא יאשימו אותו בDUI.

fatnoam

Active member
רצה ראש אחר

מריחואנה ואלכוהול לא נותן אותו ראש.
תרצה לעשות שטויות, להתחיל עם בנות בלי סוף וספק להקיא בבוקר? אלכוהול. תרצה להימרח על ספה, לחדד חושים לפלייסטיישן לישון ולקום מחרתיים? גו וויד.

billc

New member
זה ראש אחר, הכי טוב זה קוקאין

אבל גם בוייד זה לך מלא סוגים, לא יודע איך כותבים בעברית, אבל יש לך את הסטיבה שגורמת להיות יצירתי, סוציאלי ויש כאלה אומרים שזה גורם לעשות דברים כמו פעילות גופנית לנקות את הבית וכו' ויש את האינדיקה שגורמת להיות עצלן וכדור שינה מעולה, ויש את השילוב בינהם. בכל מקרה באף מהם את לא מתעורר אחרי יומיים

אבל גם אם אלכוהל זה ראש אחר, לדעתי לא שווה את התופעות הלוואי. כבד גמור ודברים אחרים.

fatnoam

Active member
סאטיבה ואינדיקה

סאטיבה מצחיק ומרים, אינדיקה מדביק לספה
&nbsp
ושניהם שונים לחלוטין מאלכוהול לפחות לדעתי.
&nbsp
ואף פעם לא ניסיתי קוק, רק את אחיו התאום החוקי (ריטאלין)

fatnoam

Active member
אנחנו צריכים לשבת מתישהו

דפי הפורום מתחילים להיות חוקיים מדי לסיפורים שיש לנו נראה לי :>
נראה לי אני אתה AK47 ואיזה סרט על הקריירה של ג׳ורדן נשמע טוב.
&nbsp
היום שאחרי אם די זו ההרגשה הנוראית ביקום.

נצל"ש - טקס ה-ESPYS

טקס "האוסקר" של עולם הספורט.

בתקשורת הישראלית התרגשו מקייטלין הנפלאה והשינוי המגדרי שעברה, בתקווה שהסיפור שלה כעת יפתח דלתות לעתיד של שיוויון וקבלת האחר. לא שאני מזלזל בזה, יש גם בזה חשיבות, אבל את דעתי על הבחירה בה כזוכת "פרס האומץ ע"ש ארתור אש" כתבתי פה בפורום בחודש שעבר. אני לא אוהב את אמריקה כשהיא "נכנעת" לטרנדים. המארגנים ניסו לתקן והעניקו להוריה של לורן היל את פרס "הרגע הטוב ביותר", ואולי במידה זה מביש יותר מאשר לא להזמין בכלל. בכל אופן, הסיפור סופר, וגם זה משהו. כאן זה סיפור מחלתה של לורן, וכאן הוריה של לורן שמקבלים בשם בתם המנוחה את הפרס

מי שהציל את המצב, מבחינתי, הוא דבן סטיל [פוטבול, סינסינטי בנגלס] שאי אפשר להישאר אדישים לנאום המרגש שלו. נסו לא לבכות...יותר מדי.

ספוילר:

======================

נבחרת ארה"ב - נשים היא הקבוצה של השנה. גולדן סטייט ווריורס היתה מועמדת.

סטף קארי יצא עם פרס "אתלט השנה". גבר גם הפעם על לברון ג'יימס [קליבלנד]. עוד היו מועמדים: ארון רוג'רס [פוטבול, גרין ביי], שזכה בתואר "שחקן ה-NFL של השנה", וג'יי.ג'יי וואט [פוטבול, יוסטון].
סטפן זכה גם בפרס "שחקן ה-NBA של השנה". לברון, אנת'וני דייויס, ג'יימס הארדן וראסל ווסטברוק יחכו לשנה הבאה.
סטיב קר [גולדן סטייט] זכה בתואר "מאמן השנה". דייויד בלאט לא היה מועמד.

בגזרת הנשים, סקיילר דיגינס [טולסה שוק], המאמי הלאומית של עולם הכדורסל נשים, זכתה בתואר "שחקנית השנה ב-WNBA". אנחנו נראה אותה יוצאת עם הפרס הזה עוד הרבה שנים....לפחות עד שתחליט לשיר רוקנרול ותבגוד ברן דנקר המושלמתתתת!!!!1!!!.
דייאנה טארוסי [פיניקס מרקורי], שזכתה באליפות ובתואר ה-MVP של הפיינלס, ומאיה מור, שזכתה בתואר ה-MVP של העונה הסדירה, היו מועמדות.

רונדה ראוזי [אומנויות לחימה משולבות] זכתה בפרס "אתלטית השנה". סרינה וויליאמס, למרות עונת ה"סרינה סלאם", יצאה רק עם פרס "הטניסאית של השנה". עוד על רונדה מיד.

לברון ג'יימס, איך אפשר לסיים שנה בלי פסלון בידיים שלו, זכה בפרס "הופעת האלוף הטובה ביותר" - מה שזה לא אומר. גם לברון היה קצת מבולבל .

בתואר "הקאמבק הטוב ביותר" זכה רוב גרונקובסקי [פוטבול, ניו אינגלנד]. גם פה היתה נציגות של ה-NBA - דריק רוז.

מו'נה דייויס, שעליה הרחבתי את הדיבור פה בפורום בעבר הלא-רחוק, זכתה בתואר "פריצת השנה". מועמד מעניין לפרס היה אודל בקהאם ג'וניור [פוטבול, ניו יורק ג'ייאנטס].

בפרס "הבינלאומי הטוב ביותר" זכה ...ליונל מסי. תודו שהופתעתם. כריסטיאנו, נובאק דג'וקוביץ' [שזכתה בפרס "הטניסאי"] ולואיס המילטון היו בין המועמדים.

כאן זה מונולוג הפתיחה של המנחה ג'ואל מקהייל. וכאן עוד כמה בדיחות [אולי ספוילר "גיים אוף ת'רונס"...ראו הוזהרתם! #עונה2].

לסיום, עוד קצת רונדה ראוזי.
מעבר לזכייה המכובדת ב"אתלטית השנה", רונדה יצאה גם עם פרס "לוחמת השנה". היא ניצחה את פלויד "מאני" מייוות'ר, שהיה מועמד. בשטיח האדום שאחרי הטקס היא עקצה יפה את מכה הנשים הסדרתי מייות'ר. ופה זה הריאיון המלא איתה.
וזה כבר זכה לגירסאות "Thug Life" - למשל זה, או זה או אם רוצים אז זה.

אפשר לבקש להיות רונדה ראוזי כשאני אהיה גדול?...

ראוזי VS. קוריה, 1 באוגוסט, ריו דה ז'נרו, בראזיל [UFC 190], אונלי און ההההרוסססס הספורט, שאלום איזראל. ווט דאז שאלום מין?

dark happy shadow

Member
מנהל
ג"ס הייתה צריכה לזכות לדעתי...
היחידים ששחקו מתחילת העוונה ועד סופה וזכו בתואר בסופו של דבר והישג כזה ראוי לציון.

מור תור

New member
לא מאמין שבלאט לא היה מועמד אפילו

נראה לכם שאם בלאט היה זוכה באליפות סטיב קר לא היה מועמד? לא נראה לי
ביזיון

rapgamer4ever

New member
זה לא קטגוריה של מאמני NBA

אלא קטגוריה של מאמנים/מנג'רים בספורט באופן כללי.
קר הוא הנציג היחיד של ליגת ה-NBA. בצדק- הוא הוביל את גולדן לעונה רגילה היסטורית שהסתיימה באליפות.
&nbsp
אין לי בעיה עם זה שבלאט לא מועמד.

למעלה