חדשות מהליגה

rapgamer4ever

New member
לדעתי הוא הולך לאכזב הרבה אנשים

פרשנים עדיין מתייחסים אליו בתור סופרסטאר או משהו שקרוב לזה. ממש מוזר בעיני. לדעתי אם הוא יחזור להיות רכז טופ 10 בליגה הבולס צריכים להגיד תודה.

הבולס צריכים להגיד תודה אם הוא לא ייפצע במהלך העונה הקרובה

זה הכל לבינתיים

somone1411

New member
הוא כבר הראה ש-BSPN אכן אידיוטים

במשחק מול יוטה. שחקן שנותן יכולת כזו לא מדורג 40 בליגה גם אם זה רק קדם עונה ומשחק אחד.
כי מדובר בקובי בראיינט, שחקן שלעולם אסור להספיד.
&nbsp
מה שכן אנשים צריכים להבין דבר אחד - המיקום הזה נובע כתוצאה מהפציעה שעבר, לא כי מקצועית זה מה שקובי שווה היום. אנשים מטילים ספק בקאמבק שלו וזה לגיטימי. לכן אני מקבל את זה בהבנה יחסית. גם רונדו הוא ממש לא מקום 37, זה כי הוא היה פצוע כל העונה שעברה. אין לי מושג איפה רוז ידורג, אבל בגלל הגיל והפוטנציאל, מגיע לו מקום 27-30 בערך. קובי בן 36. אז למרות ש-BSPN, חובבי לברון ושונאי קובי (ידוע ידוע, אני לא פרנואיד), מפקפקים בו, זה בסדר. בסך הכל עוד דירוג NBA שהוא על סמך דעה של אנשים ותו לא. לא צריך להתרגש ואני קצת מופתע שקובי בכלל התייחס אליהם. לא מתאים לו.
&nbsp
&nbsp

Puskas

New member
טרייד הזוי לאללה

בוסטון עמוסים בגארד אז הביאו עוד אחד והפיסטונס עמוסים בקו הקדמי אז הביאו עוד גבוה..
לא פלא ששתיהן בתחתית עם ניהול הזוי שכזה..

billc

New member
כמו שאנשים אמרו, הם מכינים את הקרקע לטרייד על רונדו

השאלה מה יכולים לקבל עליו עם פציעה נוספת, ואיזה עמדה הם מחפשים

לדעתי הרבה קבוצות יחפשו לעשות טריידים עם פילי, יכול להיות שיש שם מציאות

Cade Foster

New member
איזה מציאות יש בפילי?

אחרי שפילדלפיה התגלחה על אינדיאנה עם הטרייד ההוא על טרנר אף קבוצה כבר לא תחפש להביא משם שחקנים גם אם הם יקלעו 25 נקודות למשחק. הנכסים היחידים שיש להם זה בחירות דראפט ושחקני העתיד שלהם שכמובן אין להם שום אינטרס להעביר בטרייד.
&nbsp
ולגבי בוסטון, אין לי שמץ של מושג מה איינג' זומם. הוא כבר מספיק זמן יודע שרונדו הוא לא חלק מהעתיד של הקבוצה שלו, לא מובן לי למה הוא לא נפטר ממנו לפני שהגיע לשנת חוזה. אם כבר אתה רוצה להפסיד אז לפחות שהקבוצה שלך תפסיד עם שיטה כלשהי שתקדם את הצעירים שלך ותבליט אותם, במקום זה הוא בנה קבוצה בלי אף שחקן שיכול לרווח את המשחק ועם קו קדמי חלש ביותר. בוסטון תהיה גם חלשה וגם קשה לצפייה בעונה הקרובה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה אתם אומרים על גל מקל הלילה?

פתח החמישיה (המאבס שיחקו עם הרכב שני) שיחק 42 דקות וסיים עם 19 נקודות ו 9 אסיסטים.
&nbsp

היו שמועות לפני יומיים שרוצים להעביר אותו ועוד שחקן

כדי לפנות מקום ברוסטר...
&nbsp
אם רוצים להעביר אותו כדאי גם ליצור לו איזשהו ערך - אז נותנים לו דקות..

השמועות מאתמול הן

שהוא הבטיח את מקומו בסגל (לפני המשחק). נקווה שזה נכון כי בדאלאס יש לו דקות.

TheReturn23

New member
יופי של רכז אוהב את השחקן הזה

ממש כיף לצפות בוא משחקבהחלט יש לו מקום בליגה הזאת

Executioner

New member
אני אומר 5 איבודי כדור חביבי

כיף לראות את מקל משחק, גם כי הוא בחור חביב וגם כי יש למשחק שלו פלפל, אבל שיעשה את זה מול 3 משחקים רצוף בזמן העונה הרגילה ואז יהיה אפשר לדבר.

למעלה