חדשות מהליגה

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות מהליגה

קווין דוראנט עבר ניתוח ברגל ורק בעוד 6 שבועות יחליטו מה מצבו ומתי הוא אמור לחזור.

הסלטיקס שלחו את גואל אנטוני לדטרויט בתמורה לוויל ביינום.

ברוק לופז סובל מנקע בקרסול ויעדר בין 10 ימים לשבועיים.

דאלאס מחפשים טרייד לגל מקל וברנרד ג'יימס במטרה לפנות מקום בסגל.

מינסוטה מחפשים טרייד על צ'ייס באדינגר, דטרוייט ויוסטון הביעו עניין.

כריס וובר עומד בראש קבוצת משקיעים שמעוניינת לרכוש את ההוקס.

rapgamer4ever

New member
עוד רכז... בדיוק מה שבוסטון היו צריכים

אם כי ברור שהטרייד נעשה מסיבות כלכליות ולא מקצועיות.
הגענו למצב שבו לבוסטון יש שישה שחקנים בעמדות 1-2 ששווים דקות בקבוצת NBA ממוצעת: רונדו, ברדלי, ביינום, טרנר, ת'ורנטון וסמארט כמובן.
הטרייד על רונדו בדרך.
&nbsp

יכול מאוד להיות שרונדו יילך בטרייד

אבל העובדה שביינום הוא בעמדה 1-2 לא רלוונטית לכך. הוא פשוט לא שיקול.

rapgamer4ever

New member
נכון וזה קצת חבל

כי ביינום שווה דקות משחק, דבר שהוא לא צפוי לקבל בסלטיקס.

picki23

New member
זה באמת מה שהם צריכים

עכשיו בוסטון הצהירו לכל הליגה - Rondo is on sale...
&nbsp
תורנטון, בראדלי ישחקו 2 ראש בראש
&nbsp
טרנר - 3 וישנה עמדות בהתאם לג'ף גרין
&nbsp
ביינום וסמארט 1 ראש בראש.
&nbsp
לדעתי זו רוטציה מעולה בבקורט. אין בקורט כזה מאוזן בNBA.

rapgamer4ever

New member
בקורט מאוזן אבל חלש

טרנר לדעתי לא יכול לשחק SF לאורך זמן. כלומר הוא יכול, אבל לא יצא מזה משהו טוב. למרות שלא יצא משהו טוב מבוסטון השנה בכל מקרה.

picki23

New member
תראה...

השאלה זה מה עושים לפי האידיאולוגיה של בראד סטיבנס. לבראד סטיבנס נשבר ה*** מהירו בול, הוא רוצה לשחק הגנה טובה והתקפה קבוצתית. הוא רוצה שחקנים שלא יכולים ללכת אחד על אחד במשך ארבעה רבעים. אם יצא לך לראות את הסלטיקס משחקים בפרי סיזן, וודאי תסכים איתי שאיך שהוא השתמש באוון טרנר זו הצורה הנכונה ביותר להשתמש בגארד/פורוורד נפוח שכמותו ( מבין מעלותיו היחידות, לדעתי הוא צריך לבלות שעות עם מאמן קליעה).
&nbsp
אני חושב שבראדלי וסמארט יכולים להוות בקורט קשוח וסטיבנס רוצה לראות אותם משחקים התקפה מאוזנת.
&nbsp
אם זה לא יילך הבקורט הזה ביצים. אם כן, יהללו את המשחק הקבוצתי ובלה בלה בלה...
&nbsp
&nbsp
&nbsp

picki23

New member
בהתאם

טרנר היה החוסם בוויקסייד הרבה פעמים וזה הפך אותו ליותר פעיל יותר נייד ביציאה מהחסימה. כשהוא מקבל כדור אני אוהב שהוא יוצר לעצמו זריקה באמצעות חסימה וביציאה ממנה וחדירה למידריינג' תחילת בקבוק ומשם עושה מה שבא לו - (לחדור / לזרוק) . באופן מפתיע הוא גם קלע כמה שלשות.
&nbsp
להתקפה חסרת התנועה של פרנק ווגל הוא לא התאים זה אני יכול להבטיח ומה גם שליד שחקנים טובים הוא בינוני מאד

rapgamer4ever

New member
שאלה

האם אתה מתכוון לכך שחוסמים לטרנר ב-pin down או שטרנר הוא ה-screener עצמו? כי לפי המשפט הראשון שלך הבנתי כאילו שזו האפשרות השנייה למרות שהיא פחות הגיונית.

picki23

New member
יש להבדיל בין שניים

הראשונה שטרנר הסקרינר . (כשהוא משחק 3, הוא פיזי) זה קורה רחוק מהכדור.
&nbsp
אני לא מכיר את המונח פין דאון אבל אני יכול להגיד לך שהוא הבול הנדלר, מגיע ל top of the key ומקבל החלטה - זריקה, חדירה או מסירה.

אז על סמך מה? הוא שיחק רק 6 משחקים עונה שעברה

איך אפשר לדרג אותו בכלל? אני לא מבין..

rapgamer4ever

New member
בטח שכן

"We asked our ESPN Forecast panel to predict the overall level of play for each player for the upcoming NBA season."

TheReturn23

New member
נו טוב

על פי מה הם מודדים ביצועים של שחקים אם לא על פי עונות קודמות?השארה שלהם קובי יהיה ממוקם במקום ה40 זה סביר לגמרי, אחרי פציעה ובגיל 36 הוא נעשה גרוע יותר בזמן ששחקנים צעירים נהיים טובים יותר.וויד גם הדרדר למקום 36, זה רק מראה שלא נשאר ממנו הרבה בדומא לקובי.

זה רק מראה כמה שהדירוג שלהם לא מקצועי, מזה ההשערות האלו

ESPN התחפשו לTMZ?
אז אני מבין שפול ג'ורג' ירד אצלהם גם כמה עשרות מקומות עוד שנה לפני שישחק משחק אחד

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה ההבדל בין לדרג את קובי או רוז

ובין לדרג את וויגנס או כל רוקי אחר שעוד לא דרך על פארקט ב-NBA?
במקרה של קובי ורז אתה לפחות יודע למה הם מסוגלים (או היו מסוגלים) במקרה של הרוקיז אתה מדרג לגמרי על סמך פוטנציאל וזהו וכל אחד מהם יכול להיות בסופו של דבר חתיכת פלופ (אגב, על סמך משחקי קדם העונה, וויגנס רחוק מלהיות ההבטחה הגדולה שכולם יחסו לו אבל כמובן שזה לא מדד לכלום)
&nbsp
&nbsp

למעלה