חדשות מהירח

israel1986

New member
בלי מכות

אני לא אהבתי במיוחד את השיר הזה... יש בו משהו מעצבן.

israel1986

New member
די נו... אני מסמיק

תמשיכי

המממ

New member
המממ...

אני לא יודעת אם הייתי קוראת לזה "נעליים של שנות האלפיים". עם כל הכבוד לזה שהשיר טוב, נעליים זה נעליים...
וצריך להיות משהו באמת חזק ויוצא דופן בשביל התואר הזה, לא? נראה לי שהוא כתב את זה רק בשביל שיהיה פאנץ' ליין למאמר שלו... לילה טוב ושקט שיהיה לנו!

Minimal Affair

New member
____

יש שתי גרסאות קיימות ל "חלום כחול" המקורית - באוספ נענע הראשון, שזה גם בד"כ הגרסה שאתה שומע בהופעות, גרסה קצבית יותר, ורוקיסטית יותר. והגרסה של 1900 - גרסה שקטה יותר, יותר מרגשת (הגרסה האהובה עלי), וכו'. יומטוב.

Crazy Diamond85

New member
דקויות...

גרסת הרדיו אינה קצבית יותר... שתי הגרסאות באותו קצב... דרך אגב בתקליט שדרים של השיר... יש בצד אחד את "גרסת הרדיו" ובצד השני "גרסת אורגזמה" כך כתוב...

Crazy Diamond85

New member
שתי הגרסאות המדוברות

גרסת רדיו = הרועשת/מיינסטרימית/הופעתית יותר מיקס אורגזמה = הגרסה השקטה הרומנטית במופיעה ב1900?

Minimal Affair

New member
אינני מסכים איתך (אינני מסכים כלל)

(תמיד הסכמתי עם כמה, הסכמתי וחסל) בחייך.. חבל להיכנס לדקויות מעצבנות ומעט פלצניות. ד"א - לא יודע מה איתך, הגרסה הרוקיסטית היא יותר מהירה, לפיכך הקצב שונה, סגנון השירה במיקס אורגזמה גם איטי יותר, ולא באותו בקצב שפורטיס שר בגרסה הרגילה. יומטוב.

Crazy Diamond85

New member
מצטער אבל אתה טועה...

מבחינת השירה והקולות... הן אותו דבר בשתי הגרסאות... כתוצאה מכך גם שני השירים באותה מהירות זה בערך כמו ההבדל בין ניצוצות ב1900? לגרסה האקוסטית בקלרה הקדושה... רק שבשנייה הוא הוסיף גם פסנתר... (בדיוק כמו בחלום כחול)

israel1986

New member
../images/Emo45.gif

הגירסה של "1900?" באמת יפה. וחוץ מזה, סתם רציתי לעשות "
" לרוני

למעלה