חדשות לשבת

OrEl74

Well-known member
מנהל
חדשות לשבת

למרקוס אולדריג' צפוי להיפגש עם הלייקרס והספרס ולראות מה יש להם להציע.

דיאנדרה ג'ורדן יפגש עם נציגים של הלייקרס, מילווקי, דאלאס וכמובן גם של הקליפרס.
לפי הדיווחים יש קרע רציני בין ג'ורדן לכריס פול וזה עשוי לדחוף אותו החוצה מהקבוצה למרות שהקליפרס מציעים לו את החוזה הכי טוב (למה אני לא מופתע שכריס פול מצא שוב עם מי להסתכסך?)

ברוק לופז בחר שלא לממש את אופצית השחקן שלו לעונה האחרונה עם הנטס ויהפוך לשחקן חופשי, המטרה כמובן להשיג חוזה ארוך טווח בכמה שיותר כסף והנטס מבחינתם ינסו לתת לו את החוזה המבוקש.

ג'ימי באטלר משחק אותה "קשה להשגה" עם הבולס שעדיין מקווים להצליח להשאיר אותו אצלם.

הסלטיקס והפיסטונס מעוניינים בטוביאס האריס.

הבאקס מעוניינים באניס קאנטר.

מור תור

New member
הלייקרס מעוניינים בהרבה שחקנים הקיץ

פעילות יש השאלה אם יצא משהו
מנסים לעשות משהו בעונה האחרונה של קובי כנראה

OrEl74

Well-known member
מנהל
משהו בטוח יצא מזה

בתוקף היותם הלייקרס, רוב השחקנים בליגה (ובכלל) רוצים לשחק שם.
הם רוצים ביג מן והם יורים לכיוון של 4 שחקנים עיקריים: קאזינס, אולדריג', דיאנדרה ולאב...אחד מהם הם ישיגו.
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני חושב שזאת המשכורת הגבוה היחידה שיש להם

כך שלא תהיה להם בעיה להחתים שחקנים על חוזי ענק וזאת גם העונה האחרונה שלו בחוזה כך שבעונה הבאה ה-25 מליון הללו מתפנים להם והם ינסו להנחית עוד כוכב ענק (כנראה דוראנט)
&nbsp

dark happy shadow

Member
מנהל
השאלה האם זה מספיק לקבוצת אליפות בעוד שנתיים ועוד במערב
במידה וקובי יפרוש אז או יתן לשחקן אחר את השליטה בקבוצה ויוותר חלק מהשכר שלו.
&nbsp
המערב הוא לא המזרח כשתוך שנה בונים קבוצת אליפות שיכולה להגיע לגמר ה nba.

OrEl74

Well-known member
מנהל
למיטב ידיעתי, קובי כבר הודיע שהוא פורש

אחרי העונה הזאת, כמובן שזה עוד יכול להשתנות אבל אני די משוכנע שגם אם הוא לא יפרוש, הוא לא יקבל 25 מליון.
&nbsp
השאלה לא מה יהיה מבחינת הכוכבים שיגיעו לשם (נניח אולדריג' ודוראנט) אלה מה קורה עם הצוות שמסביב ועם העלאת התקרה, אין שום סיבה שהלייקרס לא יצליחו לבנות שם סגל מרשים אפילו אם הוא לא עתיר כוכבים.
כפי שכבר אמרנו, מעטים השחקנים שלא רוצים לשחק בלייקרס וזה בהחלט הופך את החיים שלהם לקלים יותר

זאת הייתה שמועה,

שאמרה שהלייקרס מניחים שקובי פורש בסיום העונה. עד כמה שאני מכיר הוא אמר שהוא יישקול את המשך הקריירה אחרי עונה הבאה מה שכן, בעבר הוא אמר הרבה פעמים שברגע שכבר לא יהיה שחקן של 20+ נקודות למשחק הוא סוגר את הבאסטה.

Lb222

New member
יש לי תחושה לא יודע למה

שקווין לאב או דיאנדרה מגיעים (בנוסף לאולריג' ....)

רק שלא יביאו את קאזינס תמורת ראסל.

זה אפשרי אבל יידרוש טריידים ומעט ויתורים.

קובי לוקח 25, רנדל 3, ראסל 4 וטאריק בלאק 1. אם הם מוכנים לשלוח את ניק יאנג וראיין קלי במחיר ויתור על כמה בחירות עתידיות, יהיה להם 33 על ארבעה שחקנים. בנוסף, אם חתומים לך פחות מ-12 שחקנים נוסף לך קאפ הולד של חצי מיליון בערך פר שחקן חסר כלומר צריך להוסיף כאן עוד 4 מיל' והגענו ל-37 מיל' לארבעה שחקנים. ונשאר לנו 32 מיל' לאלדרידג' וג'ורדן (הוספתי עוד מיליון שיירד מהקאפ הולדס, ותמיד אפשר לעשות טרייד על בלאק ולשחרר עוד חצי). מאוד גבולי ולא סביר אבל אפשרי.

picki23

New member
אני לא חושב ככה

אני חושב שהם מבינים שהשנה לא תהיה אליפות הם פשוט רוצים לבנות משהו בכדי שדוראנט יבוא ויקבל קבוצה שיכולה להתמודד על אליפות החל מהרגע להרגע ויחתימו את קובי במידה והוא ירצה להמשיך לשחק על חוזה קטן

BeniTaz

New member
דוראנט? יש שמועות עליו?

כל כך לא מתאים ללייקרס ולכל האוירה שם.. דוקא ווסטברוק אם כבר.

picki23

New member
כן

בגדול יש שמועות עליו ועל ווסטברוק שנה אח"כ.
&nbsp
&nbsp
יש שמועות על כל אחד כשזה מגיע לליקרס

קובי ברייאנט הוא השחקן האהוב על דוראנט

נראה לי אפילו בקטע של הערצה.. לפי מה שקראתי פעם.
יש מצב שקובי ישפיע עליו להגיע ללייקרס עוד שנתיים

somone1411

New member
למרקוס אולדריג' קרוב ללייקרס!

פגישה תתקיים בראשון ליולי.
קובי גם פנה טלפונית לדיאנדרה ג'ורדן, ויש סיכוי טוב שאף הוא יצטרף.
&nbsp
קו קדמי עם שני אלו יהיה מדהים.
אני מאמין שקובי, כיאה לאופי המדהים שלו, יעשה הכל מהכל וכל מה שהוא יכול כדי להיאבק על תואר, אולי בשנה האחרונה שלו לפני ירידת המסך על השחקן העצום הזה.
&nbsp
מקווה שאכן הלייקרס יהיו פעילים בשוק.

somone1411

New member
אגב התגובה המשעשעת של לארי נאנס

"I was nervous to send him a long message and then just get an 'Okay,' or not a response at all. I'm just so, so glad he handled that in the manner he did. I still could be up here with a stomach in my knot, or a knot in my stomach. But he did a terrific job and I can't thank him enough for forgiving me."
&nbsp
אני מבין שהוא מנסה למזער נזקים (למרות שהבנאדם כתב את הטוויט אז כשהיה בן 13, ממש לא רציני בעיניי) אבל זה נראה שהוא אטוטו משתין בתחתונים.
&nbsp
שירגע, אחרי הפריסטייל של שאק קובי מחוסן מהכל

dark happy shadow

Member
מנהל
לאב שווה חוזה יותר גבוה לקאבס?
אני ממש לא מבין את המהלך הזה מצד ה gm והבעלים של הקאבס, לברון לא ספר אותו העונה בכלל אלא בחר את קיירי כמספר 2 בכלל כשלאב לא היה מספר 3 רוב העונה הזאת

למעלה