חדשות לשבת

DARKSEID

New member
אני חושב שלברון מבין שהוא לא יהיה בטופ עוד הרבה זמן

שנה הבאה אני מאמין שלברון ישחק 35 דקות מקסימום. לאב הוכיח את עצמו בעבר כסופרסטאר התקפי והכימיה ביניהם חייבת להשתפר.
מי שלא צריך לקבל חוזה מקס בקליבלנד הוא תומפסון שצריך לעשות איתו sign and trade בשביל PG וסקורר מהכנף (מו וילאמס, גארלד גרין). במקום תומפסון אפשר להביא את תומאס רובינסון כשחקן חופשי.

DARKSEID

New member
לא צוחק... הוא שחקן מוגבל שהגיע לתקרה שלו

הוא אף פעם לא יפתח קליעה. הוא שומר טוב על הפיק אנד רול אבל לא מדהים. הכימיה בינו לבין לברון בהתקפה תיעלם כי מתישהו כי השומרים יפסיקו לפחד מהקליעה של לברון מבחוץ. הוא לא שומר טוב על הטבעת כמו שעושים ממנו. ולאב ריבאונדר טוב ממנו, כן גם בהתקפה. אני אוהב את ההאסל שלו אבל הוא לא שווה את המקס, בטח כשקליבלנד יכולה להוציא מהחוזה שלו כמה שחקנים טובים. עם קליבלנד תשאיר אותו יהיה לה סתם פקק מקדימה.

שום כישרון לא יכול להביא שחקנים לרמת האסל של TT

קליעה? מה אתה רוצה שהוא יתחיל לדפוק לך שלשות? המיד ריינג' ישתפר עם הגיל, TT הוא חיית צבע, אם משחקים איתו אז סגנון המשחק משתנה בהתאם.
הכימיה בינו לבין לברון ג'יימס תשתפר, הכימיה שללברון היה עם בוש ופלאש הגיע לשיא שלה רק אחרי שנתיים.
לברון ג'יימס סביר להניח שיוצא מהעונה הזו עם מסקנה אחת והיא שיפור הקליעה מבחוץ ושוב אנחנו מדברים על שחקן שמשפר את עצמו בקביעות בערך בעשור האחרון, אז אני רוצה להאמין שזו הייתה ריגרסיה חד עונתית בקליעה של לברון במיוחד שהוא מתבגר זה אמור להיות הפוך, לא הייתי בונה על זה שלברון יגיע עם אותה ידית מעפנה גם לעונה הבאה.
&nbsp
הוא שומר טוב, הוא לא שומר מצויין וזה עוד דבר שישתפר, כמו שהוא רק הגיע לליגה הוא לא הפגין חצי מהיכולת ההגנתית העכשווית שלו, וזה מביא אותי לכך שקבעת שהוא הגיע לתקרה שלו, זה לא מבוסס על כלום, לקחת שחקן צעיר שנתן 11-11-2 בגמר המזרח ודפקת לו תקרת זכוכית דמיונית.
&nbsp
הוא לא יקבל מקס, אבל הוא יקבל חוזה שמן, כי הוא גם הוכיח את עצמו כשחקן אמין ברמות הגבוהות ביותר ויש לזה משקל.
אז בעולם שבו דיוויד לי יושב על 15M ופייבורס על 12M וגלינארי על 11M וקנת' פאריד על 11M .. (ובהתחשב בעליה בתקרת השכר עונה הבאה) לTT בהחלט מגיע חוזה יפה.
&nbsp
אם אני הייתי צריך לוותר על אחד מהשניים לאב/TT זה היה דווקא לאב.
&nbsp
- לאב ריבאונדר יותר טוב? על בסיס מה? השנים במינסוטה? לאב ריבאונדר מעולה, אבל הוא לא ריבאונדר התקפה טוב כמו TT לא משנה איך תסובב את זה, הוא לא מוציא יש מאין כל התקפה שניה בזכות האסל בלבד.
&nbsp
ועוד הצאת להביא במקומו את תומאס רובינסון... פה חשדתי..

DARKSEID

New member
חח "פה חשדתי"

TT אף פעם לא הולך להיות קלע טוב או אפילו בינוני מחצי מרחק, רואים את זה בשחרור שלו ובחוסר בטחון שלו בעלייה לקליעה. כמה שחקני כדורסל החליפו את היד הקולעת שלהם כדי לזרוק טוב יותר מקו העונשין? רואים אליו שהוא אף פעם לא יפתח את זה - הוא הולך להיות מישהו כמו קניון מרטין שגם אף פעם לא למד לזרוק.

גבר, לברון לא הולך לשפר את הזריקה שלו. הזריקה שלו הגיעה לשיא בשנה האחרונה שלו במיאמי. הוא עבד על הקליעה שלו מאז שהוא הגיע לליגה, אז אני לא חושב שהוא הולך לשים דגש מיוחד אליה הקיץ, משום שזה תמיד היה דגש אצלו. הסיבה שהוא קלע כל כך רע השנה מבחוץ היא בגלל שהוא עשה הכל במגרש - השומר הכי טוב בהגנה, המוסר והקלע המרכזי הוא היה פשוט עייף מדי כדי לקלוע טוב. זקנה משחקת תפקיד חשוב מאוד בקליעה ובוא נודה בזה לברון כבר מאוד מבוגר ביחס לכמות הדקות שהוא סחב לאורך הקריירה. רוב השחקנים, ככל שהם מתבגרים הקליעה שלהם מבחוץ רק הופכת לגרועה יותר ואני לא חושב שלברון יהיה שונה, במיוחד שהוא כבר דיי זקן אם אנחנו מחשיבים דקות משחק.
לברון זקוק ללאב, כי הוא צריך את המרחב כדי לחדור וגם כי בעתיד, הוא יהיה חייב מישהו, מלבד קיירי, שיוכל לייצר נקודות. העובדה שלברון הולך לנוח יותר בעתיד ובהכרח ידרדר כשחקן הופך את לאב, שאני עדיין מחשיב אותו ככוכב התקפי, הרבה יותר חשוב מאשר תומפסון.

עכשיו, לעוד דברים שציינת.

תקשיב אחי, אני גם אוהב ההאסל של TT והגנה שלו בפיק אנד רול אבל הוא לא הולך להיות איזה rim protector פתאום, אחרי הכל הוא רק 203 . אנשים יותר מדי הסתנוורו מהפלייאוף שלו, אחרי הכל ההגנה והריבאונדים שלו בפלייאוף היו על מגינים קטנים יותר, שחקנים פצועים וריבואנדרים גרועים. ולא דפקתי לו תקרת זכוכית, אני פשוט לא רואה אותו משתפר בהתקפה ובהגנה. אולי הגנת הפיק אנד רול שלו תשתפר, אבל חוץ מזה הוא תמיד ישאר אנדרסייז ולא ראיתי דברים מרשימים מההגנה שלו בפוסט או באחד על אחד. הוא כבר בשנה הרביעית שלו בליגה ורוב השחקנים מתקרבים לשיא שלהם בשנה הרביעית שלהם. תגיד לי אתה, במה הוא יכול להשתפר (תהיה ריאלי) כדי להפוך לשחקן טוב יותר?

"הוא לא יקבל מקס..." זו הבעיה העיקרית שיש לי עם תומפסון, החוזה הקרוב שלו ולמה אני רוצה להעביר אותו בטרייד. הסיבות שלי: 1) לשלם כל כך הרבה עבור בחור שישחק רק 24-30 דקות במשחק (אולי פחות אם מוזגוב או ורז'או ישחקו טוב והוא לא) הוא אבסורדי מבחינתי. 2) מהלך כזה יסתום את הקאפ ספייס של קליבלנד וימנע מהם לשפר את הרוסטר בעתיד. 3) אם משאירים אותו זה יכול לפגוע בהחתמה של מוזגוב ולאב בעתיד, כי הם לא יהיו מרוצים מהתפקיד שלהם בקבוצה. 4) כנראה שעכשיו יהיה הזמן הכי טוב לעשות עליו טרייד ולהשיג כמה שחקנים טובים.

בדקת בכלל לפני שאמרת שTT ריבאונדר התקפי טוב יותר מלאב? קווין לאב עונה 2010-2011 PER 36: ריבאונד התקפה 4.5. TT עונה 2014-2015 PER 36: ריבאונד התקפה 4.5. ואתה יודע, קווין לאב אשכרה זרק את הכדור ונגע בכדור, ולא רק הסתכל על החמצות כמו TT. לאב לא היה ריבאונדר טוב (יחסית למספרים המפלצתיים שלו בשנים קודמות) בשנה שעברה, בגלל שהוא היה פצוע עם גב דפוק כל העונה. וגם ספוט אפ שוטר לא יכול לתפוס ריבאונדים התקפים כמו שחקן שעומד ליד הטבעת. לאב הוא ריבאונדר היסטורי TT הוא לא. עוד דבר חשוב אחד, כשלאב תופס ריבאונד התקפה הסיכוי לgood possession טוב יותר - מסירה טובה, fadeaway, פוסטאפ. כמה פעמים בעונה שעברה ראינו את TT לוקח ריבאונד התקפה וישר אחר כך נחסם?

c'mon man, אני לא לוקח את רובינסון כמחליף לתומפסון בדקות. במקרה שקליבלנד איכשהו תצטרף אותו, אני לא מצפה ממנו לשחק יותר מ15 דקות במקסימום. אבל אתה חייב להודות, הם עושים הרבה דברים דומים ואם מסתכלים על הסטטיסטיקות המתקדמות לרובינסון יש סטטיסטיקה טובה יותר מאשר TT ל36 דקות
.

fatnoam

Active member
אני חושב שבשביל קליבלנד, טריסטאן > לאב

בטח עם קיירי כספק נקודות משני.
&nbsp
היכולת של טריסטאן להיות אפקטיבי אינה מושפעת מכמות המסירות שהוא מקבל. בניגוד מוחלט ללאב. הוא שומר טוב, בניגוד מוחלט ללאב.
&nbsp
ללאב יש את הטווח, אבל ראינו שגם בלעדיו קליבלנד קולעת יפה מאוד (הסדרה מול ההוקס מוכיחה את זה). כמו כן, אפשר למצוא 4 או טווינר שייתן את השלשות, אם זה מה שחסר.
&nbsp
מצד שני, לצד מוזגוב לאב יותר מתאים. ללאב יש משחק פוסט שאין למוזגוב, ויש לו טווח שאין למוזגוב, כך שבלי ספק הוא התאמה מצוינת גם כן. אני פשוט חושב שלצד לברון וקיירי לא צריך עוד מישהו מבריק בהתקפה, צריך מישהו ששומר ונלחם, ובזה טריסטן יותר טוב (ולמעשה אין לו הרבה מתחרים בזה בליגה).

ofer1732

New member
הם pot committed ללאב

שילמו עליו כל כך הרבה כך שהם לא יכולים לוותר עליו עכשיו גם אם הוא לא מסתדר עם לברון, לא מצדיק את השכר הגבוה שלו ומשחק בעמדה של טריסטן תומפסון המעולה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עדכונים

לברון יצא מהחוזה עם הקאבס במטרה לשדרג לעצמו את החוזה, אין לו שום כוונה לעזוב אותם (שוב)
&nbsp
עושה רושם שקווין לאב ישאר בקאבס וגם במקרה שלו הם צפויים לתת לו חוזה גדול ומשודרג.
&nbsp
דווקא על סמית' אין לקאבס בעיה לוותר והם לא צפויים "לרדוף" אחריו יותר מידי.
&nbsp
פילדלפיה נקנסה ב-3 מליון דולר על כך שלא דיווחה לפליקנס על מצבו הבריאותו של ג'רו הולידיי בזמן ביצוע הטרייד בין הקבוצות.
בעקבות כך, פילשלפיב שורשת עכשיו פיצוי מהלייקרס על כך שלא מסרה את כל המידע הרפואי בנוגע לאנדרו ביינום בטרייד ביינהן ב-2012.
&nbsp
לפי הדיווחים, מארק גרסול לא מעוניין לשחק בלייקרס.
http://probasketballtalk.nbcsports....-has-no-interest-in-joining-lakers/?cid=yahoo
&nbsp
קווין גארנט ישאר במינסוטה עונה נוספת.
&nbsp
הלייקרס רומזים שלא תהיה להם בעיה לוותר על ראסל בתמורה לקאזינס.
&nbsp
גרג מונרו מודיע שהוא לא ישאר בדטרויט ואומר "I don’t want to be anywhere I’m not wanted"
השחקן צפוי להיפגש השבוע עם הנהלת הניקס ובמקביל גם הבלייזרס והסלטיקס מביעות עניין
&nbsp
אורלנדו ניצלו את סעיף היציאה שלהם מהחוזה עם בן גורדון.
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

fatnoam

Active member
לברון ולאב נפגשו בלילה

והחליטו להישאר בקאבס (יאי?)
&nbsp
עוד לא ברור אורך החוזה, או מה סך המשכורות, אבל לכל מי שביקר את המהלכים של לברון כשניסה להיות מאמן הקבוצה, יש עכשיו גם לבקר אותו על זה שהוא מנסה להיות ה-GM.
&nbsp
&nbsp

למעלה