חח "פה חשדתי"
TT אף פעם לא הולך להיות קלע טוב או אפילו בינוני מחצי מרחק, רואים את זה בשחרור שלו ובחוסר בטחון שלו בעלייה לקליעה. כמה שחקני כדורסל החליפו את היד הקולעת שלהם כדי לזרוק טוב יותר מקו העונשין? רואים אליו שהוא אף פעם לא יפתח את זה - הוא הולך להיות מישהו כמו קניון מרטין שגם אף פעם לא למד לזרוק.
גבר, לברון לא הולך לשפר את הזריקה שלו. הזריקה שלו הגיעה לשיא בשנה האחרונה שלו במיאמי. הוא עבד על הקליעה שלו מאז שהוא הגיע לליגה, אז אני לא חושב שהוא הולך לשים דגש מיוחד אליה הקיץ, משום שזה תמיד היה דגש אצלו. הסיבה שהוא קלע כל כך רע השנה מבחוץ היא בגלל שהוא עשה הכל במגרש - השומר הכי טוב בהגנה, המוסר והקלע המרכזי הוא היה פשוט עייף מדי כדי לקלוע טוב. זקנה משחקת תפקיד חשוב מאוד בקליעה ובוא נודה בזה לברון כבר מאוד מבוגר ביחס לכמות הדקות שהוא סחב לאורך הקריירה. רוב השחקנים, ככל שהם מתבגרים הקליעה שלהם מבחוץ רק הופכת לגרועה יותר ואני לא חושב שלברון יהיה שונה, במיוחד שהוא כבר דיי זקן אם אנחנו מחשיבים דקות משחק.
לברון זקוק ללאב, כי הוא צריך את המרחב כדי לחדור וגם כי בעתיד, הוא יהיה חייב מישהו, מלבד קיירי, שיוכל לייצר נקודות. העובדה שלברון הולך לנוח יותר בעתיד ובהכרח ידרדר כשחקן הופך את לאב, שאני עדיין מחשיב אותו ככוכב התקפי, הרבה יותר חשוב מאשר תומפסון.
עכשיו, לעוד דברים שציינת.
תקשיב אחי, אני גם אוהב ההאסל של TT והגנה שלו בפיק אנד רול אבל הוא לא הולך להיות איזה rim protector פתאום, אחרי הכל הוא רק 203 . אנשים יותר מדי הסתנוורו מהפלייאוף שלו, אחרי הכל ההגנה
והריבאונדים שלו בפלייאוף היו על מגינים קטנים יותר, שחקנים פצועים וריבואנדרים גרועים. ולא דפקתי לו תקרת זכוכית, אני פשוט לא רואה אותו משתפר בהתקפה ובהגנה. אולי הגנת הפיק אנד רול שלו תשתפר, אבל חוץ מזה הוא תמיד ישאר אנדרסייז ולא ראיתי דברים מרשימים מההגנה שלו בפוסט או באחד על אחד. הוא כבר בשנה הרביעית שלו בליגה ורוב השחקנים מתקרבים לשיא שלהם בשנה הרביעית שלהם. תגיד לי אתה, במה הוא יכול להשתפר (תהיה ריאלי) כדי להפוך לשחקן טוב יותר?
"הוא לא יקבל מקס..." זו הבעיה העיקרית שיש לי עם תומפסון, החוזה הקרוב שלו ולמה אני רוצה להעביר אותו בטרייד. הסיבות שלי: 1) לשלם כל כך הרבה עבור בחור שישחק רק 24-30 דקות במשחק (אולי פחות אם מוזגוב או ורז'או ישחקו טוב והוא לא) הוא אבסורדי מבחינתי. 2) מהלך כזה יסתום את הקאפ ספייס של קליבלנד וימנע מהם לשפר את הרוסטר בעתיד. 3) אם משאירים אותו זה יכול לפגוע בהחתמה של מוזגוב ולאב בעתיד, כי הם לא יהיו מרוצים מהתפקיד שלהם בקבוצה. 4) כנראה שעכשיו יהיה הזמן הכי טוב לעשות עליו טרייד ולהשיג כמה שחקנים טובים.
בדקת בכלל לפני שאמרת שTT ריבאונדר התקפי טוב יותר מלאב? קווין לאב עונה 2010-2011 PER 36: ריבאונד התקפה 4.5. TT עונה 2014-2015 PER 36: ריבאונד התקפה 4.5. ואתה יודע, קווין לאב אשכרה זרק את הכדור ונגע בכדור, ולא רק הסתכל על החמצות כמו TT. לאב לא היה ריבאונדר טוב (יחסית למספרים המפלצתיים שלו בשנים קודמות) בשנה שעברה, בגלל שהוא היה פצוע עם גב דפוק כל העונה. וגם ספוט אפ שוטר לא יכול לתפוס ריבאונדים התקפים כמו שחקן שעומד ליד הטבעת. לאב הוא ריבאונדר היסטורי TT הוא לא. עוד דבר חשוב אחד, כשלאב תופס ריבאונד התקפה הסיכוי לgood possession טוב יותר - מסירה טובה, fadeaway, פוסטאפ. כמה פעמים בעונה שעברה ראינו את TT לוקח ריבאונד התקפה וישר אחר כך נחסם?
c'mon man, אני לא לוקח את רובינסון כמחליף לתומפסון בדקות. במקרה שקליבלנד איכשהו תצטרף אותו, אני לא מצפה ממנו לשחק יותר מ15 דקות במקסימום. אבל אתה חייב להודות, הם עושים הרבה דברים דומים ואם מסתכלים על הסטטיסטיקות המתקדמות לרובינסון יש סטטיסטיקה טובה יותר מאשר TT ל36 דקות
.