חדשות לפנים!!!!!!

Reign Of Chaos

New member
אבי היקר

מזל טוב לרגל הבשורה המשמחת. כבוד למגזר! שם אחד שיכול להיות חזק הוא Diamond series עם לוגו של יהלום. זה יכול להיות מגניב, נותן פאן יוקרתי לסידרה וכמובן מסמל את מי שחתום על הסידרה- אתה. ניחנת בשם בינלאומי, נצל זאת! השם אנרג'י סירייס נשמע לטעמי פלצני קצת. יותר כאילו רצית להוציא קולקצייה חדשה של ג'ינסים וכובעים של Crocker לערסים טיפוסיים (למרות שהם לרוב נראים כמו טורקים, שדווקא נכנסים פה חזק לעניין). אולטימייט סירייס גם נשמע מעט כאילו ניסית לתת שם מפוצץ בשביל שילדים קטנים יקנו, ובכלל זה נשמע כאילו נכנסת לעסקי האיגרוף בטלויזיה. אני חושב דווקא על שם שיתן לסדירה צד יוקרתי ו\או מקצועי ופחות שם שימשוך את האוזן לילדים. למרות שאפשר אפילו לשלב. בכל מקרה, כיוון שמדובר בסידרת סיגנצ'ור שאמורה להיות רמה מעל ויותר איכותית- זו הדעה שלי בעניין. מה דעתך?

V e N o M 2 0

New member
ריספקט:) כל הכבוד אבי...

המממ..הצעה לשם... אולי שילוב של סאונד ודאימונד - "Symond" - סיימנוד ועוד כמה שמות: Swift Light-wave Space Manora Crystal

BlaMaster

New member
אופס טעיתי בשרשור.. ואו אדיר פשוט!!

שמע ממש יפה, זה ממש הישג למתופף ישראלי!!! אממ תחשוב אולי על ADD. כאילו זה גם A - attention D - deficit D - dissorder כאילו הפרעת קשב וריכוז כי זה כאלה מצילות אקסטרים. A - avi D - Diamond D - decibell אבל הדי האחרון זה פחות עקרוני. זה שם כזה בהשראת כל הסדרות של סאביאן אז אולי :) וזה נשמע כזה נחמד. ADD RIDE, ADD CRASH. תחשוב על זה :)

BlaMaster

New member
אה ואיך נוצר הקשר...?

ואיך כאילו הגיע למקום שמציעים לך מצילות? וכמה מצילות יהיו? ומה יהיה האופי שלהם?

OfirAbe

New member
זה היה רק עיניין של זמן...

אם מתי ויוסי קיבלו פינוקים אז בטוח שגם לך מגיע מזל טוב ותתחדש. זה לא אומר שאתה יכול אבל לזרוק מצילות מהחלון על אנשים! תביא אותה ב: Goomy Custom Dark ;)

djdubon

New member
מצילות Mabool >___<

עם האותיות העבריות, כמו שעל האלבום P: או כל דבר אוריינטלי (לא SERIES :| ). בכל מקרה, כל הכבוד על החסות! כבוד גדול למתופף ישראלי להגיע להישג כזה.

singlestroke

New member
...

High series 17" crash Avi Diamond Signature בכל מקרה מזל טוב בנאדם חדשות מטורפות חלום... חלום שיחקת אותה

Morbid Angel

New member
סתם שם נחמד

Raven Series לך על קונספט קצת אפל אבל אצילי וכוחני אפשר עם תמונה כזו או אחרת של עורב שחור - שזה ממילא הדיו היחיד שתוכל לשים עם המצילה... שם קליט אבל לא ילדותי ומתלהב (ע"ע THE MEGA-EXTREME SERIES!!!!) בקיצור, כל עוד לא תשים תמונה של ישי זה יכול לעבוד מצוין (והמבין יבין)
בהצלחה וסחתיין על ההישג, גל.

kfirshap

New member
מזל טוב=] קבל הצעה נחמדה...

מי אתה דרך אגב? חשבתי על: pro series (זה פשוט מוכר.. חחח) jerusalem series (אם אתה בנאדם לאומי P:) world wonder series (פלא עולם בתרגום חופשי) למה ללכת על משהו כל כך כבד ואפל? אני אומר להפך, לך על משהו שישמע מקצועי, משהו שנשמע נותן בראש... משהו שדאתה בעצמך היית קונה... אגב אחת ההצעות שאהבתי שהציעו פה הייתה wave series... נ.ב אתה באמת מתכוון לתת מצילה במתנה אם מישו יציע שם טוב?

Envenom

New member
series.avi

בהשראת הפורמט וידיאו. לוגו לבן (שקוף?) על גבי שחור: avi.

brass monkey

New member
מזל טוב אבי!

רואה, לא סתם הופכים להיות אחד המתופפים שאני אוהב
בקשר לשם: אני חושב כמו משהו מעלי, אל תהיה סגור על "series"....זה פשוט סתם נותן הרגשה של "עוד אחד"... אני חושב על משהו כמו altar symbol או altar series (מצילת המזבח,או , סדרת המזבח) Pure eternity

bmt29

New member
וואו מזל טוב אחשלו! סחתתין עלייך!

קח כמה רעיונות: No Series Ben Zona Cymble/Series Ahla Series Avi (פשוט ככה בלי כלום רק אבי) בהצלחה בכל מקרה! JB

למעלה