חדשות לפנים!!!!!!

avidiamond

New member
חדשות לפנים!!!!!!

אחים יקרים- קיבלתי חסות מלאה מ-master worksעל מצילות,החברה המעולה שעושה גם לבוזין את המצילות.סאונד חשמל על. בנוסף תצא סידרת סיגניטור שלמה על שמי שיהיה אפשר לקנות גם בחנויות הטורקים גם חולים על אורפנד לנד וגם מייצרים מצילות,שילוב כלבבי אני מחפש שם לסדרת המצילות,חשבתי עלenergy series אוultimate series הקיצר זרקו שמות מעניינים ומי שיביא משהו מגניב שאני אחליט ללכת עליו יקבל ממני איזה קראש קומיסיון

pasiava

New member
וואו! סחטיין!

בהחלט הישג מרשים מאוד! אולי תקרא לזה במשהו כמו, holy land series או רק holy series, כי יענו אתה מה-הולי לנד. אם אתה לא רוצה משהו כזה אלא יותר כוחני שכזה, אפשר כמה מאלה: magnificent series offensive series all-power series electrifying series חח כנראה שחשבתי על כמה שמות... ושוב, הישג ענק!

Reign Of Chaos

New member
לוגו של סידרה\דגם\חברה

צריך להיות קליט.. זאת אומרת ש magnificent series לא נשמע איי-איי-איי.. מצד שני, בואו לא נתווכח עם ההצלחה של Zildjian
מה שכן, השם שהצעת העלה לי אחלה של רעיון- Magniv Series

pasiava

New member
חחח חמוד

אבל אני מניח שחברת master works תרצה הצלחה כלל-עולמית ולא רק פה בארצנו הקטנה

Reign Of Chaos

New member
נהפוכו-

דווקא בארץ קיים החשש שלקוחות יגידו "מי קורא לסדרת מצילות שלו ככה?" בעולם זה דווקא יכול לשהיות שם חזק וקליט, כי הרי אף קונה לא ידע מה זה. כמו שאני עכשיו יבקש ממך לקנות פיאט פונטו, או מאזדה דמיו או מרצדס מייבאך- השם לכשעצמו מגניב ויפה, למרות שאינך יודע מה פירושו. קונים מסוקרנים שינברו ויבדקו מה פירוש שם הסדרה- יגלו שפירושה הוא "Cool"- דבר מגניב בפני עצמו.

pasiava

New member
אתה אומר פה משהו מעניין

אבל אז אולי עדיף לקחת שם שבעברית הקונים שמעניין אותם לדעת מה זה יהיה יותר מרשים בפירושו. משהו כמו נגיד: eytan series או otzma series או אפילו yahalom series... (אם YA-MA-HA עובד טוב למה שYA-HA-LOM לא יעבוד טוב?
)

offry13

New member
מזל טוב!

מזל טוב! זה דבר ראשון והנה רעיון לשם.. קודם כל הכי פשוט Diamond series עוד רעיון: Wave Series.. נניח Wave crash, Wave Ride... סתם נשמע לי מצלצל יפה =]

דאםםםםם

גנבת לי עם ה diamond חשבתי על זה ואז גיליתי את ההודעה שלך ואני חשבתי שהמצילה מונחת לי בכיס לך על זה , כמה פשוט ככה טוב

tb 181

New member
וואו, מעולה!

כל הכבוד אבי, נראה שסידרת לך אחלה עסקה. הצעות? Chief Series. נשמע מגניב, ובנוסף גם אומר שהדרה היא סדרה עליונה וגם מהלל אותך. בהצלחה!

amirsegev

New member
אבי תן בgangster series

מה יכול להיות יותר נדיר מאיזה avi diamond signature gangster ride??

GALAH

New member
הצעות לשמות

Climax - שיא;נקודה הכי גבוהה Fortitude - עוצמה

offry13

New member
הצעות נוספות

Everest series - הר האוורסט, המקום הגבוה בעולם.. סדרת המצילות הזאת הסדרה הגבוהה/טובה בעולם Dragon series thousander series - פסגה..

למעלה