חדשות לא טובות

Lopezit

New member
חדשות לא טובות

קיצצו מלא סצינות של ג'ן מהסרט חיים בלתי גמורים אוךךךךךךךךךךךךך עד מתי זה יימשךךךךךך?!?!?! הכל בגלל טעות קטנה ומסכנה!!!!! חאאאאאאארות Jen's Role Slimmed down in "AN UNFINISHED LIFE" JENNIFER LOPEZ's role in ROBERT REDFORD's upcoming movie AN UNFINISHED LIFE has been drastically reduced, after bosses left most of her scenes on the cutting room floor. The singer and actress, whose movie GIGLI with former fiance BEN AFFLECK was panned by critics and flopped at the box office, had shot a number of scenes in the movie, but now many of them have been sliced from the December (04) opener. Co-star JOSH LUCAS says, "I've heard that Jennifer's (part has) been cut very drastically." A MIRAMAX representative explains, "It was always Robert Redford's movie. That's the way it is in the script. "In the stuff I did with her, she was damn good."

אני ממש לא מבין אותם

הם מצלמים סצינות ואז מחליטים לקצץ אותם??? מה הקטע???? ועל איזה טעות מדברת? על הסרט ג'ילי??? ומאיפה לקחת את החדשות האלה?

itay is back

New member
אוף...

זה לא הסרט שהיא אולי תקבל עליו מועמדות

itay is back

New member
בעסה......./images/Emo10.gif

אני מקווה שזה לא יהיה ממש בהגזמה כמו עם ג'רסי גירל, אבל דוגרי בג'רסי גירל מזל שחתכו, אני שמח שג'ניפר לא הייתה שחקנית דומיננטית בסרט הזוועתי הזה...

Lopezit

New member
לא זה יכול להיות גם על הנרקוד

ולא יקצצו ממשששש כמו ג'רזי גירל כי היא שחקנית ראשית פה!! לא הבנתי ממש כמה יקצצו...

itay is back

New member
אההה אז זה לא כזה נורא....

אם היא שחקנית ראשית אז היא שחקנית ראשית.... כבר דאגתי שיהיה משהו בנוסח ג'רסי גירל... ומה אתם חושבים על הסרט
אני שמח כי אני אוהב שג'ניפר משחקת תפקיד רציני... נ"ש אני וחברים שלי אתמול ראינו אנקונדה בערוץ axn חחחח וכל שנייה הם כזה עושים "איזה כוסית ואיזה תחת" חחח ואני שמחתי....

Lopezit

New member
כןןןןןן גמני אוהבת יותר שהיא משחקת

תפקידים רצינייםםם עד כאן במיוחד

itay is back

New member
כן.. "עד כאן" באמת יפה....

כל מי שהראתי לו אותו התלהב וידידה שלי שלא אוהבת את ג'ניפר אמרה שמגיע לה צל"ש על הסרט הזה ושהיא שיחקה בו יפה, ובכלל שהיא עושה תפקידים רציניים זה מראה כמה שהיא שחקנית טובה, עובדה אחותי חשבה שהיא שחקנית בינונית ואז ראתה את "עיני מלאך" והתרגשה ובכתה מהסרט ואמרה שג'ניפר משחקת פשוטטט מדהים

חחח גם אני ראיתי

חלק מהסרט, בפעם ה-100.... וגם אני מעדיף אותה בסרטים רציניים (אפילו אם הם הזויים לגמרי כמו תא קטלני), חבל שרוב הסרטים שלה הם קומדיות רומנטיות לא מצחיקות.....

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifנשרוד גם את זה

בעצם לאא...חסר להם שהם מורידים יותר מדיי אבל היא שחקנית ראשית אז אין סיכוי..

itay is back

New member
שירה../images/Emo13.gif

תמחקי את השרשור של החולי נפש מלמעטה טוב
זה הורס את האווירה...

למעלה