!!!!!חדשות טובות!!!!!!

motilana

New member
שימי לב: ביום שישי הקרוב יום אימוץ ../images/Emo54.gif ../images/Emo54.gif

במשרד של אס או אס חיות. ניתן להגיע ולראות כמה פנינים אמיתיות, גורים או בוגרים, שאנשים מוסרים. את יכולה בינתים להיכנס לאתר של העמותה ולהתרשם מתמונות מייצגות של חתולים שמופיעות שם. המחיר הוא בערך 150-200 שקל לחתול ואת מקבלת בדיקה חינם של וטרינר (את בוחרת למי ללכת) מזון, ועוד. ע"י אימוץ מאס או אס את בטוחה שהחתול/ה שלך נקי/ה ובריא/ה! אגב מומלץ לצלצל למשרד ולשאול איזה חתולים הגיעו לפני שאת באה. הטלפון שם הוא 037441010/1111 בהצלחה

vipor

New member
אוקיי

נראה לי שאני יבוא לאס או אס ביום שישי.....רק באיזה שעה? ואוכל לחתולים זה נורא יקר! יש לנו כבר ווטרינר מצוין שהמליצו לנו עליו שאימצנו את הכלבה שלי. אתה יכול להגיד לי את שעות האימוץ מחר, ואיפה זה יהיה?

motilana

New member
אני שמח. אז ככה

יום האימוץ הוא במשרד של אס או אס חיות. בין השעות 10:30 ועד 15:00 בערך החתולים נמצאים שם (מגיעים בבוקר מהבתים שלהם וחוזרים לשם בסוף היום). אני לא בדיוק זוכר את הכתובת אבל ניתן לצלצל ויגידו לך. נורא קל למצוא. הטלפון של המשרד הוא 037441010/1111 וגם יגידו לך איזה חתולים מגיעים. לגבי אוכל - את מקבלת שקית של נוטרא-נאגטס בשביל התקופה הראשונה, ובכלל הם מייעצים לגבי הכל: איך מטפלים, איזה חתול בכלל כדאי לך לבחור, וכולי. בהצלחה! וספרי לנו כאן בפורום אם אימצת ואיזה...

motilana

New member
Vipor ציפור קטנה לחשה לי...

שלא היית ביום האימוץ של אס או אס ביום שישי. אם אימצת במקום אחר אני גם שמח! אז מה חדש? מצאת את בחיר/ת ליבך? ספרי לנו

**לילך**

New member
מזל טוב להחלטה החתולית !!

אתם יכולים למצוא חתול מקסים בכל אחת מהעמותות (אס.או.אס ,העמותה למען החתול ,צע"ח או כל עמותה אחרת) או ליצור קשר עם אנשים שמפרסמים חתולים בלוחות לאימוץ. ההבדל בין אימוץ מעמותה לאימוץ מאדם פרטי הוא: הרבה פעמים מעמותה החתול עבר חיסונים ועיקור ואילו מאדם פרטי לא תמיד ,לכן העמותות גובות כסף על האימוץ ,זה למעשה כיסוי חלק מהעלויות. אוקיי החלטתם לאמץ חתול חדש ,יש כמובן הרבה דברים שצריך לדעת ולהחליט עליהם: כמה מקורות מידע: 1. כמו שטל קר כתבה בהודעה שמופיעה פה בדף ,יש מאמרים בנושא אימוץ חתול באתר שונרא. כדאי לקרוא את המאמרים הקשורים לאימוץ ועוד מאמרים שיש שם הקשורים לחתולים (בקשר למזון ,בריאות ,התנהגות ועוד). 2.בפורום חתולים בנענע היו כמה דיונים ועיצות בקשר לאימוץ חתולים שנתנו ל"דיירדרה" ,אני מפנה אותך להודעות שדנו בכך ,במקום לרשום את כל העיצות מחדש: שרשרת הודעה על: רשימת קניות עבור חתול חדש (תקראו את כל ההודעות שקשורות להודעה ששמתי בלינק). 3. לגבי מזון: עדיף לקנות מזון מסוג טוב (פרמיום) - להלן לינק ל המלצות של אלון ביגלר בקשר למזון לחתולים. כמו שטל אמרה לא טוב לתת לחתול רק שאריות ,האוכל צריך להיות מאוזן ורק מזון קנוי מכיל את כל המרכיבים הדרושים (בטבע החתול צד ויש לו גישה לכל סוגי המזון הנחוצים ,אבל שאריות של מזון ביתי לא מכילות את כל המרכיבים הדרושים לו.). אם קונים מזון ברמה טובה (כלומר מכיל מרכיב גדול של בשר) ,החתול אוכל ממנו פחות מאשר מזון ברמה נמוכה ולכן למרות שהוא יותר יקר לק"ג ,זה יוצא מבחינת עלות חודשית כמו עלות של מזון זול ,כמו כן יש מזונות זולים ,שעלולים לגרום אחרי כמה שנים לבעיות בכליות ודרכי השתן ,לכן עדיף להימנע מהם. חשוב לא לקנות מזון מתוצרת איימס ויוקנובה ,אנשי הפורומים לחתולים מחרימים מזון מתוצרת איימס ויוקנובה , בגלל שהן חברות שעושות ניסויים אכזריים בכלבים וחתולים . יש מזונות שהם בעייתים לחתולים - כמו למשל חלב פרה (להבדיל מהמיתוס ,רוב החתולים לא מעכילים אותו טוב וזה גורם לשילשולים קשים) כמו כן לא לתת עצמות בשום אופן - זה יכול לגרום לסתימת מעיים , יש רשימה של מזונות בעייתיים באתר שונרא - חשוב לקרוא את הרשימה. שיהיה בהצלחה ודווחו לנו כאשר תאמצו.

Flames

New member
חתול משגע שחייב להימסר: ../images/Emo41.gif

חייב להימסר: חתלתול עצמאי ויפה, בצבעי לבן ושחור-כסוף, לא עושה רעש כלל, אוהב לשחק ומאוד ידידותי (חושב שהוא כלב), יודע לעשות את צרכיו בארגז חול. אידיאלי לבית וילדים. הוא לא יכול להישאר ברחוב מפני שבגלל האופי הנוח והידידותי שלו הוא פגיע לילדים כאן שמתעללים בחיות ולפקחים הפעילים יותר מידי בסביבה שלנו. יש לי חתלתול נוסף, קטן יותר, יפה ומקסים. גם מאוד שקט ובעל אופי מאוד נוח. אנא התקשר אלי בכל שעה שהיא: 053-583374 תודה קרן

למעלה