חדשות טובות!

חדשות טובות!

שלחתי לערוץ 3 אי מייל בגלל שהם איבדו את זכויות השידור של שלושת העונות הראשונות ולא מתכוונים לשדר אותן יותר. הם החזירו לי תשובה ואמרו שנגמרו להם זכויות השידור אבל הם מתכוונים לרכוש אותם שוב כנראה בסוף העונה השישית שתחל במרץ 2003. אמנם זה עוד הרבה זמן אבל זה מאוד משמח. חשבתי שאני כבר לא אראה יותר את שלושת העונות הראשונות...

חדשות טובות?!../images/Emo105.gif

זה חדשות מעולות!!!!!!!! החדשות הכי טובות ששמעתי שנים.... וואו! איזה יופי!!!!!!!!! גוד בלס ערוץ 3!!!!! אני לא מאמינה!!!!! איזה כיף!!!!!! אתם מאמינים?! נזכה לראות את העונה הראשונה השנייה והשלישית עוד פעם!! ונקליט! ונצפה כל חיינו בקלטות! וואו! איזה כיף!!!!!!!

ד י י ז י

New member
אני חושבת ש..

אם לא הייתי מתה מעייפות , הייתי צועקת "יששששששש!" אבל לא צעקתי.. אז אני אסתפק ב"יששששששש!!!" וירטואלי!

חדשות טובות?!../images/Emo105.gif

זה חדשות מעולות!!!!!!!! החדשות הכי טובות ששמעתי שנים.... וואו! איזה יופי!!!!!!!!! גוד בלס ערוץ 3!!!!! אני לא מאמינה!!!!! איזה כיף!!!!!! אתם מאמינים?! נזכה לראות את העונה הראשונה השנייה והשלישית עוד פעם!! ונקליט! ונצפה כל חיינו בקלטות! וואו! איזה כיף!!!!!!!

natalyrst

New member
אתן ממש מפתיעות אותי!

אין לכן את כל הפרקים צרובים על דיסק או משהו? תורידו מקאזה... למרות שהאיכות פחות טובה אבל לפפחות שיהיה

שני דברים......./images/Emo105.gif

1) די אסור לדבר על הורדות בפורום. 2) אם כבר דיברנו..אז...עוד כמה ימים (טפו טפו טפו) יהיה לי אינטרנט מהיר ואז אני אוריד הכול..אבל אני לא חושבת שיש את כל העונות הראשונות...

לא צריך להוריד...

בזכות ערוץ 3 נזכה לראות את כל העונות שוב ונוכל להקליט על קלטת בוידיאו בדרך הישנה והטובה. איזה יופי!!!!! :)

../images/Emo15.gifשמישהו יירה בי ועכשיו...

חחחחחחחחחחחחחה... אני לא מאמינה... 3 העונוות הראשונות... : ) * רצה לקנות קלטות וידאו...* נ.ב זכרתם להעביר את השעון שעה אחת אחורה ? ביי...

קרין...

קודם כל את לא צריכה למהר יש בערך עוד שנה עד לשידורים החוזרים. חוץ מזה צריך להעביר את השעון באחת בלילה.

LillipooT

New member
אתן מעמידות אותי בבעייה... ../images/Emo11.gif

אני לא יודעת אם למחוק את השרשור הזה או לא.. מממ.. טוב אני אגיד כמה דברים:
אסור לדבר על הורדות! זה לא חוקי בגלל זה אף אחד פה לא מוריד כלום, נכון
וזה חדשששששות מעולות!!! אבל אני עדיין בעד שנמשיך עם האמיילים! להציק להם עוד קצת.. שירכשו את זה בהזדמנות הראשונה שתהייה להם. מהר מהר מהר... ושיבינו שזה באמת חשוב להרבה אנשים

אפשר להמשיך לנדנד להם קצת...

אני אשמח מאוד אם הם ירכשו את הפרקים יותר מוקדם (לפי מה שהם אמרו זה יצא עוד שנה...) אבל בכל מקרה הם ירכשו את זה מתישהו אז זה כבר טוב.

למעלה