חדשות טובות

itay is back

New member
חדשות טובות../images/Emo13.gif

כמו שאתם יודעים אמינם מוציא סינגל חדש בתאריך קרוב לזה של ג'ן... אז ככה: בקליפ אמינם מתפשט לגמרי(בעעע) ואתם יכולים לראות תמונות מהקליפ בפורום אם טי וי(לא מומלץ לבעלי לב רגיש), הקטע שאם הקליפ יהיה כזה פרובוקטיבי השיר שלו לא יצליח באמריקה השמרנית... תראו כמו שקרה עם ג'נט ג'קסון שהאלבום שלה נכשל רק בגלל פטמה, לדעתי זה מה שייקרה לאמינם...

בעעע

ג'נט ג'קסון לא הצליחה בגלל שהיא זמרת גרועה, לא בגלל הפיטמה שלה... לפי דעתי, לא משנה מה אמינם יעשה, הוא עדיין ימכור מיליונים ויפריע לאלבום של ג'ניפר במכירות...

itay is back

New member
דווקא אני אהבתי את החדש שלה...

ודווקא היא נכשלה בגלל הפטמה לדעתי כי לפני זה כל אלבום שלה הפך להצלחה אדירהההה... אני מקווה שאתה טועה ושג'ניפר תגבור על אמינם(למרות שזה לא נראה ככה)

Lopezit

New member
לא יזיק לכם קצתתת אמונה בג'ן../images/Emo70.gif

אז מה אם אמינם מצליח!! זה אומר שג'ן לא תעקוף אותו?!?! ואמרתי לכם כבר נמאס ממנו!!! תאמינו בה קצת!!!!

itay is back

New member
אני מאמין בג'ניפר מאוד../images/Emo70.gif

אם כבר אני פחות מאמין בז'אנר שלה כי ז'אנר הראפ יותר שולט... תכנסי למצעד האמריקאי ותראי מה שהולך שם... כל ראפר יש נכנס למקום גבוהה... וחוץ מזה אני לוקח בחזרה את הדברים שאמרתי, אני לא רוצה שג'ן תוציא אלבום כמו j.lo כי הוא פופי מידי ומוזיקת פופ כושלת בארה"ב, שתוציא אלבום r$b urban כזה, אני לאחרונה מת על מוזיקת urban, למי שלא יודע מה זה urban זה כזה r&b עם שילוב של מוזיקה קצת מזרחית, אפשר לראות את זה בחדש של בריטני ושל ביונסה נטי גירל, שיש שם מקצב ערבי, או שבשיר המדהים של teror squed וfat joe(זה ששר עם ג'ן בפילינג) lean back
חחח ועוד דוגמא זה בייבי בוי... אז בקיצר שתעשה אורבן, אני גם מת על זה יותר מפופ וגם מצליח מאוד....

Lopezit

New member
לא משנה מה ג'ן עושה-

היפ הופ\פופ\לטין\אר אנד בי\ואלבום אישי כמו טימט.. היא תמיייייייייייד תצליח!!!!!!!!!! נקודה

../images/Emo103.gif../images/Emo185.gif../images/Emo45.gif

וגם אם היא לא תצליח...השיר תמיייייד יהיה מושלםם!!!ככה לפחות היה עד עכשיו...

לך נמאס ממנו..

אמונה בג'ן לא תמיד עוזרת.. ובארצות הברית אוהבים אותו.. ואני מקווה שג'ן תעקוף אותו אבל הסיכויים קלושים..

למעלה