חדשות טובות

itay is back

New member
חדשות טובות../images/Emo13.gif

בריטני ספירס הקדימה את יציאת אלבום הלהיטים שלה בשבוע, ותיהיה פחות תחרות לג'ניפר, הנה הזמרים שמוציאים באותו היום: *דאנסטינז צ'ילד-הם באמת מהווים תחרות קשה אבל נראה לי שכבר נמאס מביונסה כי היא לא לקחה הפסקה ואי אפשר לשמוע עליה 2 שנים ברצףף *אמינם-הולך לקחת את המקום הראשון לדעתי, כל אלבום שלו מוכר בארה"ב מעל 5,000,000 עותקים
*לורן היל-היא הייתה בהפסקה של 6 שנים והמעריצים שלה מחכים שהיא תחזור בגלל זה היא מהווה תחרות דיי קשה, היא כמו נורה ג'ונס שנעלמה לכמה זמן וחזרה בגדול
ומכרה איזה 800,000 עותקים על השבוע הראשון בארה"ב
תקליטים שאמרוים לצאת במהלך הכרטימס- אשר-גריסה חדשה של האלבום שיכלול את הדואט שלו עם אלישיה קייז my boo שתוך שבועיים בלבד נכנס ישר למקום ה-19 בארה"ב במצעד 100 הגדולים של בילבורד. אליסיה קייז-כנ"ל כמו אשר, היא הולתכ למכור הרבה כי היא מאוד חמה בארה"ב
בהצלחה לג'ן

Lopezit

New member
מה מיוחד בתאריך הזה

שכולם מוציאים בו תאלבומים שלהם פתאום?!

NoWords

New member
יש להם את Thanks giving

זה "חג ההודיה" וחודש לאחר מכן זה קריסמס! תקופת החגים היא תקופה ממש טובה להוציא דיסק

itay is back

New member
בגלל שזה יוצא בחג ההודיה וכמה זמן

אחרי זה זה הכריטמס כמו שנעמה אמרה ובתקופת החגים המכירות של האלבומים בשמים... אפילו בישראל בראש השנה אני רואה שהשמפחה שלי הולכת לקניונים וקונים מתנות וזה, יותר אנשים יוצאים לקנות בחגים
נ"ש גם מראיה קארי מוציאה אלבום באותו תאריך... אבל בינתיים איזה סינגל שהיא הוציאה עם איזה ראפר נמצא רק במקום ה-75 , וזה מאוד עלוב, all i have נכנס ישר למקום ה-25

Lopezit

New member
יוווווווווווווווו

איתי אתה מעצבן אותייייי חחח

NoWords

New member
כמה דברים...

השיר My boo זה של אשר וביונסה, לא אלישיה קיז (יש לי את השיר) ודווקא דסטניז צ'יילד מהוות תחרות די קשה - מאוד מצפים לאלבום החדש שלהן כי הלהקה עצמה הייתה בהפסקה של מעל שנה וחצי ולדעתי דווקא קצת נמאס מאמינם אבל נחיה ונראה

Lopezit

New member
אממ גם ג'ניפר הייתה בהפסקה

ארוכה... עברו שנתיים מאז האלבום טימט ולכולם נמאס מביונסה כבר וגם מאמינם זאת הייתה רק תקופת הצלחה כזאת...

NoWords

New member
אולי מביונסה נמאס

אבל מדסטניז לא, הן ממש מצליחות!

itay is back

New member
נעמה...

אשר הקליט את זה גם עם ביונסה וגם עם אליסיה, שמעתי את שתי הגסאות וכמובן ששל אליסיה הרבה יותר יפה ועוצמתי, ולגרסא עם אליסיה תצא הקליפ והגרסא עם אליסיה שוחררה לרדיו לא של ביונסה, תכנבי לבילבורד ותראי...

NoWords

New member
טוב לדעת

יש לך את הגירסא עם אלישיה? (דרך אגב-למה אתה קורא לה אליסיה? קוראים לה אלישיה!
)

itay is back

New member
חחחח אהה וואלה קוראים לה אלישיה

כי אני רגיל שבאנגלית זה c, וכן יש לי, וזה מדהים, חרשתי על זה איזה שבוע אבל זה נמאס מהר, ואלישיה עושה שם גם קטע ראפ
אני מהמהר ששבוע הבא זה ייכנס לטופ 10

NoWords

New member
אז איתי

כשתתחבר פעם הבאה למסנג'ר - בבקשה תשלח לי ת'שיר אוקי?

itay is back

New member
אין בעיה../images/Emo24.gif

את גם יכולה להוריד אותו מקאזה, אבל אם את לא מוצאת אז אני אשלח לך

itay is back

New member
עוד חדשות טובות....

הדי וי די של ג'ן מכר בארה"ב מעל מיליון עותקים
והוא קיבל פלטינה אחת, כל הכבוד לג'ן

itay is back

New member
מגיע לג'ן מזל"ט כפול כי טעיתי.....

הדי וי די קיבל אתמול לא את הפלטינה הראשונה שלו אלא את הפלטינה ה-2!!!!!!!! שלו שזה אומר שהוא מולטי פלטיניום בארה"ב--->2 מיליון עותקים
והנה כמה נתונים עליו: הוא יצא ב 18/11/2003 הוא קיבל זהב בארה"ב(חצי מיליון עותקים) ב15/1/2004(כעבור פחות מחודשיים) וכעבור פחות משנה הוא הגיע לפלטינה השנייה שלו, מעולה
ותחשבו שרק מעריצים קונים את זה
מעולה

למעלה