סבבבה
ס ספירוש7 New member 4/11/06 #56 ../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif קוראים לי ספיר בת 11 וחצי מראש העין אחותי זאת דילב אייסי אם באלך: 193672212 השתלבות מהירה התמכרות נעימה
../images/Emo77.gif../images/Emo79.gifברוכה הבאה!../images/Emo24.gif קוראים לי ספיר בת 11 וחצי מראש העין אחותי זאת דילב אייסי אם באלך: 193672212 השתלבות מהירה התמכרות נעימה
N Ninia Rebelde New member 4/11/06 #57 ברוכה הבאה יש לך שם יפה חחח.. אני נופר מעפולה בת 16.. 251314967==>כנסי לצ'יטוט.. השתלבות מהירה..
ד דילבושloveביחוש New member 4/11/06 #68 חווווץץ מהמשפט שכתוב עלייי../images/Emo9.gif חעחעחעחעחעחע החזרתי לך על האג'ומאי
נ נופר סלב שכזאת New member 4/11/06 #71 חצופהה.. חח טוב אז דלוזה אפשר לא מה מזכיר לךך את מרשהה ליי אוו .. זה יניב הוא עשה זה הטוש שלו למה דיברתם בגלל יניב חעחעחעחעעחעחעחעחעחעחע
חצופהה.. חח טוב אז דלוזה אפשר לא מה מזכיר לךך את מרשהה ליי אוו .. זה יניב הוא עשה זה הטוש שלו למה דיברתם בגלל יניב חעחעחעחעעחעחעחעחעחעחע
ד דילבושloveביחוש New member 5/11/06 #97 חח כןןןןן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה יניב!! ו "היא מרשה לך היא מרשה" רז... אהמ אהמ עם היד.. דילב: נוו דיי רז!!! כוכי לשלטון
חח כןןןןן../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif זה יניב!! ו "היא מרשה לך היא מרשה" רז... אהמ אהמ עם היד.. דילב: נוו דיי רז!!! כוכי לשלטון
נ נופר סלב שכזאת New member 5/11/06 #110 חח ואת מתה שהוא יגע ../images/Emo6.gif טוב אסור שאפחד ידע.. חחח או עם רונן טוב אני לא יספר לו עם ה_ _ _ חחח נוו אל תידאגי אני לא יגיד לו על ה_ _ _ אם הבנת.. למה החוסר טאקט אצלך חוגג שבוע טוב נבלהה
חח ואת מתה שהוא יגע ../images/Emo6.gif טוב אסור שאפחד ידע.. חחח או עם רונן טוב אני לא יספר לו עם ה_ _ _ חחח נוו אל תידאגי אני לא יגיד לו על ה_ _ _ אם הבנת.. למה החוסר טאקט אצלך חוגג שבוע טוב נבלהה