חדשות/חוזורת/עוזבות

עוזבת...

אני עוזבת את הפורום... אני לא יודעת למה אבל כבר לא בא לי גם ככה אני לא מכירה כאן אף אחת.... ואני לא רושמת אז בנות....אפילו שאני לא מכירה אותכן ואתן אותי....אני אוהבת אותכן המון!!!!!!!!!! ועוד משהו... אני לא בטוחה שאני כבר מעריצה אותם כי מעריצה כמוני זה לא מעריצה...כאילו אני פגשתי אותם פעם אחת...והלכתי להופעה פעם אחת...בגלל שלא יצא לי...וגם היה פעם שלא ממש הערצתי הערצתי הייתי מעריצה מתחילה אבל היה זמן כזה אני פשוט אהבתי אותם כאילו הם ניכנסו לחיים שלי...אבל עכשיו אני חושבת שמעריצה כמוני זה לא מעריצה...!!!! ואני עדיין אוהבת אותם. אוהבת, ברוצ' חמי!

../images/Emo3.gifחדשהההה../images/Emo3.gif

שלום אני נופר:] בת 15 מקריית חיים:] אני לא הכי הכי הכי אוהבת את הגיים בויז אבל אוהבת:] בעיקר את אושרי וערן
חברה של דילב :] היא עם החולצה החומה ואני השניה
היא איתי בכיתה
כל הזמן אני באה אליה היא רק בפורום פורום פורום אז אמרתי אני יבוא גם
ביי:] מקווה להישתלב מהר:]] נוצפ'ע המלכעע

../images/Emo207.gifבנות כנסו שנייה...

לא יודעת מה יש לפורום אצלי אבל... שעה אני מסמנת את ההודעות שיהיו כחולות ואחרי כמה דקות הם חוזרות להיות שחורות.. אוף זה מעצבן!!!!! גם אצלכם יש את זה????? עם מישהי יודעת מה לעשות אז תגידו... תודה -דמושית-

יאאא :-O

חצופהה.. באמת היא יצאה מגעילה..
בגלל שאת שםם
חחח סתםם
יאללה עפתי ללמוד לביולוגיה בעע
ביי שבוע טוב לכולם

hen love noli

New member
ברוכה הבאה

אני חן#נולית 15 ט' עפולה איסיי: 323004180 שין: 411900 השתלבות#היתמכרות מהירה!

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה בובי../images/Emo24.gif

דילב קבלי ח"ח
שירה # 16+ # רחובות אייסי-->301050827 זהוו כפרה רק תקראי את חוקי הפורום..:):) -שירה חמי האחת ;]-

חחחחח..

אני כבר מכירה את הפורום מאמי , כל הזמן שאני הולכת לדילב היא בפורום אז אני כבר מכירה מאמיי אני יוסיף ת'ל לאיס מאמי שבוע טוב

OoPineapplEoO

New member
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo183.gif

אני ליטל.. אני הייתי עם אורן בעזריאלי כשנפגשנו, זוכרת? [אני הז'טנית עם המשקפיים, הגבוהה
]

OoPineapplEoO

New member
אממ, אני מעדיפה לא להוסיף ../images/Emo183.gif

בנות לאייסיקיו.. יש את הפורום בשביל זה

למעלה