חדשות ... חדשות ... חדשות ...

britney4u

New member
חדשות ... חדשות ... חדשות ...

סיבוב פרומו אירופאי לToxic!(?) מקורות בג'ייב מדווחים שאם פרסום האלבום החדש של בריטני באסיה יילך טוב, יכול להיות שבריטני תחזור שוב לאירופה ושם תעשה סיבוב פרומו לסינגל החדש שלה Toxic והוא יתקיים בזמן שהקליפ של toxic ישוחרר! בריטני מספרת לגלאמור שהיא מחפשת אהבה... בריטני התראיינה למגזין גאלמור ואמרה שהיא אוהבת בחורים משונים! היא אומרת שהיא מחפשת אהבה והיא גם אומרת: "אני אוהבת בחורים משונים, כאלה שאני יוכל להינות איתם ולבלות איתם" עוד היא אומרת "אני נהנת מרווקותי אבל לפעמים כשאני הולכת לישון אני אומרת לעצמי או קיי הנה אני שוב לבדי". עוד אמרה בריטני "אתה רגיל לקבל שיחת טלפון בסוף היום ולשמוע את הבחור אומר אני אוהב אותך, לילה טוב, ולי אין את זה עכשיו" ואני אומר: "בריטני, יש לנו מלאי שלם של בחורים שמוכנים להיות אתך!" D: עדכון מצעדים... טוב, לדיסק היו הרבה הישגים של המקום ה-1 אבל הוא נחת הרבה בכל המקומות... לא נורא: היא כבר מכרה 4 מיליון עוץקים בערך ואין ספק שהסינגל החדש יעזור לה במכירות... אנגליה 51 ארה"ב 7 צרפת 9 קנדה 4 איטליה 32 יפן 14 ברזיל- 7 ספרד 22 ארגנטינה 6 גרמניה 19 קוריאה 1 אירלנד 6 אוסטרליה 30 ניו זילנד 28 שוודיה 8 בלגיה 7 הולנד 9 דנמרק 21

britney4u

New member
בריטני מועמד לשיר השנה ברדיוס FM100

הצביעו לבריטני במצעד השנתי של 100 FM בריטני מועמדת השנה לשיר השנה עם "אני נגד המוסיקה" ברדיו 100 FM גלגל"צ. מצביעים ומשפיעים! http://www.100fm.co.il/year/year2.html הכנסו ותצביעו!!!

britney4u

New member
הצביעו לבריטני במצעד השני של BU99FM

רדיו BU כבר פרסמו את המועמדים למצעד השנתי, ובריטני ביניהם עם MATM! http://go.walla.co.il/bu99fm/

britney4u

New member
ביקורת על הדיסק של בריטני

.:הניו יורק פוסט:. קחו דלי של מים קרים ותנעלו את הילדים כי בריטני ספירס לוהטת. אם התמימות שלה היא עדיין בסימן שאלה אחרי הנשיקה עם מדונה ב-MTV, אז האלבום גדוש הסקס "In The Zone" עונה על זה. גברים שאהבו לנעוץ בה מבטים אבל אף פעם לא הקשיבו למוזיקה המתוקה שלה יכולים למצוא עכשיו סיבה להאזין למוזיקה, היא סוף סוף נשמעת לוהטת כמו שהיא נראית. אין יותר תשבוחות למוסריות של בתוליות. בשיר "Showdown" היא שרה: "אני לא מגרה, התסגור את הרוכסן שלי בבקשה?" "הייתי מנענעת את הישבן שלי ברחובות" כך נפתח השיר "Early Mornin'" שיר סקסי על סטוץ שהיה צריך להיקרא "Early Moaning" (גניחה מוקדמת). עם מקצבים חלקים, רמזים להיפ הופ ור גאיי והקול המתנשם של ספירס, זה ברור שהזמרת חותכת את המעריצים הצעירים שלה ומחליפה אותם במבוגרים ולקהל גברי בבירור. מדונה מתארחת בסינגל המוכר "Me Against The Music" והוא טוב, אבל לא רומז את העומק שנמצא בהישג יד מעבר למקצבי דאנס פשוטים. בריטני ביצעה את כל מה שהיא רצתה לעשות כאן. היא סוף סוף מפרידה את עצמה מהסאונד המתוק והיא עושה את זה עם סאונד אלקטרוני ופופ מתוחכם. בין אם היא או המפיקים שלה ראויים לקרדיט, מי יודע ולמי איכפת? היא דבק הכרחי בבידור המודרני ו- "In The Zone" משקף את זה. מבחינה מוזיקלית, מה שהכי מעניין כאן ומה שהיא הכי נשמעת בו כמו מדונה הוא "Touch Of My Hand", בלדת דאנס עם איזכורים לפופ אלקטרוני אסיאתי. אבל בחלק השלילי, הקול של ספירס עושה רושם שהוא הולך ופוחת עם הזמן. בשיר "The Hook Up" שיר אלקטרוני עם מקצב רגאי, הקול שלה כל כך מעובד שהיא לזהות אותו בתור הקול שלה. אבל כמו שאנחנו יודעים, מכירת אלבומים כבר פחות קשורה לשירה והכל קשור לתדמית. באלבומים הקודים היא ניסה להיות הבת של השכן. עכשיו היא זאת שהייתם רוצים שתעבור להיות שכנה שלכם.

britney4u

New member
לקראת הכריטמס

בריטני תככב באלבום חדש שיצא לכבוד חג המולד בארצות הברית,האלבום כאמור יצא לקראת החורף. בריטני תשיר את "White Christman". עוד שמועה אומרת שיש גם הפתעה :בריטני תבצע את השיר יחד עם הראפר סנופי דוגי דוג! בהצלחה :)

britney4u

New member
הראיון של בריטני בTRL בתרגום

הראיון של בריטני ב TRL: בריטני ספירס הייתה בTRL ל Spankin' New Music Week כשהיא הופיע את "אני נגד המוזיקה" ו"לי יש את הבום בום". אך לפני שהיא גרמה לקהל בכיכר טיים סקוור להשתגע בריטני שיחקה משחק "אמת או שמועה" וענתה על כמה שאלות. TRL: דבר ראשון, ברוכה הבאה שוב לניו יורק. לשבוע הטוב ביותר שקיים בתעשיית המוזיקה, ובמיוחד בTRL. ועכשיו במקום ה9 ג'אסטין טימברלייק עם "אני אוהב את זה". בשנה שעברה הוא הופיע פה עם "תבכי לי נהר" (הקליפ שודר ואז מתחיל הראיון האמיתי). בריטני, את יודעת, את אמרת ש"אני לא ילדה, אך עדיין לא אישה" האם את אישה עכשיו? אני חושב שכן אבל את? בריטני: אני בהחלט חושבת שיש לי ניסיון, אני חושבת שאתה גדל כאמן וגם כבן אדם. אההה כן עכשיו אני יותר אשיה מאשר ילדה. TRL: עכשיו יוצא האלבום הרביעי אחרי "בריטני". מה למדת במשך השנתיים האלה? בריטני: בהחלט לקחתי לעצמי יותר זמן. אתה חייב לתת לעצמך זמן. אני בורכתי שעבדתי על האלבום הזה עם אנשים כמו מדונה וכמו מובי. תהיה בטוח לקחת לעצמך זמן כדי לעשות אלבום עם אנשים שאתה אוהב. TRL: האלבום שלך יוצא שבוע הבא. אם את רוצה שאנשים ייקחו דבר אחד מהאלבום הזה, מה את רוצה שהם ייקחו. בריטני: באמת, אני חושבת שהמוזיקה היא רגשית, ואתה יודע, ואתה יכול לשמוע שיר שיחזיר אותך לגיל 12 או 13. אני רק רוצה שהם יקשיבו לאלבום ויתרגשו לפחות משיר אחד. TRL: קצת נוסטלגיה. [יצאו להפסקת פרסומות...... וחזרו....] TRL: המעריצים בחוץ רשמו שאלות בשביל והנה כמה מהם. מה הדבר האחרון שקנית לעצמך: בריטני: אני אוהבת את השאלה הזאת, אני חושבת שקניתי לעצמי זה שרשרת לרגל. TRL: תהיה חופשייה לבחור עוד שאלה.... [בריטני בחרה שאלה, והשאלה הייתה "באיזו תדירות את מתעמלת" ובריטני עונה...] בריטני: אני לא התעמלתי הרבה זמן, כי הייתי חולה. אבל רגיל אני מתעמלת יומיים שלושה בשבוע. TRL: מה את אוהבת לאכול? בריטני: גלידה. TRL: גם אני, איזה טעם. בריטני: וניל [עכשיו הם חוזרים למצעד ולפני זה המנחה אומר שאחרי הקליפ הם ישחקו במשחק "אמת או שמועה" ] [עכשיו המנחה אומר לכולם שהתוכנית של "בריטני נכנסת לזון" ישודר. ובתוכנית הזאת בריטני עושה סיבוב בין כמה מועדונים ומופיעה. בריטני פורצת ואומרת שזה היה משוגע. ועכשיו הם מתחילים במשחק TRL: בריטני "אמת או שמועה" שאת מתכוונת לעבור ללונדון. בריטני: אמת!!! TRL: למה את רוצה לעבור ללונדון? בריטני: בגלל הפשטות. אני אוהבת את המקום. אולי זה יהיה בקיץ בסיבוב ההופעות שלי. זה מקום מאוד נחמד אני אוהבת את זה. TRL: בריטני "אמת או שמועה" שאת מחלפיה את מס' הטלפון שלך כל שבוע? בריטני: שמועה שמועה. TRL: יש לך עדיין את אותו מס' טלפון? בריטני: כן, יש לי עדיין את אותו מספר. TRL: בריטני "אמת או שמועה" מדונה היא לא האישה הראשונה שנישקת, את אוהבת גברים אבל גם אוהבת לנשק נשים? בריטני: זו שמועה, שמועה ענקית!!!! TRL: זה נישמע טוב, בכדי שזאת תהיה אמת. בסדר "אמת או שמועה" תהיה לך תוכנית טלוויזיה שתתחיל בשנה הבאה בספטמבר? בריטני: שמועה, שמועה. TRL: זה לא הולך לקראות? בריטני: לא. TRL: הסרט הבאה שתשחקי בו זה "גריז 3". בריטני: שמועה. TRL: "אמת או שמועה" את יוצאת עכשיו עם איזה שחקן. נו בריטני תספרי, אל תתביישי. בריטני: שמועה, שמועה. TRL: אז את לא יוצאת עכשיו עם שחקן. דאמייאן (המנחה של TRL): אז, את יודעת מה זה אומר. את אומרת לי שיש לי סיכוי. סתם צוחק. תודה רבה לבריטני ספירס.......

i4britney

New member
נחייה ונראה...

סנופי דוגי-דוג שונא את בריטני , לא ראית איך הוא צחק עלייה לקראת הסוף בטקס ה-VMA האחרון!?

BravE NeW BoY

New member
../images/Emo42.gifשונא את סנופ דוג../images/Emo70.gif

יש לו פרצוף שדורש יריקה בפנים

i4britney

New member
נכון והוא גם מכוער...

עלק כישרוני חושב שהוא משהו! בעעעע מגיע לו שהוא לא מצליח כיום...

i4britney

New member
אז ככה...

תודה על העידכונים למרות ש-לי זה כבר מאוד ישן אבל בכל זאת! בקשר למקומות של הדיסק בעולם לא הכל נכון והרבה מאוד מהם שונו זה של השבוע ה-2 ואנחנו כבר במכירות של השבוע ה-3 והאלבום מאוד מצליח בעולם רק שתדעו וטוקסיק יעלה את המכירות בצורה אדירה כי המון התמכרו לשיר הזה גם לא מעריצים של בריטני ע"פ מה שקראתי בנענע והם עוד החמיאו לה אתם קולטים? למרות שהם לא נוהגים לעשות את זה ובמיוחד לא נענע... ככה שבאמת אין מה לדאוג ו-ITZ מכר בינתיים בין 3 ל-4 מיליון עותקים בעולם בשלושה שבועות שזה טוב מאוד!

britney4u

New member
טוב נו מה אתה רוצה?

נתתי בסך הכל חדשות וכל מיני דברים שיעניינו... אולי בשבילך זה ישן בשבילי זה חדש... ודרך אגב: זוכר שהתבכיינתי על זה שבריטני עלתה ממקום 20 ל-17? והתעצבנת? אז רק אם בא לך לדעת שבריטני קפצה מ-17 למקום הראשון (וואו!!!) ודבר כזה לא נראה מאז הקליפ lucky... היא גדולה!!!!!!!!!!

i4britney

New member
בשבילי כן...

כי מאז שלשום היו 98479857903475392057908243759023475309857349057 חדשות על בריטני

britney4u

New member
באמת? תציג מהן אחת אחת...

כי מה שאני הבאתי חדש מאוד אלו חדשות מקסימום מלפני שלוש-ארבע ימים אז מספיק! אם אתה חושב שאתה יותר טוב תביא חדשות בעצמך!!!

i4britney

New member
אני מביא תאמין לי :)

תשאל אנשים פה, בגלל שלא היית פה בימים האחרונים אז אתה לא מודע לכך אבל תאמין לי כל כתבה חדשה אני מביא ואת כל מה שסיכמת בהודעה אחת אני הבאתי בכמה הודעות כל פעם לפי הזמן שפורסמה אותה חדשה על בריטני ואני לא אומר שאני יותר טוב ממך ותפסיק להתחרות איתי, אתה לא מבין אני לא מתחרה איתך זו לא תחרות תקלוט את זה כבר!

למעלה